- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.601
[/COLOR][/B]
kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun hayırlı haberler gelsin inş. vajiden herkes kurtulsun herkesin bebişi olsun inşallahhhhh ben hayırlısıyla işe gireyim inşallahkızlar komşum kahvaltıya bekliyor beni öpüyorm sizi 1-2 saate gelirim çok kaynatmayın sonra yetişemiyorum
günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm
günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm
günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsınyoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..
yaaaaaaa biri annesine gidiyo biri komşuya gidiyo biz nire gitsekki acaba
len noluyo size kocalarınız size ekmek çörek vermiyor mu . bugün herkes aç hayırdır insallah
günaydın canım. açsan hemen kelebekin yanına koş kahvaltıya gidiyor yetiş
günaydn cnm..bu ne kız güzellik uykusunu fazla kaçırmışsınyoksa gece çok mu yoruldn da uyanamadın :) ay sorma ben de acıktım ama annemlere gidecem orda yapacam kahvaltı..
günaydın canım aynen ya ben de çok açımmmmm
len noluyo size kocalarınız size ekmek çörek vermiyor mu . bugün herkes aç hayırdır insallah
canım evde olsam size şöyle bir köy kahvaltısı hazırlardım ki sorma yani.
uykucu şirin seniben uykudan zor kalkıyorum ya bi de kalvaltı yapsam oooo evde kahvaltı yapamıyorum ki hiçanca işyerinde
canım orası öyle ama az yordurun kendinizi kız. siz onları yorun azcıktacnm kocalarımız yoruyor bizi sabaha aç uyanıyorz..ee kahvaltı hazırlıyacak halde kalmıor :) neyseki annem çağırdı :)
ah ah keşkee.o zaman haftasonu sendeyiz
uykucu şirin seni
canım orası öyle ama az yordurun kendinizi kız. siz onları yorun azcıkta
gelin tatlım beklerim. keşke yakın olsaydık valla bu kadro neler yapardı neler
oyyyy oyyyyy simit peynir çay gömülün kızlarsöyledim yakınımda allahtan fırın var ohhhhhh miss gibi
kesinlikle öyle korkulur bu kadrodan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?