Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deniycem bende vicks bakalım açacakmı beniii onu nasıl kullanıyosun buğumu yoksa burun kenarınamı sürüp???inşallah açarda bende ameliyat derdinden kurtulurumm bende ameliyattan çok tırsıyommm

Onu burnumun kenarlarına ve birazda içinin kenarlarına sürüyorum...Tabi otrivine kadar etkili değildir ama bağımlılıkta yapmaz diye düşünüyorum...Buharı daha etkilidir,bence..genizine kadar girip açar,burnunu..

yarın ilk işim almak olcak hiç kullanmadım da ondan soruyorum ama zararsız die biliyorum bende çok teşekkürler cnm

kızlarrrrr bugün yine parmak egzersizi yaptım ama hiçbir ilerleme yokkk acaba p...s le mi denesemm ???
cnm olacak merak etme herkesin takıldıgı yerler oluyor nerelerde takılıyorsun neden olmuyor açıkca yazarsan yardımcı oluruz cncm
merhaba kıslarrrrrrr nasılsınızz bakalımmmmmmm hu huuuuuuuu
slm cnm nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz geçmiş olsun cnm
olmadı ya yıne yapamdım p.. yarısı gırıyor ama ılerletemıyorum
cnm yarısına kadar girdikten sonra sakinleşene kadar bekle çıkarma içinden nefes alıp ver o sırada vaji esnicek ıkınıncada ittir böle yavaş yavaş girecek hangi poz. yapıyorsun sen sırtüstü yatıyorsan iyice bacaklarını aç. belinin altına yastık koy cnm kayganlastırıcıyıda bol sür inanki çok kolay kasıldıgında nefes alıp vermeyii unutma cnmcm olacak merak etme.

l bendende okadar sadece başını rahat alıyorum ama tamamını alamıyorum
maocum antibiyotik arkadasımıza da yazdıgım şeyler senin içinde geçerli lütfen bunları yapın olacaktır.

kıslar yastık olayını bende deniycem inş işe yarar:93::93:

keisnlikle işe yarıyor bende altta oldugum poz. yendim belimin altına da yastık koymustum cnmcm

[/COLOR][/B]
günaydınn kzılarrr...nasılsınız???

günaydın kızlar

günaydın kuzularrrrr
hayırlı cumalar hepinize...cuma hürmetine inşallah bu gece çok yenen olur....aminn

günaydınlaaaaaaaarrrr

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler gelsin inş. vajiden herkes kurtulsun herkesin bebişi olsun inşallahhhhh ben hayırlısıyla işe gireyim inşallah kızlar komşum kahvaltıya bekliyor beni öpüyorm sizi 1-2 saate gelirim çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum

aminnnnnnn canım insallahhh
ohh sen git kahvaltıya bizim içinde ye ama az ye

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler gelsin inş. vajiden herkes kurtulsun herkesin bebişi olsun inşallahhhhh ben hayırlısıyla işe gireyim inşallah kızlar komşum kahvaltıya bekliyor beni öpüyorm sizi 1-2 saate gelirim çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum [/QUOTE]

amiiiiiiinnnnnnnnnnn.afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…