- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.161
sağol canım
uzun sürmez inşallah canım. olsun bunda da vardır bi hayır hayat imtihan işte bazen üstüste gelir herşey ama sonra bir bakmışsın açılmış tüm kapalı kapılar
sağol canım
uzun sürmez inşallah canım. olsun bunda da vardır bi hayır hayat imtihan işte bazen üstüste gelir herşey ama sonra bir bakmışsın açılmış tüm kapalı kapılar
teşekkürler canım seninde başarmana çok sevindim. seni başarmış sayıyorum ben.yarısı girince önce derriin bir nefes al nefesini bırakırken gaz yapmaya çalışıyor gibi ıkın çok ıkın o kadar çok açılacak ki şaşıracaksın.hemen girecek, ama ben emla ve kayganlaştırıcı kulandım başlarda.eğer canın yanıyogibi hissedersen dayanamazsan çıkabilirsin aynı zamanda 2. hatta 3. giriş daha çok daha kolay oluyor. hiç zaman kaybetmene gerek yok canım başarmışsın sen bir şey kalmamış
kızlar ben cıkıyorum hepinize ii geceler muckkkk kendnize ii bakın sulumanı izlicem
ya kızlar konuyla alakalı değil ama yine de sorayım dedim.gözümün iç kısmında arpacık çıkmış.önce gözümün altı şişmişti şimdi şişlik geçti ama gözümün iç kısmında sivilcemsi bişe var iltihaplıdoktora gittm damla verdi ama hala geçmedi yaa :/ 2 hafta olacak nerdeyse..bi bilginiz var mı?
slm kızlar..ranacım nasılsın ben bu aralar pek giremiyorum içtiğim ilaçlar basagrısı bulantı yapıo.dayanamıorum pc ye bakarken bile gözlerimi açamıorum.yarın tekrar kan vericem bakalım ne dicek dr.bugün eşimde sperm verdi yarın sonuçlar alınacak.dua et tamam mı Rabbim bize herseyın hayırlısını versin
canımm iyiyim çok şükür.aman dikkat et kendine canımm yorma kendini ilaçlarını düzenli kullan.hadi hayırlısı bakalım sonuçtan haberdar et bizi.hayırlısı olsun canım benimm.dualarım seninle.Rabbim şifa versin tez zamanda,hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahhh
kızlar bugünkü mumda takıldım ya 6 cm ancak sokabildim
gerisinde acı hissettim
nedndir
ne yapayım
İnanın ki elimden geleni yapıyorum o an kitleniyorum ağlamaya başlıyorum çok moralim bozuk eşime gelince bana sürekli bağrıyor ve azarlıyor sorun gerçekten bundanmı kaynaklı ne olursunuz herkes eşiyle bu sorunları yaşadımı ? zaten yaklaşık 1,5 aydır nöbetlerde doğru dürüst vakit geçiremiyorum evde olduğu zamanlarda da sürekli uyuyor bana doğru dürüst vakit ayırmıyor oysaki şefkat gösterse güzel sözler söylese ben zaten onun desteğiyle motive olucam daha çok çalışıp başarıcam buna inanıyorum ama o böyle yapınca inanınki kolumu bile kıpırtdatmak istemiyorum onun için halbiki ne hayallerle evlendim psikolojim çok bozuldu şuan yazarken bile ağlıyorum neden kocam bana bu kadar kötü davranıyor ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum çok üzülüyorum 4 aylık evliliğim zehir oldu sürekli senden karı olmaz senle anlaşamıyorum senden boşanıcam diyip duruyor kim katlanabilir bu kadar acıya üzüntüye bazen nöbetlerde oluşuna bile seviniyorum sırf kavga etmiyoruz die ondanda yapacağını gene yapıyor tlf moralimi bozacak şeyler söylüyor ne olursunz herkes benim yaşadıklarımı yaşadımı yalvarıyorum delirmek üzereyim severek evlendiğim adam bana neler yaşatıyor( hergün göz yaşı dökmekten inanın ki bıktım
lütfennnn bana şans dileyin....umud ediyorum bu akşam rahat yapabilirmmmm.odada herşey hazır
bi ben yokum....
kızlar dun derin nefes alıp verip ıkınarak denedim...p....nin başı giriiyo gerisini alamıyorum ya niye olmuyor bendemi bi özür var,eşim sen bu işi unut yapamazssın dedi dahada morelimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?