Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

her zaman burdayım

evet canım senin maşallahın var zaten çok azimlisin her zaman burdasın herşeyi takip ediyosun.fırsatı ya da imkanı olmayıp giremeyenlere amenna ama bazıları bi kere yazıp kaçıyolar yazmadan etmeden dertleşmeden sormadan nasıl çözülücek çözülse de psikolojik destek almadan kendi psikolojisi bozulur insanın.içine at at nereye kadar sen dök içindekileri tatlım

candan erçetinden harika bir parça siz vaji gençliğine gelsinnn.sesli dinelrseniz daha süper oluyorr....öpüyorum hepiniziiiii

Arada bir bir yanım
Kaçsam diyor uzağa
Katsam diyor önüme
Canımı yorganımı

Arada bir bir yanım
Düşsem diyor tuzağa
Geçsem dünyanın derdini

Varsam cennetime diyor

Ama o öbür yanım var ya öbür yanım
Amman öbür yanım korkak diğer yarım

Kurtulmak kolay mı kendinden
Sıyrılmak kolay mı derdinden

Arada bir bir yanım

Yıksam diyor şu dağı
Görsem diyor ardını
Yarimi yarını mı

Arada bir bir yanım
Küstüm diyor o yana
Senden dost olur mu
Korkarsan kaybettin diyor

korkarsan kaybettin diyorrr.hadiii korkularımızın üstüne gitme zamanıııı

Son düzenleme:
hatunlardan bi esrayla yağmurcukuşu var maşallah başaranlar başarmayanlardan çok giriyo

valla canım ya hakketen ne gıcık bı durummus sımdı sızlerı daha ıyı anlıyorum...gecıkmelerım ve umursamaz tavırlarımdan dolayı ozur dılıyorum sızlerden. ınsan basarı haberı ıcın her dakıka bakmak ıstıyor valla esımde bu sayfayı cok desteklıyor yenen arkadaslar gercekten cok hayırlı ıs yapıyorlar yuva kurtarmak cok sevap dıyor hatta banada dıyor bundan sonra sende ıhmal etme yardım et arkadaslarına dıyor bu arada komık olan bı sey var bız yendıkten sonra hergun soruyor bugun baska yenen var mı dıye merak edıyor ne adam yaaaaaaaaaaaaaaa cok seker

Son düzenleme:

ben sizin sayenizde çok yol kattettim canım hakkınızı ödeyemem

aynen ya benimki de soruyo bugün başaran var mı diyocanım Allahım yardımlarının karşılığını da vericektir inşallah

ranasena çokk teşekkür ederim allah sizden razı olsun çevremdeki kimseyle paylaşamayodum burası benim için bi haykırış yeri olduu yalnız olmadığımı hissetim çok teşekkür ederimm

canım ilk zamanlar baskı oluyor telaş yapma alışıyosun onada hadi bakalım kudurrrrrrr

denedimmm çok denedim hem dee aslında ilk evlendiğimizde daha kötüydüm dokundurtmuyodum bile eşime şimdi biraz daha iyiyim

işte yavaş yavaş aşıyosun herşeyi tüm korkularını yeneceksin zamanla ilk başlarda yavaş ilerlemen seni umutsuzluğa itmesin çok normal bi durum yıllarca beynimize cinsellikle ilgili tüm olumsuz şeyleri yükleyip durmuşuz bi kalemde silinmiyor zamana ihtiyacımız var egzersiz yaptıkça hızlanıyorsun kendine güvenin geliyor aaaa ben bunu yaptım bişey olmadı dur şunuda yapayım diyorsun biz hep yanındayız sakın umutsuzluğa kapılma sende yeneceksin istedikten sonra hiç bir şey imkansız değil....

valla yaw sabah beri yoktum kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğüne boyattım venüscümün tavsiyesi üzerine harika oldu [/QUOTE]

he saç rengimizde aynı oldu tam pişti oluruz artık sakın istanbulda karşıma çıkma

tuttum bu lafı

ranasena çokk teşekkür ederim allah sizden razı olsun çevremdeki kimseyle paylaşamayodum burası benim için bi haykırış yeri olduu yalnız olmadığımı hissetim çok teşekkür ederimm

herzaman birtanem biz senle aynı kaderi paylaşıyoruz.sen burda bizimle kal Allahın izniyle başardığın günleride görcez hepbirlikteeee

Kendisi sağlık memuru ondan başka kimse anlamaz zaten beni bende anlam veremiyorum beni neden bu kadar çok üzüyor psikoloğa zaten birlikte gittik ağır lafları çok zoruma gidiyor sanki ben onla zorla evlendim gibi bir izlenim bırakıyor zehir etti bana herşeyi destekleriniz için hepinize çok tşk ederim bu akşam kocam evde dua edin umarım bana kötü davranmaz nete de giremeyeceğim yarın yazarım hepinizi öpüyorum selamatle dua edin ne olursunuz

cnm hepimiz yaşadık bunları inanki sen egz. yap hazır olunca eşinde şaşıracak cnm inanki . 3.5 yılda bizde kaç kere boşancaz dedik ohoooooooooooooooooooo şimdi yeni evli gibiyiz merak etme vajiyi yenince sorun kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…