- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.521
anam sen az önce egzersiz yapmaya gitmedinmi hangi ara naptın anlat helee
dur ben kendimi yazayım şuraya
74-besteee
[font="]egzersiz yapan arkadaşlar :
1-[font="]aqua_83[/font][font="]
[/font][font="]2- happyselly[/font][font="]
[/font][font="]3- msbactery[/font][font="]
[/font][/font][font="]4- aylin06[/font][font="]
[font="]5- masalelif[/font][font="]
[/font][font="]6- sera87 (p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]7- kardelenima[/font][font="]
[/font][font="]8- aydazeren[/font][font="]
[/font][font="]9- nuruum[/font][font="]
[/font][font="]10- filesta[/font][font="]
[/font][ı][font="]11- masumcat(2 parmak/eş) [/font][/ı][font="]
[/font][font="]12- bus45[/font][font="]
[/font][ı][font="]13- pamukelma (2 parmak)[/font][/ı][font="]
[/font][font="]14- nar1905 (1 eş parmağı)[/font][font="]
[/font][font="]15- nursesila [/font][font="]
[/font][font="]16- dilber1983[/font][font="]
[/font][font="]17- yagmur2010[/font][font="]
[/font][font="]18- nilayy_84 [/font][font="]
[/font][font="]19- ilayda_23[/font][font="]
[/font][font="]20- obsess (1 parmak)[/font][font="]
[/font][font="]21- canan1345[/font][font="]
[/font][font="]22- sarısekerim86[/font][font="]
[/font][font="]23- uzgunkedicik[/font][font="]
[/font][font="]24- coolfresh [/font][font="]
[/font][font="]25- burcum86 [/font][font="]
[/font][font="]26- sachertart[/font][font="]
[/font][font="]27- unfaithful24[/font][font="]
[/font][font="]28- hevalll[/font][font="]
[/font][font="]29- deniz1987[/font][font="]
[/font][font="]30- medusaaa[/font][font="]
[/font][font="]31- sahara84[/font][font="]
[/font][font="]32- vaveyla86[/font][font="]
[/font][font="]33- hfz_kubra[/font][font="]
[/font][font="]34- nill87[/font][font="]
[/font][font="]35- naz8 (serçe parmak)[/font][font="]
[/font][font="]36- zezeze[/font][font="]
[/font][font="]37- sadekahve [/font][font="]
[/font][font="]38- zeytin96
39- [/font][/font][font="]ozum34 [/font][font="](p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]40- vagi (2 parmak)[font="]
41- ummu_heyya
42- nadi
43- brc34 (eş parmağı-serçe)
44- hhasret
45- xxsevdaxx[/font][font="]
[/font][ı][font="]46- missbon (3 parmak)[/font][/ı][ı][font="]
[/font][/ı][font="]47- [/font][/font][font="]antibiyotik [/font][font="]
[font="]48- esra_ogt[/font][font="]
49- yaren46
50- bulutlar[/font][font="]
[/font][font="]51- [/font][/font][font="]pandoo [/font][font="](p...s denemesinde)[/font][font="]
[/font][font="]52- yagmurcukkusu[font="]
[/font][font="]53- mano
54- soyafilizim [/font][font="]
[/font][font="]55- mitokondris
[/font][font="]56- [/font][/font][font="]zeynep_22
[/font][font="]57- [/font][font="] life83 [/font]
[font="] 58- sore
59- gunısıgımmm
[/font][font="]60- yapamadimbenonu
61- violina86[/font][font="]
[/font][font="]62- zaferli
63- zeinax[/font][font="]
[/font][font="]64- gonokok[/font][font="] (2 parmak 2 boğum)
[/font][font="]65- beril26
[/font][font="]66- yasam42
67- [/font][font="]dilekser[/font]
[font="] 68- yagmur1987
[/font][font="]69- prenses43
70- tacem
71- balbocuu (tek parmak)
72- nazende_87 (tek parmak 3 boğum)
73- donne_rammarico
[/font][font="]74- besteee[/font]
[font="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...[/font]
bu başaranların hepsini gülme krizi tutuyo bide bizi gülme krizi tutsaydı hayırlısıylan, senin adına çok sevindim allah daim etsin inşallah bundan sonrası daha kolay olur inşallah bebiş haberlerini alırızevet bende hatta bizde şaşırdık..dün anlaşmıştık sadece ileri geri işte 3 te 2 si filan diye..
önce sadece egzersizlerimi yaptık..dr.15 dk yeter demişti ben gaza gelmişim 45 dk filan yaptım
sonra denemeye başladık hiiiiç dünki gibi deildi ...daha rahattım niyeyse anlamadım...sonra bi baktım
anammmm kocişim hepsini göndermiş yerine krize girdim gülmekten....ayyy hala krizdeyim de..
Bakalım yarın neler olucek...
kızzzzz hadi inlet sayfayı ne bu kuru kuru başarmışım yazılmazkitaze gelin ilan edecem seni bekliyom
he valla yaw
neyse yarından sonra tatildeyim görüşürüz artık insallah. hadi iyi geceler cnm .
kız yazdıma seni ne kenara köşeye yazıyonkızlar listede olmayan varmı egzersiz yapanlardan ekleyeyim hazır elim değmişken
evet bende hatta bizde şaşırdık..dün anlaşmıştık sadece ileri geri işte 3 te 2 si filan diye..
önce sadece egzersizlerimi yaptık..dr.15 dk yeter demişti ben gaza gelmişim 45 dk filan yaptım
sonra denemeye başladık hiiiiç dünki gibi deildi ...daha rahattım niyeyse anlamadım...sonra bi baktım
anammmm kocişim hepsini göndermiş yerine krize girdim gülmekten....ayyy hala krizdeyim de..
bakalım yarın neler olucek...
bu arada arkadaşlar dün doktorumu tlf la arayıp sordum, doktorum ultrason jeli kullanmayın cildin ph dengesini bozar,onun yerine bepanten kullan dedi.sperm öldürmeyle ilgili soruma cvap vermedi sadece kullanmayın ph deneginiz bozulur dedi. ben kullanmaya devam ediyorum ona rağmen ama... bepanten saçma geldi sonuçta bi ilaç o ne biliyim hiç biey anlamadım. bepanten kullanan veya iyi geldiğini duyan var mı??
kız yazdıma seni ne kenara köşeye yazıyonkızlar listede olmayan varmı egzersiz yapanlardan ekleyeyim hazır elim değmişken
aaaaaaaaaaaaaaaaa venüs sana bişe söylemem gerek dur sana özelden msj atayım bekle
aman gönderemedim heralde iki kez denedim gitmedi sanırsam, neyse listede biryanlışlık var düzeltmek içinde sana bende özel msj gitmesi gerek kuzu, aslında zeki kızsın çözersin die düşünüyorum ama :76:
bu akşamki taze gelinimiz gülse811
başarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
haydinnnnn halayaaaa
herkese merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim birtürlü başaramadık olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeyi düşünüyorum maddiyat hazır olana kadar kendimde evde denemek istiyorum egzersizler venasıl başlayabileceğim hakkında yardimlarınızı bekliyorum.
evet bende hatta bizde şaşırdık..dün anlaşmıştık sadece ileri geri işte 3 te 2 si filan diye..
bakalım yarın neler olucek...
gulseee canım cok sevındım hadı hayırlısı darısı butun vajili kızlara :)))
canım hoşgeldin.ben de 1,5 yıldan sonra yendim.burda olduğun sürece düzenli egsersiz yaparak sen de başarabilirsin.jasmin arkadaşımızın verdiği egsersizleri elinden geldiğince uygulamaya çalış canım çok faydasını görüceksin bence doktora bile ihtiyacın kalmıycak böylece
ben çıkıyorum hepinizie iyigeceler, bu arada yenen arkadaşları akşamları siteye bekliyoruz sizleri aramızda görelim, akşam tecrübeli arkadaşlar pek görünmüyorlar ortalıkta kalakalıyoruz öylecene ayıptır valla
venüsteeeen çok saol .....sizleri çok seviyom...saolun...allah herkeze yardımcı olsun...,
binlerce kez teşekkürlerrr...iyi geceler ...kociş çağırıp duruyoooo...eyü geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?