Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimle aramızdaki problemlerden dolayı kendimi veremiyorum sanırım kendimi mecburi hissediyorum içimden pek gelmiyor

canımm eşinle yaşadıklarını hiç karıştırma egzersiz yaparken hepimiz zaman zaman eşimizle papaz olduk nekadar anlıyoruz deselerde anlamıyorlarr.onun için bunu kendin için yapmalısın herşeyden önce.sonra bak gör eşinnn tüm üzüntülerini silecek olduğunda.onuda anla hiç kolay değil o sağlıklı olsun bitsin istiyor işteee

ya ben de heyecandan nefes ve şu ıkınmayı unutuyorum ikili pamuk çubuğu oldu üçe geçeyim dedim kitledi kendini gene zorlasam da girmiyo gibi 3 tane olsa kalem kadar olacak sonra da onu denicem akşama denicem offffffff dicem ama ben bakamıyordum şimdi delik orda beni bekliyor alıştı bana ssanırsam

sardunyacım benim bak yemin ederim sana bende sen gbiydim eşimle birbirimizi yedik en son eşim beni camdan atlarken kolum dan çekti ama sonra burayı buldum ve o kadar geliştimki bitanem şimdi herşey yolunda maşallah sende yeneceksin tatlım

aynennn öyle tatlımmm.başarı haberlerinizi yazdığınız gün sizde inanamayacaksınız buna.çok doğru yerdesin tatlım iştee böle yapacağım dediğin an önünde hiçbir engel kalmıyor.Allahım kolaylık versinn canım.haberlerinizi bekliyoruzzz

ay hiç konuşmamışsınız pandooooo naptı acaba bizede dua ediyomudur ona bunu yenelim diye tembihledik burdan bi arkadaşımın gitme ihtimali varmış onada hayırlısıysa bebiş diye tembihleriz
2011 de aksilik çıkmazsa bebişi alırız

bu sitede olup aynı sıkıntıyı yaşayan ve burda yazmayan arkadaşlar sadece okumayın katılın sizde yazınn.neler yapıyosunuzz.takıldığınız yerler varmı paylaşınn.aktif katılım çok önemli canlarım yazın burdaki yenen arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklar size...

sardunya cım seni çok iyi anlıoruz inanki burda hepimiz herolay için sölüorum ki footokopiyiz valla....eşimizle sorunlarımız gecelerce annemizi de katıp ağlayışlarımız.....sonra başardıktan sonra sanki eşimiz bunun şerefine mutlu oldu die düşünmemiz...hayır onların da psikolojisi var onlarınki bizle birlikte yoruluo üzülme.....beynini rahatlatmaya bak burdan ayrılma istediğini sor bize

yeter artıkkkk bu vajinusmus belasından bıktımm 4 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık çok kaorkuyorum şuanda bi psikiyatrise gidiyoruz parmak egzersizi verdi ama hiç yapamıyorum ne yapıcam ne olur akıl verin(((((((((((

evet kesınlıkle katılıyorum her zaman dıyorum bende aynı hatayı yaptım hemde az degıl 3-4 ay sadece okudum nasılsa yazıları okuyup cesaret alır yaparım dedım sızler yapmayın sadece okuyan arkadaslar yazın derdınızı anlatın derman bulun

hiç denedinmi canım ? yoksa denemedenmi yapamam diyosun?

canım uzgunum ama bu ısın tek cozumu egzersız ıtıcı gelıyor bılıyorum ama napcan katlanmak zorundayız ıstersen kulak çöpüyle basla parmaktan korkuyorsan yada bıraz aynada tanı orayı sonra kulak çöpünü yap kendılıgınden olmuyor malesef hepımız nasılsa bırden olur dıye erteledık ama olamadı

egzersize yeni başlayan arkadaşlar herşeyin üstüne yemine derimn acımıyorrrrrrrr

kuduruk venusssssssssssssssssss demek aksam kaynattın ha
canım bu arada sende orgazm problemı oldu mu hıc yendıkten sonra, ne kadar sonra tam anlamıyla alıstın?

tatlım ben de terapiste gitmiştim kadınn birsürü diploma almış çok uzmanmış yutdışından sertifikalarını gösterdi telkinde bulundu falan ama parmak egzersizi yapacaksın dediği gün bıraktım.bunu tekbaşıma yapabilsem zaten gitmezdim.sonra bu siteyle tanıştım burdakilerde aynı şeyi söylüyordu ama başa herkes ben gibiydi ve yaptığını söylüyordu.işte bu cesarte verdi bana benimle yanı sorunu yaşayan birçok insan yapabildiğini söylüyordu.bir cesaret başladım.emin ol gittiğin psikiyatrsitten daha fazla faydası olacak buranın sana.çünkü ben ve diüer arkadaşlarımız senin geçtiğin ve geçeceğin yollardan geçtik hiçbir farkımız yok.sen egzersize başlayacam de biz sana yardımcı olalım tatlımmm

egzersize yeni başlayan arkadaşlar herşeyin üstüne yemine derimn acımıyorrrrrrrr

evet canım kesınlıkle acımıyor helede psıkolojın hazır baslandıysa ooooo kayıp gıdıyor ne bulursan
ben sadece mumu kalınlastırnca rahatsızlık duydum o da acı degıldı sadece tedırgınlıktı 2 dk sonra o da gectı cok sukur acı yasamadan atlattım

ben de merak ettim neymiş o jel???

İnanın ki elimden geleni yapıyorum o an kitleniyorum ağlamaya başlıyorum çok moralim bozuk eşime gelince bana sürekli bağrıyor ve azarlıyor sorun gerçekten bundanmı kaynaklı ne olursunuz herkes eşiyle bu sorunları yaşadımı ? zaten yaklaşık 1,5 aydır nöbetlerde doğru dürüst vakit geçiremiyorum evde olduğu zamanlarda da sürekli uyuyor bana doğru dürüst vakit ayırmıyor oysaki şefkat gösterse güzel sözler söylese ben zaten onun desteğiyle motive olucam daha çok çalışıp başarıcam buna inanıyorum ama o böyle yapınca inanınki kolumu bile kıpırtdatmak istemiyorum onun için halbiki ne hayallerle evlendim psikolojim çok bozuldu şuan yazarken bile ağlıyorum neden kocam bana bu kadar kötü davranıyor ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum çok üzülüyorum 4 aylık evliliğim zehir oldu sürekli senden karı olmaz senle anlaşamıyorum senden boşanıcam diyip duruyor kim katlanabilir bu kadar acıya üzüntüye bazen nöbetlerde oluşuna bile seviniyorum sırf kavga etmiyoruz die ondanda yapacağını gene yapıyor tlf moralimi bozacak şeyler söylüyor ne olursunz herkes benim yaşadıklarımı yaşadımı yalvarıyorum delirmek üzereyim severek evlendiğim adam bana neler yaşatıyor ( hergün göz yaşı dökmekten inanın ki bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…