Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy hadı ınsallah hersey guzel olur yaaaaaaa bunca sene sıkıntı cektım Rabbıme sukurler olsun 3,5 senelık agır bı yuk kalktı

evet bende 3.5 yıllık evliydim yendiğimde insanın üstünden büyük yük kalkıyor cncm aynen

teşekkür ederiz canımcım görmedim sanmayın gördüm diğer topikte ne haltlar karıştırdığınızı

kız ne oluyor öbür topikte
iyiakşamlar meleklerim

iyi akşalar cnmcm

aynen ya benimki de soruyo bugün başaran var mı diyocanım Allahım yardımlarının karşılığını da vericektir inşallah

ınsallah canım cooook sukur Rabbıme hayatımdakı onemlı bı ımtıhanı yuzumun akıyla gecmemı nasıp ettı sımdı bı tek sorun kaldı o da olursa hersey cok guzel olur

he saç rengimizde aynı oldu tam pişti oluruz artık sakın istanbulda karşıma çıkma

tuttum bu lafı [/QUOTE]

ya canımsınızzz çok teşekkür ederim hepsini yapıcam her sözünüzü dinlicem dediğiniz gibi yapıcam inanıyorum artık sizin sayenizde

esım benı yemege goturcek kızlar ben sımdı cıkıyorum gelınce gorusuruz bu arada dıger topıgı merak ettım valla bıseyler dönüyor orda ama emınım cetebası venusten kudurugudur dıyor ıcımden bı ses

kızlar dun derin nefes alıp verip ıkınarak denedim...p....nin başı giriiyo gerisini alamıyorum ya niye olmuyor bendemi bi özür var,eşim sen bu işi unut yapamazssın dedi dahada morelimi bozdu

ınsallah canım cooook sukur Rabbıme hayatımdakı onemlı bı ımtıhanı yuzumun akıyla gecmemı nasıp ettı sımdı bı tek sorun kaldı o da olursa hersey cok guzel olur
olur cnm herşeyin hayırlısı yeterki strese girme rabbim yoluna koymuştur herşeyi dua et tatlım herşey güzel olacak.

kızlar dun derin nefes alıp verip ıkınarak denedim...p....nin başı giriiyo gerisini alamıyorum ya niye olmuyor bendemi bi özür var,eşim sen bu işi unut yapamazssın dedi dahada morelimi bozdu

cnm egz. yapmıyormusun sen egz yaparken p... denemesi yapmayın eşlerinizinde morali bozuluyor dr. oyüzden egz yaparken p... denemeyin diyor zaten egz. yap kendini hazır hissettiğinde p... geçeceksin acele etmeyin lütfen.

egzeresiz yapamıyorum elim oraya değince içim bi tuhaf oluyo ama eşimle ön sevişme uzun sürerse ....p yiii alabiliyorum ama sadece başını alıyorum gerisi girmiyo (((

egzeresiz yapamıyorum elim oraya değince içim bi tuhaf oluyo ama eşimle ön sevişme uzun sürerse ....p yiii alabiliyorum ama sadece başını alıyorum gerisi girmiyo (((

benim hepimiz egz yendik bişekilde başlamaslısın kulak cubugu ile başla mum dene ama egz. şart canım benim. biraz cesaret...

o eşine de ki çokkk da güzel yaparım...yapıcam görüceksin....ama biraz sabretmen laızm......başını alıorsan gerisi kolay sadece gevşe ve sabret canımm

iii cnm sen naıslın kayananlar sendemi hala ?

bendeler canımmm bendelerrrr geçen seferde yarıya kadar almıştım ertesi gün bititririz bu işi demiştim ki onlar gelmişti sonrada yapamadan regl olmustummm..şimdide yarıya kadar aldım ertesi gün bitirelim derkennn gene geldiler. eşim bu akşam deniycez dedii insanın psikolojisi kötüyken nasıl yapsınkii o işii... içimden diorum benim bu dururmuumu bile bile kalıolar diosun üzülüorsun kendini o işide veremiosunnnki...bende artık 3 sene sonramı 5 sene sonramı yenerim Allah bilirr....

cnm imkan varsa tatile falan gitseniz olmazmı hani eşin konusmustu ailesiyle yine konussun olmazki bukadarda anlayıssızlık en iyisi tatile gidin siz bikaç gün

genemi geldiler yaa .

kız tuz koydunmu hiç ayakkabılarına.

yaa napsak şu kaynanalara bilmiomkii

sen genede yılma canım ya bu kadar gelmişken bırakmayın denemeleri :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…