Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olalalaaa ferin sana cnm benim
bende öyleyim canım jimnastikçi gibi oldum ama hiç de şikayetçi değilim

yaptım tatlım yaptım kaçarmı

kuduruk o benim dimi

egzersizlerde kızlık zarı yırtılan var mı ?

esnediği için zara bişy olmaz ama olabilirde eşine söle cnm olursada bilsin ama olan duymadım bende egz. yaptım ama ilk p... denemesinde oldu.
şimdi napayım söylyin lütfen kulak çöpü içimde

cnm çıkar ve tekrar sok 30 dk. alıştırma yap gitgel yap içinde.

Canım çok tebrik ederim...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallah...Olmuş işte bu iş bir kere oldu mu gerisi gelir hiç endişelenme...Darısı diğer vajili arkadaşlarımıza inşallaaaah...

canım benim tebrik ederim cok sevindim

daha sonra ne yapacağım ay çok heyacanlandım kocamı arayıp sölicem

Çok tebrikler tatlım...her seferinde bu şekilde içine almaya çalış,ilki zor olan zaten sen şimdi zoru başardın ikincisi çok daha kolay olacak emin ol,bu şekilde yaptıkça kaslarını kontrol etmeyi öğreneceksin ve hiçbir şey hissetmeden bu işi başaracaksın..

git gelde yapabiliyorum yaşasın canım hiç acımadı

tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsunnn

acımıyor bak gördün ya dimi şimdi inancında gelir inşallah bundan sonra iyice alışınca biraz kalınlaştırırsın çubuğu canım öle denersin ama bugün bu şekilde yap istersen gitgel yap oynat içinde sağa sola

git gelde yapabiliyorum yaşasın canım hiç acımadı

daha sonra ne yapacağım ay çok heyacanlandım kocamı arayıp sölicem

olalalaa aferin cnm sana tabiki acı yok cnm yarım saat aynı egz. yap. yarında yine aynı egz. yapıp bu sfer 2 tane kulak cubugunu birleştirip streçle sarıp yarım saat egz. yapıcaksın cnm . hersefrinde kalınlascak. taki p... boyutuna gelene kadar. 3 kulak cubugundan sonra muma geçersin cnm .daha uzun olması açısından kulak çubuğu biraz kısa çünküm. harikasın böle devam et cnm benim.

canım benim tebrik ederim cok sevindim
kız napıyosun cimbomgüll kocişin yokmu ne işin var burda

cnm tebrikler bi kere oldumu gerisi gelir merak etme cimdik atıyımmı sana olalalaaa bi rkişi daha yendi olaalaalalaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

nazlı 1982 özelden msj ını aldım teşekkür ederim şimgi uygulamalara başlıyorum hadı hayırlısı bende birgün inşallah başarırım buradan sizinle paylaşırım özelden yapmam gerekenleri bana ayrıntılı yazın kızlar ne olur ben yeni üyeyim özelden yazamıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…