Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben yendim zaten dediğin gibi şimdiye kadar yarıya kadar sorun hatta yarısından fazlasını bile hissetmiorm sadece en derinlerde yanma ve idrar hissi oluyor :) o da geçse tam süper oalcak..ben emla ya da kayganlştrcı kullnmadım.ilk denememde bebe yağı kullndm zararlı dediler diye bıraktm ve z.yağı kulndm ama şu an bişe kullnmıorm. ama gerektiği zamanlarda ult.jeli kullanrm :)

ya kızlar konuyla alakalı değil ama yine de sorayım dedim.gözümün iç kısmında arpacık çıkmış.önce gözümün altı şişmişti şimdi şişlik geçti ama gözümün iç kısmında sivilcemsi bişe var iltihaplı doktora gittm damla verdi ama hala geçmedi yaa :/ 2 hafta olacak nerdeyse..bi bilginiz var mı?

canım benim en iyi reçetem arpacığın acısını hissettiğim an oraya sarmısak uygulamk olur acaip işe yarıyor.çıkan yere sürüysun gözünün içine değdirmeden hafif acıyacak biraz öle bekletecesksin sonuçç süperrr.dene istersen ama gözüne dikkat ett

slm kızlar..ranacım nasılsın ben bu aralar pek giremiyorum içtiğim ilaçlar basagrısı bulantı yapıo.dayanamıorum pc ye bakarken bile gözlerimi açamıorum.yarın tekrar kan vericem bakalım ne dicek dr.bugün eşimde sperm verdi yarın sonuçlar alınacak.dua et tamam mı Rabbim bize herseyın hayırlısını versin

canımm iyiyim çok şükür.aman dikkat et kendine canımm yorma kendini ilaçlarını düzenli kullan.hadi hayırlısı bakalım sonuçtan haberdar et bizi.hayırlısı olsun canım benimm.dualarım seninle.Rabbim şifa versin tez zamanda,hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhh

yormuyorum canım kendimi de dayanamıyorum bas agrılarına.sonuçtan mutlaka haber ederim Allah razı olsun bitanem

canım ya okumadan sana yazmak istedim aman boşver kocanı dicem nasıl zor tahmin edebiliyorum kimsenin ki kimseye benzemiyor herkezin yetişmesi farklı davranışları farklı canım sağlıkçı diyorsun eminim duymuştur ama onu istemediğini oyüzden kitlendiğini düşünebilir normalde davranışları nasıldı başta da bisorun yoksa yada ailesine anlatmamışsa onu ikna edebilirsin belki ailesine bahsedip baskı görüyorda olabilir yaşamayan bu derdi anlamıyor ben anneme bahsettiğimde bile anlayamamıştı kaynanama bahsetsem 7mahhalle duyar ve boşanırdık sanırım
canım ona burayı göster ben listeyi ve bak kaç kişi bunu yaşamış diye göstermiştim obaşta erkekler de yazar demişti istememişti girmemi şimdi aynayı ortalarda görürse eşim çalışmış die takılıyor

ama inan herdenemede bizlerde sorun yaşıyoruz onlar içinde zor ama önce kendin için iste Allah korusun ters bişey olursada üzülme kısmet canım herşey inşallah düzelir eşin

Sardunya84 gercekten cok uzuldum ıns bı an once hersey yoluna gırer ama emıtek sen deılsın bende esım ıse gıttgıınde sevınırdım kavga olmayacak dıye

kızlar dun derin nefes alıp verip ıkınarak denedim...p....nin başı giriiyo gerisini alamıyorum ya niye olmuyor bendemi bi özür var,eşim sen bu işi unut yapamazssın dedi dahada morelimi bozdu

ay bu admalara neoluyor buakşam canım ne güzel başı almışsın acele edip beni karıştırma de aaaaaa nebu ya yıllarca boş boş durmuş orda
gerçi bende biraz sıksa benim adam diyorum zaten bi hafta sonu görebiliyorum geç geliyo yemek azcık oturup uyuyo beni zorlasa inada bindirse diyorum oda neden acele ediyosun olacak zorlama dedikçe ben deliriyorum
kızlar bizim gibi onların da psikolojileri bozuk senin ki gaza getirirmiyim ki diyodur benimki de sıkıp bunaltmayayım nasıl davransa bize ters gelecek düzelene kadar

bu erkekler nıye boyle yaa hep onların yuzudunden oluyor. tacem dusunmemeye calıs ne derse desın. sen ıstıyorum yapacagıım dıye dusun.. yanı fantazı falan bısıler dusun .((

bide tekmil vereyim venüsüme
bugün iki çubuk la denedim rahat girdi üçü yapamadım tam vazgeçiyordum aklıma nefes ve ıkınma geldi gerçekten ıkınınca rahat açılıyor ama bende nefes ve ıkınma sorunu var sanırım üçü 1küçük mum yapıyodur sanırım o biraz orda kaldı 4ü deneyemedim yarın küçük mumdan başlarım sanırım
buarada bende eşime ne yaptığımı bahsetmiyorum anlamıyorlar anca büyük muma geçince bak derim buakşam kaynatcaz güya yorgunum diye kıvırmazsa
buarada hürremin izliyoruz kimse yok bende döneyim hem okuyup hem izlemek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…