- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.581
deniycem bende vicks bakalım açacakmı beniii onu nasıl kullanıyosun buğumu yoksa burun kenarınamı sürüp???inşallah açarda bende ameliyat derdinden kurtulurumm bende ameliyattan çok tırsıyommm
Onu burnumun kenarlarına ve birazda içinin kenarlarına sürüyorum...Tabi otrivine kadar etkili değildir ama bağımlılıkta yapmaz diye düşünüyorum...Buharı daha etkilidir,bence..genizine kadar girip açar,burnunu..
yarın ilk işim almak olcak hiç kullanmadım da ondan soruyorum ama zararsız die biliyorum bende çok teşekkürler cnm
Rica ederim,canım asıl ben teşekkür ederim...Sen bunu söylemeseydin,doğumdan sonra zararını bilmeden kullanmaya devam ederdim ben..Çok sağol...
bişiidill cnm bak iyi ki sordun gripdin nasıl oldun die yoksa nasıl gelcektik otrivine??
Ben kaçıyorum,herkese iyi geceleeeeer....
günaydınnnn canım.günaydın kuzularrrrr
Hayırlı cumalar hepinize...cuma hürmetine inşallah bu gece çok yenen olur....aminn
günaydınnnngünaydınlaaaaaaaarrrr
cnm olacak merak etme herkesin takıldıgı yerler oluyor nerelerde takılıyorsun neden olmuyor açıkca yazarsan yardımcı oluruz cncmkızlarrrrr bugün yine parmak egzersizi yaptım ama hiçbir ilerleme yokkk acaba p...s le mi denesemm ???
slm cnm nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz geçmiş olsun cnmmerhaba kıslarrrrrrr nasılsınızz bakalımmmmmmm hu huuuuuuuu
cnm yarısına kadar girdikten sonra sakinleşene kadar bekle çıkarma içinden nefes alıp ver o sırada vaji esnicek ıkınıncada ittir böle yavaş yavaş girecek hangi poz. yapıyorsun sen sırtüstü yatıyorsan iyice bacaklarını aç. belinin altına yastık koy cnm kayganlastırıcıyıda bol sür inanki çok kolay kasıldıgında nefes alıp vermeyii unutma cnmcm olacak merak etme.olmadı ya yıne yapamdım p.. yarısı gırıyor ama ılerletemıyorum
maocum antibiyotik arkadasımıza da yazdıgım şeyler senin içinde geçerli lütfen bunları yapın olacaktır.l bendende okadar sadece başını rahat alıyorum ama tamamını alamıyorum
kıslar yastık olayını bende deniycem inş işe yarar:93::93:
günaydınn kzılarrr...nasılsınız???
günaydın kızlar
günaydın kuzularrrrr
hayırlı cumalar hepinize...cuma hürmetine inşallah bu gece çok yenen olur....aminn
günaydınlaaaaaaaarrrr
[/color][/b]
kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler gelsin inş. Vajiden herkes kurtulsun herkesin bebişi olsun inşallahhhhh ben hayırlısıyla işe gireyim inşallahKızlar komşum kahvaltıya bekliyor beni öpüyorm sizi 1-2 saate gelirim çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum
aminnnnnnn canım insallahhh
ohh sen git kahvaltıya bizim içinde ye ama az ye
özlemcim nbr nasılsın
bir kahvaltıya çağıranımız bile yok ah ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?