- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.181
anestolla ilgili bi cümle geçti sanırım bana da doktor anestol vermişti kullandım ama pek bi şey hissetmedim
Kimse yokmu yahu, ya arkadaşlar ben az önce egzersizden çıktım, bişeyi daha iyi anladım ben şu an bu işi çözebilirim fakat galiba ben kandan çok korkuyorum, içime iki parmağı alabildiğim halde penisi alınca kanayacak die penis denemesi yapmak istemiyorum, ne kaldı geriye benim beklemem için bi sebep yok aslında, galiba bana hipnoz şart,benim bilinç altım temizlenirse sorun kalmayacak, bu işi çözenler lütfen bana yazsınlar iki parmak tamam git gellerde tamam eeee niye yapmak istemiyorum ben, kanayacak yaa:18:
Kimse yokmu yahu, ya arkadaşlar ben az önce egzersizden çıktım, bişeyi daha iyi anladım ben şu an bu işi çözebilirim fakat galiba ben kandan çok korkuyorum, içime iki parmağı alabildiğim halde penisi alınca kanayacak die penis denemesi yapmak istemiyorum, ne kaldı geriye benim beklemem için bi sebep yok aslında, galiba bana hipnoz şart,benim bilinç altım temizlenirse sorun kalmayacak, bu işi çözenler lütfen bana yazsınlar iki parmak tamam git gellerde tamam eeee niye yapmak istemiyorum ben, kanayacak yaa:18:
emla anestolden daha iyi uyuşturuyo ama ben kullandım ama işe yaramadı yıne kastım bacaklarımı yıne alamadım p.... nin tamamını
buda başardığım gün yazdığım yazı.hiç doktora gitmedim burayı okudum sadece. allah herkesten razı olsun herkes çok iyi. kızlar lütfen inanın zor değil her gün en az yarım saat ,1 saat tv izleyerek egzersiz yapın .vajiye az girerseniz rahatsız olursanız çıkmayın dinlenin derin nefes alın.her gün burayı okuyarak başaracaksınız. allah yardımcınız olsun.çok kolay 1 ayda ben ooo zevk olayına filan girdim
egzersiz yapanların bi çoğunda hiç gelmiyo die biliyorum ama ben yinede korkuyorum şu kandan, her egzersiz yapışımda parmağı içinden çıkarınca direk kanamışmı diye bakıyorum benim sıkıntım kan, benim bu korkuyu yenmem lazım
canımm ben anestol,sakinleştirici şurup,kas gevşetici.kayganlaştırıcı jel hepsi birarada kullandım birkeresinde hiç kasmadığım kadar kastım bunlar aslında sağlıklı vajiye yapılan şeyler oysa hasta olan beynimiz o yüzden o kullandıklarımız beynimizi rahatlattığımızda işe yarıyor.sende mutlaka bişelere takıyosundur ondan olmuyordur.önce onları bir düşün cevabını ver nekadar doğru düşünüyosun bir bakk eğer yanıldığını düşünüyorsan o düşünceye inat rahatla tatlım...
bende hem kas gevşetici,hem ağrı kesici hem kayganlaştırıcı kullandım ama inan bus efer hiç yapamadım dediğin gibi beyın buna izin vermiyor ilaçla filen yapamayız yapsakta yıne aynı şeyı yaşarız bidahaki seferlerde hep ilaçmı kullanıcaz
[artık olsun yaaa akşam işten eve geldiğimde egzersiz yapmak bana ölüm gibi geliyo, ya başarabilcekmiyiz bizde nebilim bugün çokmu duygusalım ne
[artık olsun yaaa akşam işten eve geldiğimde egzersiz yapmak bana ölüm gibi geliyo, ya başarabilcekmiyiz bizde nebilim bugün çokmu duygusalım ne
aynısı bendede var..malesef...ama başlamış is bitmiştir der.annem..bu akşam ona katılıyorum..
binbir heyecenla geliyorum eve,p....nisle denemeye yeni başladık..bu akşam birazcık oldu.
mutlu oldum.herakşam daha iyi olacak buna inanmak istiyorum...
aynen öle olacak tatlım inanmaya devam ett.yavaş yavaş hiç acele etme birden olmasını beklemek hata olur zatenn.harikasın tatlımmm
sizleri aylardır okuyorum...burayı keşke daha önce bulsaydık diyoruz eşimle...dr.dr gezmezdik bari..
insan rahatlıyooooo....en azından burda yazılanlar bana güç veriyoooorrrr...hepinize gerçekten
çok teşekkürler bayanlarrrrrr....ancak yazma cesareti buldummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?