- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.961
canim benim allah ragzi olsun.canım senin adına ayrıca çok sevindim daha sen başarmadan 1 2 saat önce senin için dua ettim ALLAH ım bu kızın artık hakkı başarmak dedim mutlu olsun dedim çok beklemişsin çünkü.sonra başardığını görünce çok sevindim.İnşallah mutluluğun bir ömür boyu sürsün canımlazım
canim ben ilk basardigim gun bide sonraki gun denedim daha deneyemedim.kasilma demeyelim de biraz alismamiz gerekiyor.git gelde biraz cekiniyorum ama o da zamanla olacak cunku buda egzersiz gibi nasil bir anda hepsini alamadiysak buna da alisacaz zamanlaecrin yaptıktan sonra kasılmadan birleşme yapabiliyomusun tekrar denediğinde artık herşey normalmi, benim korkum yaptıktan sonra geriye ket vurmak sonradan geri mumlara kalemlere dönmeyelimde
canimm cok tesekkur ederimtebrikler canım, ben çok giremiyorum bu ara yeni gördüm,çok sevindim senin adına.. gözün aydın ..
sagol tatlimyenenleri tebrik ediyorum:))harikasınız
canim ikisini bende hicbir zaman ayni anda yapamadim.o yuzden ben sadece nefes verirken ilerletmeye calisiyordum zaten derin nefes alip verince vaji aciliyor hissediyorsun...arkadaşlar birşey sormak istiyorum üst pozisyonda nefes verirken aynı anda nasıl ıkınıyorsunuz ıkısını birden nasıl oluyor?çünkü ben nefes verirken ıkınmayı yapamıyorum bunu bana biraz açıklarmısınız lütfen
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.günaydınnn canım bugün buralar pek bi sessiz.
canım ben üstte olduğum pozisyonda başarmıştım ama şu an yatak ucu pozisyonu daha rahat geliyo.sen de birkaç değişik pozisyonda deneyerek hangisinin rahat olucağını anlayabilirsin.şekilden şekile giriyo insan belki ama olsun sonu güzel oluyo
[
Günaydın
Günaydın o gül yüzlü sevdiğime,
Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne,
Günaydın gün görmek için bekleyene,
Günaydın, günaydın, günaydın.
Günaydın benim derdime derman dostlarıma,
Günaydın, dert ortağım komşularıma,
Günaydın yardan uzak sevgiliye,
Günaydın, günaydın,günaydın.
Günaydın güle hasret bülbüle,
Günaydın bülbülün aşkı güle,
Eyy dostlar,
Uyandığınızda öyle bir günaydın deyin ki,
Yazıklar olsun,
Ömründe bir kez günaydın demeden ölene
—
/COLOR]
biraz özel olucak ama siz çalışmalar bitince hemen başardınız mı?böyle bi süreç normal mi?
nasıl gıdıyo canım nasılsın
günaydın kızlar bende geldim . nasılsınız bakem bugun?amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.günaydınnn canım bugün buralar pek bi sessiz.
gunaydin kizlar
gununuz aydin olsun bugunde rabbim hayirli haber alabilmeyi nasip etsin insallah
günaydın kızlar bende geldim . nasılsınız bakem bugun?
aminnnnnnnnnnnnnnn
tatlimmm hemen basla egzersize neden vakit kaybediyorsun sen kendi parmaginla dene hem baslamissin tatlim ne guzel.hic vakit kaybetme biraz ustune dus bak nasil hemen ilerleyeceksin.benim durum aynı mideycim 1 aydır bizde tık yok ne deneme ne egzersiz işte burayı okuyarak zaman geçiriyorum morali düzeliyor biraz benim eşim biraz tembellik yapıyor bu konuda halbuki eş parmağıyla başlamıştım ben ve eşimin baş parmağını sonuna kadar alabiliyordum en son ama araya bir olaylar girdi ve öylece kaldı artık ne deneme yapıyoruz ne egzersiz devam ediyoruz böyle o istekli olmayınca bende de olmuyor böyle geçinip gidiyoruz işte canım
cok sevindim tatlim halay yakin gibi gozukuyor:92:alamam hepsini içime diyordum
biraz zor oldu ama 12 cm kadar soktummmmmmm
tatlim o ilk zamanlar oluyor ama kisa suruyor vaji alisiyor hemenbende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse
canlarim tam yonu bulamiyorsunuz heralde acidigi anda bekleyin biraz icinizde tutun daha sonra gene ittirin hemen cikarmayin.mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo
kizzz o kadar sicakta heralde yamulur allah ne etmesin seni hemiHepinizmi acemisiniiiiiiiiiiiiz nerde bu tecrübelileeeeeeeeer venüs ecrin nerdesiniz kırmızı bayrak sallayanlar mum diyorum yamuldu diyoruuuum
tatlim takildigin yeri anlat ona gore bir yol bulalim.yilmakk yokkkkMoralim bozuldu gene yapamadım parmağımı bir türlü ilerletemiyorum ya ne olursunuz yardım edin
özel olsun tatlım hiç sorun değil sen istediğin herşeyi sor biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz artık.ben kulak çöpü ve en son 2 parmak egsersizinden sonra pe...s denemesine geçtim.hep yarıya kadar alabiliyodum bi türlü ilerlemiyodu.1-2 hafta böyle gitmiştir heralde bu durum.sonra olmayınca şu beyaz bakkal mumlarından denedim sanırım onun çok etkisi oldu ki onu alabildikten kısa bi süre sonra başardım.sen bi de dilatörlerle çalışıyomuşsun senin işin daha kolay.ben sadece parmak ve mumla çalıştım.4.dilatör epey büyüktür sanırım.ben ağır ilerledim biraz 2,5 ayda başardım.ama sen o büyüklükte dilatörü alıyosan çok daha kısa bi sürede yaparsın.arada geçen süreç çok normal hemen olmayabiliyor yani sen ferah tut içini çok iyi bi durumdasın şu an
dr.da aynısını söyledi 3 haftaya kadar alışırsın diyo...da ..işte insan doyumsuz..önce şunlar olsun dedim oldu..şimdi bu olsun diyorum..olunca çocuk olsun dicem...filan..4.dilatör penisten büyük müş
3.olan ilişki için yeterli imiş ..ama açılmasını için kolaylık için 4.biraz çalıştırıyorlar..
günaydın kızlar bende geldim . nasılsınız bakem bugun?
aminnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cicim iyiyiz sen nasılsın
kizz oylece sokmakulak çöpüne bişey sürüyormusunuz ? ya ucu pamuklu olur mu ki içerde falan geri çekerken kalmasın bak denicem içimde kalırsa sizden bilirim :))
canim cok guzel ilerliyorsunnazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım
buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan
süper habelerim var bu hafta denemeler yaptık o herzamanki sinir ağlama krizlerim yok çünkü sakinleştrici ilaç alıyorum çok faydası var mutlu deniyorıum önce egzersiz sonra pen denemesi son 2 dir inanılmaz bişi oldu başı girdi yarıya kadar gitti ıkındım nefes falan tabi uyusuktımda ama ilerlediğini hisetmek o yarıya kadar giriypoya git gel yaptık tamamaı deil ama 2 seferdir böle bugun dahada ilerlerdi k yarıya kadar yani müthüş mutluluk sonra korktum bıraktık çok mutluyuz
canım bebe yağı sür hiç acı olmuyo ,bende aşamıycakmışım gibi geliyo ama bizden daha kötü durumda olanlar aşıyo ,benim arkadaşım sinekten bile korkardı ısrır canım yanar diye,gerdeğe bi girdi çıktı sinek ısırığı kadar bile acı yok dedi bizim pisikolojımız hep bekaretimizi korumaya yönlenmiş toplumsal baskı yüzünden kendimizi kısıtlamışız oyuzden eşlerimizle bile bunu yapamıyoruz
alamam hepsini içime diyordum
biraz zor oldu ama 12 cm kadar soktummmmmmm
bende parmak egzersizi yaparken kendi parmağımdada eşimin parmağındada çıkartırken çok acıyo niyeyse
mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo
Hepinizmi acemisiniiiiiiiiiiiiz nerde bu tecrübelileeeeeeeeer venüs ecrin nerdesiniz kırmızı bayrak sallayanlar mum diyorum yamuldu diyoruuuum
bestecim baya baya vaji teşhisliydim ya :)
parmak yerine şu iltihap ilaçları ilede verilen sert naylon çubuklar var ucu kalın onla başardım 6 aydaa :)
az çabalamadım .. inanın psikolojik ilk zamanlar eşim yanıma geldiğinde kitlenirdim ama onunla sevişmeyi bi istiyodum bi istiyodum 6 yıl beklemiştim doğal olarak hormonlar maks düzeydeydi..:))) mum falan riskli kıslar ya sert bişelerle deneyin nolursunuz.. parmak yönteminde tırnak kısada olsa acıtabiliyoo..
benim fikrim tabii..hepinize Rabbim yardım etsin çok zor eksik hissederdim kendimi.. ben neden kızım halaaa diye sızlandım 6 ay.. ama bakın hala korkuyorum acıyor ama artık zorlayınca oluyorr:))
canım senin adına sevindim ama zorla yapmak ters de tepebilir sen izin vermişsin böyle bişeye ama ben olsam izin vermezdim eşim bile olsa.hem parmak yöntemini doktorlar veriyor zaten yanlış bişey olsa vermezlerdi ki.
arkadaşlar mrb,uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.emla krem aldım dün..bu arada eşimin söylediği şey "acele etme,geç olsun temiz olsun.bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyorum" diyor.ama ben kendimi ona karşı eksik hissediyorum ve bu sorunu hiç çözememekten korkuyorumdün emla krem aldım,vajinamın içine sürdüm.ilk önce yanma oldu ama sonra geçti.bi 15 dk bekledim ve pamuklu çubukla denedim.o duvar gibi acıyan bölgeye gelince eskisi gibi olmasa da çok hafif bi sızı hissettim.acaba ben mi iyice süremedim bu kremi,sandığım kadar uyuşturmadı neyse yine de kendimi zorlayarak pamuklu çubuğu ittim.galiba girdi,emin değilim..neyse bu gece tekrar deneyeyim dedim.yine biraz zorlandım ama pamuklu çubuğu çıkardığımda ucunda kan vardı ((( bu normal midir sizce? emla krem deneyenler var mı? herkes ilk emla denemesinde parmak,mum,pamuklu çubuk vs..alabilmiş.yanlış yeri mi deniyorum onu da bilmiyorum.off allahım nasıl kurtulucam ben bundan.bi yol gösterin lütfen (
arkadaşlar emla kremı sürdüğünüzde mutlaka eşiniz korunsun çünki p.... yi uyuşturuyo biz denedik eşim dediki naptın bana p..... yi hissetmiyorum diye kızdı sanki bilerek yapmışım gibi suçladı ya töbe töbe ne bilim ben uzman mıyım bu konularda dedim döndüm uyudum
Her deneyişten sonra sonu yine hüsran( eşimle de kavga edip duruyoruz adam nöbette bile beni ahat bırakmıyor ya didişip duruyoruz
Parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz bir acı ilerlemiyor ya br türlü
selam kıslar..
günlerdir burdaki yorumları okuyorum..
ben 4.dilatördeyim dr.ilişki önerdi..ancak hiç bir pozisyonda rahat değilim...
mutlaka bu aşamada yardım edecek arkadaşlar vardır..ümidim azalıyo..,
bu dilatörler bitince hemen oluvericek sanıyordum...üzgünüm..:
nazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım
buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan
süper habelerim var bu hafta denemeler yaptık o herzamanki sinir ağlama krizlerim yok çünkü sakinleştrici ilaç alıyorum çok faydası var mutlu deniyorıum önce egzersiz sonra pen denemesi son 2 dir inanılmaz bişi oldu başı girdi yarıya kadar gitti ıkındım nefes falan tabi uyusuktımda ama ilerlediğini hisetmek o yarıya kadar giriypoya git gel yaptık tamamaı deil ama 2 seferdir böle bugun dahada ilerlerdi k yarıya kadar yani müthüş mutluluk sonra korktum bıraktık çok mutluyuz
kizlarrr yaaa ben taze gelinligin tadini cikaramiyommmmm:84:benim spaydiii aksam koltukta uyuya kaldi yaaa bise deneyemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?