Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada otopark iii fikir :90::90::90:

bak yenenlerin aklı hep yeni mekanlara pozisyonlara çalışıyo bizim de mum gircekmi şöylemi denensem böylemi yapsama neyse kızlar size kolay gelsin çalışan gacılar ben evkarisi olaraktan acık çalışıp duş alıp hepimizin yerine acık dua edem
hepimiz rahatlıkla yenelim yeneler yeni zevkler keşfetsin isteyene bebiş isteyene iş başta sağlık para ama en başta huzur versin rabbim yuvalarımzda

günaydın canım. kuzum kahvaltı hazırsa hemen gelelim baya acıkan var ama ona göre . kız hangi işi o işimi otoparkta yapacan hala çözemedim durumu:44::44:
bu arada otopark iii fikir :90::90::90:

hah bi orası eksikti

amin canım amin inşallah siz de bir an önce parmaktan mumdan kurtulup pozisyon fantazi moduna girersiniz.sizde kimbilir ne cevherler vardır şimdi

bi çay saatim bile yokne dramatik bi günümdeyim

anam çay saatin olsa nolcak benim bütün günüm çay saati üst katta bi tek ben varım ata ata eleman bırakmadılar kocaman yayla gibi mutfak var ama paylaşcak biri olmayınca neye yarar tek başıma dolanıp duruyom koca katta hiç bişey içesim yapasım gelmiyo sona bulaşık çıkıyo diye

ahan da aynı ben işte tek başına neyleyim çayı,yazı kışı,baharıyalnızlıktan yemek bile yemiyorum artık

gunaydin kizlar
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar

günaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn

sizin şirketin ne iş yaptığını da bi anlasam.....hele senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…