- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.441
egzersizlerde kızlık zarı yırtılan var mı ?
Kızlar ben hala muma devam şu kocişin keyfini bi yapabilsem p...s denemesi istiyorum ama çok da ütüne gitmeyim diye bekliyorum. Sizin kocalarınız her gece deneme yapıyomuydu?Benimkisi pek bi nazlı
kulak çöpüne bişey geçirmeden yapsam olur mu
yapamıyorum ya olmuyor olmuyor işte((((((((
nazlı1982 çok tşk ederim hemen denemeye başlıyorum
besteee sana da çok tşk ederim
dediğin gibi yaptım şuan kulak çöpü biraz içeride daha fazla ittiremiyorum ya çok korkuyorum olur yardın edin kafayı yemek üzereyim elimde değil ittiremiyorum((((((((
dediğin gibi yaptım şuan kulak çöpü biraz içeride daha fazla ittiremiyorum ya çok korkuyorum olur yardın edin kafayı yemek üzereyim elimde değil ittiremiyorum((((((((
herkese merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim birtürlü başaramadık olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum maddiyat hazır olana kadar kendimde evde denemek istiyorum egzersizler venasıl başlayabileceğim hakkında yardimlarınızı bekliyorum.
yapamıyorum ya olmuyor olmuyor işte((((((((
herkese merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim birtürlü başaramadık olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum maddiyat hazır olana kadar kendimde evde denemek istiyorum egzersizler venasıl başlayabileceğim hakkında yardimlarınızı bekliyorum.
kıslaaaaaaar mutluyummmmm...birkez ama sadece bir kez sonuna kadar oldu kriz geldi...duramadık o halde.....ayyyyy.bir daha yapsam olurmu kiiiii.....ayyyyyy allaaaaa allllaaaaa....çok heyecanlandım ya..şimdi bide heyecan nasıl bastırılıyoooo..herşeyi biliyonuz haydeee yardım edin....
ewt sokabildim :)) yaşasın şimdi napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?