Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gülsee tebrik ederim darısı bizlerin başına...iyi geceler kıslarrrr.....bi kaç gündür griyrm ama sessiz bişey yazmıyrm okuyorum sadece bugun p..s denemesi yaptık tamamını alamıyorum ama bi kısmı giriyr ne kadar girdiğini de anlayamıyrm çok komiğim yaaakendime gün koydum regl olduktan sonra egz.başlıycam die ama bi türlü regl olamıyrmmm

hoşbulduk canım senin adına cok sevindim bugun ilk günüm bende okudukca başaracagıma inanmaya başladım

kırmızı listeye eklendin bi kere başarmadan bırakmıyoruz peşini tabi düzenli egzersiz yapman şart ve ne olur takıldığında sor mutlaka birileri yardımcı olacaktır

hoşbulduk canım senin adına cok sevindim bugun ilk günüm bende okudukca başaracagıma inanmaya başladım

canım inanıyorsan başarıcaksın demektir.ben biraz ağır ilerledim 2,5 ayda yendim ama birkaç günde yapanlar bile var.senin egsersizleri düzenli yapmana bağlı herşey.burda başaramayan kimse kalmıycak çok inanıyorum buna.takıldığın herşeyi sor bizlere elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım

hiiiii brütüs yoksa sendemi hamişsin ???? oooo bi kısmı girdiyse öbür kısmıda girer hiç merak etme bebişim şu regli bi atlat mart ayında kediler bile oynaşıyorrrr yawwww sizde yakalayın şu aşk ayını

kızlarrrrr bugün yine parmak egzersizi yaptım ama hiçbir ilerleme yokkk acaba p...s le mi denesemm ???

canım bence önce egzersiz sonra p...s dene...hayal kırıklığına uğrayabilrsin burada az egzersizle deneyen yada hiç egzersiz yapmadan yenenler oldu ama çok az kişi yinede sen bilirsin ama üzülmeni istemem ben yaparım diyosan kendine güveniyosan dene tabiki

leynnnn lacivert bi yendin kayboldun naptın ne ettin nası gidiyo coşuyomusunuz kaynatıyomusunuz ser veriyon sır vermiyon anacım aaaa

yok yavvv değilim test yaptım bikaç gün önce sonuç negatif( venüzcüm uzun zamandır bu aşamadayım da milim milim ilerliyrm sanki egz. yapabilseydim yenmiştim şimdiye

hemşo pek bi sugar olmuşun kızzzzz sexü bombamı oldun anacım yendinde bu mart bütün hatunları zıvanadan çıkartacak heralde bu gidişle

leynnnn lacivert bi yendin kayboldun naptın ne ettin nası gidiyo coşuyomusunuz kaynatıyomusunuz ser veriyon sır vermiyon anacım aaaa

yok be cnm ne kaybolması bilgisayarım bozuldu uzunca bi süre serviste kaldı yeni geldi ama hala arıza çıkarıyo kilitleniyoo filan... herneyse nolsun cnm coşuyom vallaaa ne kolaymış yahuuu ne acı oluyo bende nede başka bişeyy çok şaşırtıcı her yaptığımda şoka giriyom bumudu yanii diyeee

hiiiii saat geç olmuş sabah iş var benim araba bal kabağına dönmeden koşam kocişin kollarına oyyy oyyyy hepinize iiiii gecelerrrr başarılar diliyorummmmmm öptümmmm şekerlerrrrrrrrrrr

o zaman seni acilen ilerletmek gerek nerde takılıp kaldın ? sana engel olan ne ?

ahhh bacım yaaa bir boğum iki boğuma bile gidemiyr malesef deniyrm deniyrm yokk ilerlemiyr gerçi ittiremiyrm şu kan gelecek meselesi halbuki be o kan olayını bile tecrübe ettim ama hala takılıyr sanırım ya gelirse diye şimdi mumla deniyim diyrm ondan süre koydum

Merhaba canım...Biz iyiyiz,sen nasılsın? Biraz gripliydin sanırım en son...nasıl oldun?

halaaa gribim nerdeyse 3 hafta oldu geçmiyo normalde 5 günden fazla kullanmamam gereken bi sprey var geçen senelerde tam 2 yıl kullanmıştım ara vermeden her gece şimdide 3 haftadır kullanıyorum canım sıkılıyo bu duruma bağışıklılık yapıyomuş bendede yaptı ama o olmadanda açılmıyo nefes alamıyorum sıkmazsam koku alma duyum bile kayboldu napıcam ben vaji bitti bu dert kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…