Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun cnm Allah acil şifa versin...

Çok geçmiş olsun canım...Bir an evvel iyileşirsin,inşallah...nefes almada zorluk bendede var,vicks yada otrivine kullanıyordum ama şimdi sadece vicks kullanıyorum mecburen...Tekrar geçmiş olsun..

olmadı ya yıne yapamdım p.. yarısı gırıyor ama ılerletemıyorum

cnm ben biraz uzak kaldım bilmiyorum jell kullanıyormuydun?? kullanmıyosan mutlaka ultrason jeli kullan ve altınada yastık koyup dene ben öyle başardım şimdi bile yastık koymazsam zorlanıyorum inan çok daha kolaylaştırıyo p.. girişini yastık büyük bi rahatlık bence..

benim kide otrivine menthol çok sakat bi spreymiş o uzak dur dedi dr ama bırakamıyorumm

Ayyy gerçekten mi?Bende aynısını hamilelikten önce baya bir kullanmıştım dra falanda sormadım....nefes almamı kolaylaştırıyor,rahatlatıyor diye...bir daha fazla kullanmam,o zaman yaa...bunu öğrendiğim iyi oldu..

canım jel kullanıyorumda yastığı hiç denemedim bir dahakine deneyim bakalım olur inş.

efet cnm maaleseff, bende bilmeyerek 2 yıl kullandım şimdi en ufak bişeyde tıkanıyorum ve onsuz açılmıyo koku alamıyorum bağımlı oldum sigara bile bırakılırmışta bu bırakılamazmış birde böbreklere çok zararlı diye biliyorum heleki sen hamilesin aman uzak dur cnm at gitsin evde bile tutma

Ayy canım yaa...Tamam ben artık bu kadar çok kullanmam ama sende çok dikkat et,onu kullanma vicksin zararı olmaz heralde onuda kullanabilirsin..Tabi dra falan danış yine,ne bileyim biz hiç sormadan kullandığımız için böyle oluyor heralde..aman dikkat etmek lazım,tırstım valla..

deniycem bende vicks bakalım açacakmı beniii onu nasıl kullanıyosun buğumu yoksa burun kenarınamı sürüp???inşallah açarda bende ameliyat derdinden kurtulurumm bende ameliyattan çok tırsıyommm

kıslar yastık olayını bende deniycem inş işe yarar:93::93:

dene cnm mutlaka valla ben öyle çözdüm hatta sonrada dedim ki kendime ben vaji filan değilmişim pozisyon beceremiyomuşum dedim şimdi bile yastıksız yaparsam yanma oluyo yastık varsa anlamıyorum bile girdiğini bende büyük başarı oldu canım yastığım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…