Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin amin aminn cnm..inş.afiyet olsn cnm :)

günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm

günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsın yoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..

günaydın canım. açsan hemen kelebekin yanına koş kahvaltıya gidiyor yetiş

günaydın balımmmm ayyyy ben oraya gidene kadar açlıktan ölürümmmm yawww şöleeee istanbul avrupa yakasında olan biri yokmu ona baskına gideyim aç karnımı doyurayım

günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsın yoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..

günaydin yawru kuşum yok anam güzellik için uykuya ihtiyacım yok :90: kocişi geçirince atladım yatağa koca yatakta yayıldım bi uyandım 8,30 olmuş saat 15 dk lık yatmıştım 1 saat uyumuşum bende anneme gitmek istiyom yaaaaaa doyusun beni

günaydın canım aynen ya ben de çok açımmmmm

kız hemşom bursa yakın 1-2 saatte gelirsin atla gel brunch yapak

ben uykudan zor kalkıyorum ya bi de kalvaltı yapsam oooo evde kahvaltı yapamıyorum ki hiçanca işyerinde
uykucu şirin seni
cnm kocalarımız yoruyor bizi sabaha aç uyanıyorz..ee kahvaltı hazırlıyacak halde kalmıor :) neyseki annem çağırdı :)
canım orası öyle ama az yordurun kendinizi kız. siz onları yorun azcıkta
ah ah keşkee.o zaman haftasonu sendeyiz

gelin tatlım beklerim. keşke yakın olsaydık valla bu kadro neler yapardı neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…