- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.501
Ben bepantene kullanmadıöm ama onun kayganlaştıracağını pek sanmıyorum...bol bol ultrason jeli kullandım ama ne mantar oldum nede başka birşey oldu,kullanan arkadaşlarında şikayeti yok..tabi mumlarıda streçle yada prez...le sarmak lazım sonradanda başka şeyler çıkmasın...
anam sen az önce egzersiz yapmaya gitmedinmi hangi ara naptın anlat heleeayyyyyyyyy ben yendim o zaman bu vajiiii....ollaaaaa olaaaaa...dr dan sizden herkesten allah binlece
kez razı olsun.....rabbim hepimize güç kuvvet versin...o karanlık gecelerde günahım ne?diye sitem ettirmesin..böyle sınamasın, böyle bi şans olamaz rabbim işte...tedaviyle birlikte burası karşıma çıktı..
Sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
allahım binlerce kez saooooollll şükür ler olsun....
(ayyy birdaha olmazsa yıkılırım he...)havaya girdim ...heyttt diyorum eşime...çekil korkma filan
allhaım ne olur bizleri utandırma....
venüscüm hoşgeldin cncm gülse ark. listeye ekle kendisi yendi ama hala şokta yendimi deyip duruyor bide cimdik at geçerkene
3.3.2011 in taze gelini gülse
ayyyyyyyyy ben yendim o zaman bu vajiiii....ollaaaaa olaaaaa...dr dan sizden herkesten allah binlece
kez razı olsun.....rabbim hepimize güç kuvvet versin...o karanlık gecelerde günahım ne?diye sitem ettirmesin..böyle sınamasın, böyle bi şans olamaz rabbim işte...tedaviyle birlikte burası karşıma çıktı..
sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
(ayyy birdaha olmazsa yıkılırım he...)havaya girdim ...heyttt diyorum eşime...çekil korkma filan
ayyyyyyyyy ben yendim o zaman bu vajiiii....ollaaaaa olaaaaa...dr dan sizden herkesten allah binlece
sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
Sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
ayyyyy hadi benide alın o listeye yaaaleynnnnn adım atar atmaz biri yendi oyyyyy oyyyyyy tebrik etcemde kocaman başardım yazsın yawwww bu işin tadı böyle çıkar önce o bi kendiyle gurur duysun sona biz gerekeni yaparız
herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere :)) desteklerinizi bekliyorum öpüldünüz
bu arada arkadaşlar dün doktorumu tlf la arayıp sordum, doktorum ultrason jeli kullanmayın cildin ph dengesini bozar,onun yerine bepanten kullan dedi.sperm öldürmeyle ilgili soruma cvap vermedi sadece kullanmayın ph deneginiz bozulur dedi. ben kullanmaya devam ediyorum ona rağmen ama... bepanten saçma geldi sonuçta bi ilaç o ne biliyim hiç biey anlamadım. bepanten kullanan veya iyi geldiğini duyan var mı??
leynnnnn adım atar atmaz biri yendi oyyyyy oyyyyyy tebrik etcemde kocaman başardım yazsın yawwww bu işin tadı böyle çıkar önce o bi kendiyle gurur duysun sona biz gerekeni yaparız
herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere :)) desteklerinizi bekliyorum öpüldünüz
kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz öpüyorum sizi
dur ben kendimi yazayım şuraya[font="]egzersiz yapan arkadaşlar :
1-[font="]aqua_83[/font][font="]
[/font][font="]2- happyselly[/font][font="]
[/font][font="]3- msbactery[/font][font="]
[/font][/font][font="]4- aylin06[/font][font="]
[font="]5- masalelif[/font][font="]
[/font][font="]6- sera87 (p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]7- kardelenima[/font][font="]
[/font][font="]8- aydazeren[/font][font="]
[/font][font="]9- nuruum[/font][font="]
[/font][font="]10- filesta[/font][font="]
[/font][ı][font="]11- masumcat(2 parmak/eş) [/font][/ı][font="]
[/font][font="]12- bus45[/font][font="]
[/font][ı][font="]13- pamukelma (2 parmak)[/font][/ı][font="]
[/font][font="]14- nar1905 (1 eş parmağı)[/font][font="]
[/font][font="]15- nursesila [/font][font="]
[/font][font="]16- dilber1983[/font][font="]
[/font][font="]17- yagmur2010[/font][font="]
[/font][font="]18- nilayy_84 [/font][font="]
[/font][font="]19- ilayda_23[/font][font="]
[/font][font="]20- obsess (1 parmak)[/font][font="]
[/font][font="]21- canan1345[/font][font="]
[/font][font="]22- sarısekerim86[/font][font="]
[/font][font="]23- uzgunkedicik[/font][font="]
[/font][font="]24- coolfresh [/font][font="]
[/font][font="]25- burcum86 [/font][font="]
[/font][font="]26- sachertart[/font][font="]
[/font][font="]27- unfaithful24[/font][font="]
[/font][font="]28- hevalll[/font][font="]
[/font][font="]29- deniz1987[/font][font="]
[/font][font="]30- medusaaa[/font][font="]
[/font][font="]31- sahara84[/font][font="]
[/font][font="]32- vaveyla86[/font][font="]
[/font][font="]33- hfz_kubra[/font][font="]
[/font][font="]34- nill87[/font][font="]
[/font][font="]35- naz8 (serçe parmak)[/font][font="]
[/font][font="]36- zezeze[/font][font="]
[/font][font="]37- sadekahve [/font][font="]
[/font][font="]38- zeytin96
39- [/font][/font][font="]ozum34 [/font][font="](p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]40- vagi (2 parmak)[font="]
41- ummu_heyya
42- nadi
43- brc34 (eş parmağı-serçe)
44- hhasret
45- xxsevdaxx[/font][font="]
[/font][ı][font="]46- missbon (3 parmak)[/font][/ı][ı][font="]
[/font][/ı][font="]47- [/font][/font][font="]antibiyotik [/font][font="]
[font="]48- esra_ogt[/font][font="]
49- yaren46
50- bulutlar[/font][font="]
[/font][font="]51- [/font][/font][font="]pandoo [/font][font="](p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]52- yagmurcukkusu[font="]
[/font][font="]53- mano
54- soyafilizim [/font][font="]
[/font][font="]55- mitokondris
[/font][font="]56- [/font][/font][font="]zeynep_22
[/font][font="]57- [/font][font="] life83 [/font]
[font="] 58- sore
59- gunısıgımmm
[/font][font="]60- yapamadimbenonu
61- violina86[/font][font="]
[/font][font="]62- zaferli
63- zeinax[/font][font="]
[/font][font="]64- gonokok[/font][font="] (2 parmak 2 boğum)
[/font][font="]65- beril26
[/font][font="]66- yasam42
67- [/font][font="]dilekser[/font]
[font="] 68- yagmur1987
[/font][font="]69- prenses43
70- tacem
71- balbocuu (tek parmak)
72- nazende_87 (tek parmak 3 boğum)
73- donne_rammarico
[/font][font="]74- besteee[/font]
[font="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...[/font]
iyi geceler kuşum bi yakalayamadım gitti seni
başarmışım venüsten....hihiiiii....yarın daha iii olcekmiş kocişim öle diooo yaz diyo oda havaya girdi
ayolll adamın ayarlarını bozdum valllaaaa...ayyyyy diyom başka bişi diyemiyorum...ayyyyyyyy
oh işte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?