- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.041
walla önümüzdeki maçlara bakacas artıkın bebişim o sahada herkes gol atardı yani
oyyy oyyyy sen adamı kudurt kudurt napacanı şaşırdı herifiii günlerde kullan bebişim :76:
canım oluyor bazen yavaş yavaş dene yine aynı kıvama geleceksin hiç merak etme hemen kendini topla ben bu işi yaparım daha önce yapmıştım de daha önce buradan kişisel gelişim kitapları önermiştim motivasyon için çok etkili netten bulabilirsin kendine hemen takviye kuvvet çağır faydasını göreceksin
anacım sana bişey diyimmi bizim üşümemiz bilem psikolojik bu senin beyninin ürettiği bahaneler kız çokmu soğuk ev insan evde üşürmü gir yorganın altına daldır parmağı içeri orası fırın gibi ayoll
gecmis olsun canim.insallah gecirdigin hastalik onemli bisey degildir ve gecmistir insallah.tatlim biliyorsun ki bu hastalik psikolojik bir hastalik o yuzden stres yapma eger egzersizleri yapabildiysen tekrar problem olmadan yapacagindan eminim.
Venüstenciğim yavaş yavaş deniyorum zaten. Diyorum işte daha önce yaptım oldu gene yaparım yapabilirim diyorum. Hatta ben bir mumun yarısını geçmiştim git gellere bile başlamıştım. Adet olduktan sonra diyodum hatta ya direkt eşimle denesen nasıl olsa bu kadarını alabildim diye ama o ara ben hastalanınca 15 gün ara verip yapamadım işte sonrasında bu şekilde oldu, anlamadım gitti. Ya normalde adet olduğumda da soğuyodum bunda adetten kaynaklı bir problemim olmadı. Ultrason jeli de aldı eşim bugün onunla da denemeye çlışacağım inşallah olur canım.
günaydın kızlar nasıl son durumlar ... nazlı bende mide bulantısı çok fena birde düşük tehlikesi var dediğinden her hareketim kontrollü ilerliyordiğer durumda doktor yasakladı dha başındayken hamile kaldım ama umarım kulak çubuğu aparatlar dönüşte tekrar işime yarar :)))
kızlar mrb,dün ki pamuklu çubuk denememden sonra kırmızıyı görünce biraz moralim bozulmuştu ama sabah baktım çamaşırımda bi leke filan yok.sızısı da geçti.bu akşam yine deneyeceğim ama korkarım yanlış yerlere ittiriyorum.herkes aynayla bakarak yapmamın daha doğru olacağını söylüyor ama aynaya bakınca deliği görebiliyor muyuz? çubuğu içimize soktuktan sonra aşağı değil yukarı doğru mu ittirmek gerekecej? ben aşağı doğru ittirmiştim,popoya doğru.o yüzden orası acıdı ve tahriş oldu
Yapamıyorum iştemoralim çok bozuldu. Ben ne kadar cesaretsiz bir insan oldum ya kendimi tanıyamıyorum içimden artık denemek gelmiyor lütfen bu sorunu başaran arkadaşlar yardımcı olun motivasyona ihtiyacım var
İlk önce kayganlaştıcı losyon vücut yağı ne varsa sürüyorum sırt üstü yatıp bacaklarımı açıyorum yavaşça azıcık sokuyorum derin nefes alıp vererek daha sonra inanılmaz bir acı tuhaf bişey ya ileri gitmiyor parmağım.
İlk önce kayganlaştıcı losyon vücut yağı ne varsa sürüyorum sırt üstü yatıp bacaklarımı açıyorum yavaşça azıcık sokuyorum derin nefes alıp vererek daha sonra inanılmaz bir acı tuhaf bişey ya ileri gitmiyor parmağım.
bak esra ve ranaya soralım kızlar sizde acı oldumu egzersiz başında böyle bişey yaşadınızmı ???
bak esra ve ranaya soralım kızlar sizde acı oldumu egzersiz başında böyle bişey yaşadınızmı ???
ranasena ALLAH rAzı olsun senden çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?