- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.121
ayy hadı ınsallah hersey guzel olur yaaaaaaa bunca sene sıkıntı cektım Rabbıme sukurler olsun 3,5 senelık agır bı yuk kalktı
teşekkür ederiz canımcım görmedim sanmayın gördüm diğer topikte ne haltlar karıştırdığınızı
iyiakşamlar meleklerim
aynen ya benimki de soruyo bugün başaran var mı diyo canım Allahım yardımlarının karşılığını da vericektir inşallah
canım ilk zamanlar baskı oluyor telaş yapma alışıyosun onada hadi bakalım kudurrrrrrr
işte yavaş yavaş aşıyosun herşeyi tüm korkularını yeneceksin zamanla ilk başlarda yavaş ilerlemen seni umutsuzluğa itmesin çok normal bi durum yıllarca beynimize cinsellikle ilgili tüm olumsuz şeyleri yükleyip durmuşuz bi kalemde silinmiyor zamana ihtiyacımız var egzersiz yaptıkça hızlanıyorsun kendine güvenin geliyor aaaa ben bunu yaptım bişey olmadı dur şunuda yapayım diyorsun biz hep yanındayız sakın umutsuzluğa kapılma sende yeneceksin istedikten sonra hiç bir şey imkansız değil....
valla yaw sabah beri yoktum kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğüne boyattım venüscümün tavsiyesi üzerine harika oldu
olur cnm herşeyin hayırlısı yeterki strese girme rabbim yoluna koymuştur herşeyi dua et tatlım herşey güzel olacak.ınsallah canım cooook sukur Rabbıme hayatımdakı onemlı bı ımtıhanı yuzumun akıyla gecmemı nasıp ettı sımdı bı tek sorun kaldıo da olursa hersey cok guzel olur
kızlar dun derin nefes alıp verip ıkınarak denedim...p....nin başı giriiyo gerisini alamıyorum ya niye olmuyor bendemi bi özür var,eşim sen bu işi unut yapamazssın dedi dahada morelimi bozdu
esım benı yemege goturcek kızlar ben sımdı cıkıyorum gelınce gorusuruz bu arada dıger topıgı merak ettım valla bıseyler dönüyor orda ama emınım cetebası venusten kudurugudur dıyor ıcımden bı ses
esım benı yemege goturcek kızlar ben sımdı cıkıyorum gelınce gorusuruz bu arada dıger topıgı merak ettım valla bıseyler dönüyor orda ama emınım cetebası venusten kudurugudur dıyor ıcımden bı ses
olur cnm herşeyin hayırlısı yeterki strese girme rabbim yoluna koymuştur herşeyi dua et tatlım herşey güzel olacak.
cnm egz. yapmıyormusun sen egz yaparken p... denemesi yapmayın eşlerinizinde morali bozuluyor dr. oyüzden egz yaparken p... denemeyin diyor zaten egz. yap kendini hazır hissettiğinde p... geçeceksin acele etmeyin lütfen.
egzeresiz yapamıyorum elim oraya değince içim bi tuhaf oluyo ama eşimle ön sevişme uzun sürerse ....p yiii alabiliyorum ama sadece başını alıyorum gerisi girmiyo(((
o eşineegzeresiz yapamıyorum elim oraya değince içim bi tuhaf oluyo ama eşimle ön sevişme uzun sürerse ....p yiii alabiliyorum ama sadece başını alıyorum gerisi girmiyo(((
selam kıslarrrrr nasılsınızzzz... ne alemdesinizzzzzz
iii cnm sen naıslın kayananlar sendemi hala ?
bendeler canımmm bendelerrrrgeçen seferde yarıya kadar almıştım ertesi gün bititririz bu işi demiştim ki onlar gelmişti sonrada yapamadan regl olmustummm..şimdide yarıya kadar aldım ertesi gün bitirelim derkennn gene geldiler. eşim bu akşam deniycez dedii insanın psikolojisi kötüyken nasıl yapsınkii o işii... içimden diorum benim bu dururmuumu bile bile kalıolar diosun üzülüorsun kendini o işide veremiosunnnki...bende artık 3 sene sonramı 5 sene sonramı yenerim Allah bilirr....
kızlar nasılsınız. kaç gündür giremedim doğru düzgün . naptıınızz nettinizz
bendeler canımmm bendelerrrrgeçen seferde yarıya kadar almıştım ertesi gün bititririz bu işi demiştim ki onlar gelmişti sonrada yapamadan regl olmustummm..şimdide yarıya kadar aldım ertesi gün bitirelim derkennn gene geldiler. eşim bu akşam deniycez dedii insanın psikolojisi kötüyken nasıl yapsınkii o işii... içimden diorum benim bu dururmuumu bile bile kalıolar diosun üzülüorsun kendini o işide veremiosunnnki...bende artık 3 sene sonramı 5 sene sonramı yenerim Allah bilirr....
genemi geldiler yaa .
kız tuz koydunmu hiç ayakkabılarına.
yaa napsak şu kaynanalara bilmiomkii
sen genede yılma canım ya bu kadar gelmişken bırakmayın denemeleri :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?