Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kimse yokmu yahu, ya arkadaşlar ben az önce egzersizden çıktım, bişeyi daha iyi anladım ben şu an bu işi çözebilirim fakat galiba ben kandan çok korkuyorum, içime iki parmağı alabildiğim halde penisi alınca kanayacak die penis denemesi yapmak istemiyorum, ne kaldı geriye benim beklemem için bi sebep yok aslında, galiba bana hipnoz şart,benim bilinç altım temizlenirse sorun kalmayacak, bu işi çözenler lütfen bana yazsınlar iki parmak tamam git gellerde tamam eeee niye yapmak istemiyorum ben, kanayacak yaa:18:

Sardunya84 eğer kocan sana inanmıyorsa sen inan güçlü olmalısın, rabbim bize el azim isminden güç verir, kendin için güç iste rabbimizden bende senin için dua edicem, lütfen güçlü olmayı dene sana yardımcı olabilceğim bi konu olursa her ne konuda olursa olsun bana özelden msj at hatta msn mi vereyim maddi manevi her türlü yardıma hazırım,

cnm kandan bende korkuyorum ama duyduğum kadarıyla çok kasmassn açık pembe kan geliyomuş azıcık ....

canım benimde krımızı korkum vardı p..boyutunda aparata kadar almıştım bişe olmamıştı p.. alırsam kırmızı gelecek diye ödüm kopuyordu ama sonra ne oldu p... aldımm hemde kaçkez ne kırmızı nede başka bişe olmadııı.sen zaten esnettin ve p.. ilede yavaş yavaş alacaksın ve esneyecek kırmızıdan korkma derim tatlımmm.ben yaşadım gördümm.her denemde bakıyodum geldimi bişe diye ama yokkk

egzersiz yapanların bi çoğunda hiç gelmiyo die biliyorum ama ben yinede korkuyorum şu kandan, her egzersiz yapışımda parmağı içinden çıkarınca direk kanamışmı diye bakıyorum benim sıkıntım kan, benim bu korkuyu yenmem lazım

emla anestolden daha iyi uyuşturuyo ama ben kullandım ama işe yaramadı yıne kastım bacaklarımı yıne alamadım p.... nin tamamını

canımm ben anestol,sakinleştirici şurup,kas gevşetici.kayganlaştırıcı jel hepsi birarada kullandım birkeresinde hiç kasmadığım kadar kastım bunlar aslında sağlıklı vajiye yapılan şeyler oysa hasta olan beynimiz o yüzden o kullandıklarımız beynimizi rahatlattığımızda işe yarıyor.sende mutlaka bişelere takıyosundur ondan olmuyordur.önce onları bir düşün cevabını ver nekadar doğru düşünüyosun bir bakk eğer yanıldığını düşünüyorsan o düşünceye inat rahatla tatlım...

canım ya yazını okuyunca vallahi bende kendimi tutamadım ağladım ,okadar mutlu olmuşsunkı yazına yansımış allah mesut bahtiyar etsin darısı başımıza olsun dua et bizlere canm öptüm....

canım diyorum sana benimde korkum çoktu o yönde ama sen egzersizle esnetiyosun orayı p.. ilede yaparken aynı şey olacak.gevşediğin sürece hem kolay alacaksın p... hemde kırmızı olmayacak..

bende hem kas gevşetici,hem ağrı kesici hem kayganlaştırıcı kullandım ama inan bus efer hiç yapamadım dediğin gibi beyın buna izin vermiyor ilaçla filen yapamayız yapsakta yıne aynı şeyı yaşarız bidahaki seferlerde hep ilaçmı kullanıcaz

tatlım uyuşturucu kremi,jel sadece beynini rahatlatmak amacıyla sana yardımcı olacak şeyler bir araç.onlarla aldığın zaman vajinin genişlediğini anlayacaksın ordan bişeyin geçtiğini beyin anlayacak sana karşı gelmekten vazgeçecek.başlarda lazım ama herşey senin hazır olmana bağlı.egzersizlerde sakin olmalısın parmakla yada aparatla hangisi ile çalışıyorsan içerdeyken hemen çıkarmayacaksın rahatlayana kadar durup sonra yavaş ilerleteceksin nefesini kullanacaksın.böle böle zamanla alışacak bu şeylere ihtiyaç duymamaya başlayacaksın.moralini yüksek tut tatlım olacak de inan bu çok önemli...

[artık olsun yaaa akşam işten eve geldiğimde egzersiz yapmak bana ölüm gibi geliyo, ya başarabilcekmiyiz bizde nebilim bugün çokmu duygusalım ne

olacak tatlım olacak sen üzme bukadar kendini.bu işi çözmekte inanç ve moral çok önemlii.birden olmasını beklemek hata olur çünkü yılların birikmişi var taşlaşmış halde onu yıkmak için mücadele veriyorsun...

ayyy herkes bir moralsiz yapmayın canlarım yaaa yenenler listesine bakın bakalım kaç kişi var sizin gibi durumdan o listeye geçmiş.herkes aynı şeyi yaşıyor aynı üzüntüleri sıkıntıları ama isteyince oluyor yalnız değilsiniz ne olursunuz yıpratmayın kendinizi bukadar.bugün olmuyorsa yarın yarın olmuyorsa başka gün ama olacak bunun çözümü var ve sizde bunu başaracaksınızzzz

[artık olsun yaaa akşam işten eve geldiğimde egzersiz yapmak bana ölüm gibi geliyo, ya başarabilcekmiyiz bizde nebilim bugün çokmu duygusalım ne

aynısı bendede var..malesef...ama başlamış is bitmiştir der.annem..bu akşam ona katılıyorum..
binbir heyecenla geliyorum eve,p....nisle denemeye yeni başladık..bu akşam birazcık oldu.
mutlu oldum.herakşam daha iyi olacak buna inanmak istiyorum...

aynen öle olacak tatlım inanmaya devam ett.yavaş yavaş hiç acele etme birden olmasını beklemek hata olur zatenn.harikasın tatlımmm

aynen öle olacak tatlım inanmaya devam ett.yavaş yavaş hiç acele etme birden olmasını beklemek hata olur zatenn.harikasın tatlımmm

sizleri aylardır okuyorum...burayı keşke daha önce bulsaydık diyoruz eşimle...dr.dr gezmezdik bari..
insan rahatlıyooooo....en azından burda yazılanlar bana güç veriyoooorrrr...hepinize gerçekten
çok teşekkürler bayanlarrrrrr....ancak yazma cesareti buldummmm...

bundan sonra yazmaya devam tatlım takıldığın yerde hemen gel yaz yenen arkadaşlar yardım için bekliyoruzzz.aynı moralle devam tatlımmm.başardığın anıda görcez inşallahh

merhaba kızlar pek fazla yazmasamda burayı her aksam takıp edıyorum katılan tecrubelerını anlatan arkadaslara cok tesekkur edıyorum sızlerın sayesınde bende doktora gıtmeye gerek bulmuyorum. eşekten düseni en iyi eşekten düşen anlar etrafımda kımseye anlatamıyorum niyese utanıyorum. ama bu aksam moralı bozuk arakadasları gordum ve vajıyle ılk karsılastıgımı anlatmak ıstıyorum.

doktor bana vajinumus oldugmu soyledıgınde agalayarak cıktım odadan dunyam basıma yıkıldı sankı ordan ıse gıttım ama gozum hıc bır sey gormuyordu. ıse gıttgımde arkadasımı aglamaklı gordum malesef arkadasımın rahım kanserı oldugunu ogrendım ve bekar bu kız. o an kendımı bıraktım ona uzuldum rahmını almaları soz konusuymus. rabbım bana bır ısaret gondermıstı resmen halıne sukret dıye ve karar verdım basıt bır sey benım yasadıgım sadece kafamda bıtıyor ugrasıcam ve basarıcam dedım ve cok sukrettım bu rahatsızlıgın basıma geldıgı ıcın ya daha kotusu olsaydı?

derken bır aydır egzersız yapıyoruz ve baya yol kat ettık daha olmadı ama olucak ıns . hepımızınkı olucak yasadıgımız sey cok zor ama sadece kafamızda bıtıyor ınanan herkes yapar moral bozmak yok
kafanıza takmayın hersey guzel olucak

saglıcakla kalın...

piştttt hatunlar napıyosunuz bakimmm kociş uyudu yatmadan bi bakim dedim belki başaran vardır diye eeee ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…