Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ii sayılmaz cnm savaş yüzünden ücretsiz izne çıkarıldım gözüm haberde bekliyorum sen nasılsın cnm ???

aaaaa neden ki yaw :44: nolcak şimdi geri dönecekmisin . üstüste geldi herşey desene canım ya

ben iyiyim canım bikaç gündür rahasızdım üşütmüşüm biraz. çok şükür iyi gibiyim bugün .

cnm imkan varsa tatile falan gitseniz olmazmı hani eşin konusmustu ailesiyle yine konussun olmazki bukadarda anlayıssızlık en iyisi tatile gidin siz bikaç gün

tatile gitmeye imkanımmız yok inan aklıma gelmedi deill ama yok izin yok yanii...kaç kere konustu eşim kaç kere iza ettiii en son dediler ya biz olsakta olmasakta yapamıolar saten diee.... tuz konusunda ciddimisinizzz koyim osamannnnn

öyle düşünme cnm 3-5 yokk kısa sürede halledersin inşallahh hem bak yarıya kadar oluyormuş bu sana cesaret versin umarım bu gece tamamen olurda sende kurtulursun bu illetten

öyle düşünme cnm 3-5 yokk kısa sürede halledersin inşallahh hem bak yarıya kadar oluyormuş bu sana cesaret versin umarım bu gece tamamen olurda sende kurtulursun bu illetten

slm kızlar..
tatlım ben de yarıya kadar alıyorm sonra yavaş yavaş ilerledi..ki ben hiç parmak egzersizi yapamadım..yapanları da tebrik ediyorm.parmak ta ortanca parmağın 2.boğumunu alabildim ama ilerletemedim ve direk pe..geçtim ve çok şükür yendim.sen de yenersin cnm en kısa zamanda

Sen egzersize başladıktan nekadar sonra çözdün çilekli şekerim

bestecim 4 aylık evliyken burayı keşfettim, bir ay yazıları okudum ama asla asla içine parmak sokmayı bırak girişine dokunamadım bile. bir ayın sonunda burayı okuya okuya gaza geldim, ilk parmağımı kas gevşetici hap ,emla, uyuşturucu sprey kullandım ve o gün eşime p..s yapalım parmakla uğraşamam yapamam dedim, ama olmadı onun gözlerindeki hayal kırıklığıyla parmaktan başka şansım olmadığını anladım.serçe parmağımı soktuktan sonra her gün burayı okuyup gaza geldim okumazsam egzersiz filan yapmıyordum.bazen serçe parmağımın tamamını sokuyordum bazen hiç sokamıyordum ( tabi egzersizi kayganlaştırıcı ve emla ile yapıyorum ve ıkınıyorum vaji bayağı açılıyor)hergün yaptım serçe parmak olunca orta parmak işaret parmağıda kolay oluyor. benim için en zoru serçe parmağının ilkboğumuydu gerisi kolaydı.kendim 2 hafta kadar sonra eş parmağıyla 2 hafta kadar çalıştım.bir gün iki parmak denedim ve o gün 2 parmağı başarınca p..s de başaracağıma çok inandım.güzel bir gusul abdesti alıp 2 rekat namaz kılıp dua ettim. emla, uyşturucu sprey ile o gün başardım hatta eşim içime boşaldı.size motive etmesi için başardığım günü anlatan yazıyı ekleyeceğim.toplam 2 ay sürdü egzersizim galiba

buda başardığım gün yazdığım yazı.hiç doktora gitmedim burayı okudum sadece. allah herkesten razı olsun herkes çok iyi. kızlar lütfen inanın zor değil her gün en az yarım saat ,1 saat tv izleyerek egzersiz yapın .vajiye az girerseniz rahatsız olursanız çıkmayın dinlenin derin nefes alın.her gün burayı okuyarak başaracaksınız. allah yardımcınız olsun.çok kolay 1 ayda ben ooo zevk olayına filan girdim

merhaba arkadaşlar
bugün hiç giremedim nete
o yüzden yazamadım
venüsten önerdiği kayganlaştırcıdan hemen alacağım yarın teşekkür ederim bizle paylatığın için
bugün dünkü mumun üzerine peçete sarıp kalınlaştırcam
p...sin kalınlığını geçsin istiyorum biraz
daha rahat olur ilk denemem
hafta sonuna sakladım kendimi
hafta sonu p...s denemesi yapmak istiyorum
dua edin benim içn
egzersiz yapan arkadaşlar ne durumda

cnm duygularını çok güzel dile getirmişsin .yazılanlar gerçekten insana umut veriyor.

başarılarr canımm

sen çok güzel ilerliyorsun maşallah Allahım yardımcınız olsun
biran önce bitirin işi inşallah

hepiniz dualarımdasınız.

geçmiş olsun cncm
evet ciddiyim ben
Rabbim kimsenin başına vermesin bu hastalığıı...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dualarımız seninle cnmcm hazır oldugunda geçersin p... denemesine merak etme başaracaksın cncmcm çoook az kaldı cnmcm sen çok azimlisin maşallah bende öleydim bu siteyi buldum 1 haftada yendim

cnm duygularını çok güzel dile getirmişsin .yazılanlar gerçekten insana umut veriyor.

teşekkürler canım seninde başarmana çok sevindim. seni başarmış sayıyorum ben.yarısı girince önce derriin bir nefes al nefesini bırakırken gaz yapmaya çalışıyor gibi ıkın çok ıkın o kadar çok açılacak ki şaşıracaksın.hemen girecek, ama ben emla ve kayganlaştırıcı kulandım başlarda.eğer canın yanıyogibi hissedersen dayanamazsan çıkabilirsin aynı zamanda 2. hatta 3. giriş daha çok daha kolay oluyor. hiç zaman kaybetmene gerek yok canım başarmışsın sen bir şey kalmamış

bu durumu bıldıklerı halde yapıyolarsa pes dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…