- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.141
ii sayılmaz cnm savaş yüzünden ücretsiz izne çıkarıldım gözüm haberde bekliyorum sen nasılsın cnm ???
cnm imkan varsa tatile falan gitseniz olmazmı hani eşin konusmustu ailesiyle yine konussun olmazki bukadarda anlayıssızlık en iyisi tatile gidin siz bikaç gün
bende tuz koyun diyorum esranınkilerde onlarda ben olsam kovayla tuz dökerdim gitsinler diye
bendeler canımmm bendelerrrrgeçen seferde yarıya kadar almıştım ertesi gün bititririz bu işi demiştim ki onlar gelmişti sonrada yapamadan regl olmustummm..şimdide yarıya kadar aldım ertesi gün bitirelim derkennn gene geldiler. eşim bu akşam deniycez dedii insanın psikolojisi kötüyken nasıl yapsınkii o işii... içimden diorum benim bu dururmuumu bile bile kalıolar diosun üzülüorsun kendini o işide veremiosunnnki...bende artık 3 sene sonramı 5 sene sonramı yenerim Allah bilirr....
öyle düşünme cnm 3-5 yokk kısa sürede halledersin inşallahh hem bak yarıya kadar oluyormuş bu sana cesaret versin umarım bu gece tamamen olurda sende kurtulursun bu illetten
tatile gitmeye imkanımmız yok inan aklıma gelmedi deill ama yok izin yok yanii...kaç kere konustu eşim kaç kere iza ettiii en son dediler ya biz olsakta olmasakta yapamıolar saten diee.... tuz konusunda ciddimisinizzz koyim osamannnnn
Sen egzersize başladıktan nekadar sonra çözdün çilekli şekerim
Rabbim kimsenin başına vermesin bu hastalığıı...
Kızlar ben de başardım, başardım , başardım, yaptım... tekrar tekrar söylüyorum çünkü inanamıyorum ben ve şu an ağlıyorummm10 gün önce eş parmağı yaptım, deneyemeden regl oldum.. bugün yapmak istedim çünkü yarın sabah erkenden memlekete gideceğiz, bu gerçekten el öpme olacak( annem biliyordu ve hatta yapabilmem için 3 gün oruç tutmuştu)...nerden başlasam bilmiyorum anlatmaya... Öncelikle allah hepinizden razı olsun ve tüm vajilerde başarsın, her şey gönlünüze göre olsun.reglim bitince gusül abdesti aldım ve bir şey dürttü beni en son ramazanda namaz kılmıştım temmuzdaki düğün günüm gecesi gibi 2 rekat namaz kılıp dua ettim.kendim ve herkes için ama herkes tanıdığım tanımadığım herkes ( sizler için de ettim).önce kas gevşetici yuttum, emla sürdüm, kayganlaştırı ile önce serçe parmağımı soktum, bunda ilk başta birazcık zorlanıyorum, sonra işaret parmağım, eş parmağı ve ilk defa iki parmak eş parmağı, bunu ilk kez yaptım.. böyle anlatıyorum ama inanın ben yaptıysam herkes yapar.ben oraya dokunsa kaskatı kesilen deli gibi ağlayan biriydim. 6. ayımda başardım. bunları yaparken ıkınmayı vajiyi gevşetmeyi de yapıyorum tabi..pe. s denemesinde sanırım venüstencim sen söyemiştin eşimin üstüne ters oturdum yani sırtım dönük olarak ıkınarak önce başını aldım ve yavaş yavaş hepsini. eşim girdi bebeğim hepsi girdi diyor, ben görüyorum AMA İNANAMIYORUM.inanmak içim biraz yukarı çıkıyorum iniyorum giriyor çıkıyor inanamıyorum.. hiç acımıyor ve daha da kalın biir şeyi alabilecek kadar geniş. ağlıyorum tekrar tekrar soruyorum eşime doğru kadınım oldun benim oldun diyor..eşimin yüzünü gözlerinin ışıltısını görmek için tekrar girmek istiyorum bu sefer yüzüm ona dönük olarak, çok daha kolay giriyor eşim içimde yavaşça gidiyor geliyor ama ben inanmıyorum hala ağlıyorum bu arada hiiç acı yok, çok rahat..eşim içimden çıkmadan beni yavaşça kaldırdı. aynaya doğru yürüdü bak içindeyim dedi, yatak ucuna yatırdı gitti geldi, yatağa yatırdı bu sefer üst pzisyonda gitti geldi ama yavaşça, dakikalarca içimde kaldı hiç çıkmasını istemedim buna inanmak istedim . 4 pozisonda yaptım ben inanamıyorum, en sonunda mutlulukla içime boşaldı.. bu muydu benim en büyük derdim bu kadar kolay mıydı bu göz yaşları hep mutluluktan.. ben artık küçük bir kız çocuğu değilim bir kadınım aşkımın kadını..ben hala ağlıyorum bu arada...temmuzda yapamadık ama tesadüf az önce aklıma geldi bugün bizim 1. nikah yıldönümümüz.6 aylık evliyim ama 11 aydır aynı evdeyiz eş durmuyla yanına atandım, düğün gecemize ise sakladım kendimi ve eşim beklemişti.....şu an vaji parmak egzersizi yaptığımdaki kadar hafif zonkluyor sadece..ama bu da çok güzel bir duygu. kırmızı gelmedi benden genişletmişim.. hepinizi çook seviyorum allah yuvanızda eşimnizle çook mutlu etsin sizi canım arkadaşlarım benim.. ben de bir halayla kapatayım, hem ağlarım hem halay çekerim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:bunlar sizee
buda başardığım gün yazdığım yazı.hiç doktora gitmedim burayı okudum sadece. allah herkesten razı olsun herkes çok iyi. kızlar lütfen inanın zor değil her gün en az yarım saat ,1 saat tv izleyerek egzersiz yapın .vajiye az girerseniz rahatsız olursanız çıkmayın dinlenin derin nefes alın.her gün burayı okuyarak başaracaksınız. allah yardımcınız olsun.çok kolay 1 ayda ben ooo zevk olayına filan girdim
merhaba arkadaşlar
bugün hiç giremedim nete
o yüzden yazamadım
venüsten önerdiği kayganlaştırcıdan hemen alacağım yarın teşekkür ederim bizle paylatığın için
bugün dünkü mumun üzerine peçete sarıp kalınlaştırcam
p...sin kalınlığını geçsin istiyorum biraz
daha rahat olur ilk denemem
hafta sonuna sakladım kendimi
hafta sonu p...s denemesi yapmak istiyorum
dua edin benim içn
egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda
geçmiş olsun cncmaaaaa neden ki yaw :44: nolcak şimdi geri dönecekmisin . üstüste geldi herşey desene canım ya
savaş bitip işler açılınca döneceğim tabi ama inşallah uzun sürmez cncmcm ya kısmet işte napcan bu da benim kaderim cncm
ben iyiyim canım bikaç gündür rahasızdım üşütmüşüm biraz. çok şükür iyi gibiyim bugün .
evet ciddiyim bentatile gitmeye imkanımmız yok inan aklıma gelmedi deill ama yok izin yok yanii...kaç kere konustu eşim kaç kere iza ettiii en son dediler ya biz olsakta olmasakta yapamıolar saten diee.... tuz konusunda ciddimisinizzz koyim osamannnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnRabbim kimsenin başına vermesin bu hastalığıı...
dualarımız seninle cnmcm hazır oldugunda geçersin p... denemesine merak etme başaracaksın cncmcm çoook az kaldı cnmcm sen çok azimlisin maşallah bende öleydim bu siteyi buldum 1 haftada yendimmerhaba arkadaşlar
bugün hiç giremedim nete
o yüzden yazamadım
venüsten önerdiği kayganlaştırcıdan hemen alacağım yarın teşekkür ederim bizle paylatığın için
bugün dünkü mumun üzerine peçete sarıp kalınlaştırcam
p...sin kalınlığını geçsin istiyorum biraz
daha rahat olur ilk denemem
hafta sonuna sakladım kendimi
hafta sonu p...s denemesi yapmak istiyorum
dua edin benim içn
egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda
cnm duygularını çok güzel dile getirmişsin .yazılanlar gerçekten insana umut veriyor.
geçmiş olsun cncm
tatile gitmeye imkanımmız yok inan aklıma gelmedi deill ama yok izin yok yanii...kaç kere konustu eşim kaç kere iza ettiii en son dediler ya biz olsakta olmasakta yapamıolar saten diee.... tuz konusunda ciddimisinizzz koyim osamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?