- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.541
hoşbulduk canım senin adına cok sevindim bugun ilk günüm bende okudukca başaracagıma inanmaya başladım
hoşbulduk canım senin adına cok sevindim bugun ilk günüm bende okudukca başaracagıma inanmaya başladım
gülsee tebrik ederim darısı bizlerin başına...iyi geceler kıslarrrr.....bi kaç gündür griyrm ama sessiz bişey yazmıyrm okuyorum sadece bugun p..s denemesi yaptık tamamını alamıyorum ama bi kısmı giriyr ne kadar girdiğini de anlayamıyrm çok komiğim yaaakendime gün koydum regl olduktan sonra egz.başlıycam die ama bi türlü regl olamıyrmmm
kızlarrrrr bugün yine parmak egzersizi yaptım ama hiçbir ilerleme yokkk acaba p...s le mi denesemm ???
merhaba kıslarrrrrrr nasılsınızz bakalımmmmmmm hu huuuuuuuu
teşekkürler arkadaşlar herkeze iyi geceler yarın akşam görüşürüz byee
merhaba kıslarrrrrrr nasılsınızz bakalımmmmmmm hu huuuuuuuu
yok yavvv değilim test yaptım bikaç gün önce sonuç negatif( venüzcüm uzun zamandır bu aşamadayım da milim milim ilerliyrm sanki egz. yapabilseydim yenmiştim şimdiye
leynnnn lacivert bi yendin kayboldun naptın ne ettin nası gidiyo coşuyomusunuz kaynatıyomusunuz ser veriyon sır vermiyon anacım aaaa
hemşo pek bi sugar olmuşun kızzzzz sexü bombamı oldun anacım yendinde bu mart bütün hatunları zıvanadan çıkartacak heralde bu gidişle
o zaman seni acilen ilerletmek gerek nerde takılıp kaldın ? sana engel olan ne ?
hiiiii saat geç olmuş sabah iş var benim araba bal kabağına dönmeden koşam kocişin kollarına oyyy oyyyy hepinize iiiii gecelerrrr başarılar diliyorummmmmm öptümmmm şekerlerrrrrrrrrrr
Merhaba canım...Biz iyiyiz,sen nasılsın? Biraz gripliydin sanırım en son...nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?