Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kıslarrrrrrr

sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm

kıyamam keşke kocişin olsa yanında
ahan da aynı ben işte tek başına neyleyim çayı,yazı kışı,baharıyalnızlıktan yemek bile yemiyorum artık
sende kocişi al yanına bitsin bu yanlızlık
gunaydin kizlar
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar

günaydın cnm . iyiyiz sen nasılsın bakım. nasıl gidiyor taze gelinlik .

günaydın kıslarrrrrrr

sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm

ohaaaaaaa o ne lensen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performanscanım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi

günaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn
ohh gözün aydın canım
günaydın kıslarrrrrrr

kız ne var bunda kese yapmaya girmişlerdir . allah muhabbetlerını artırsın.

ohaaaaaaa o ne lensen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performanscanım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi

şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm

şimdi hayatttttt ister çiçeklerle gelsin isterseeee vursun geçsinnnnn en bilindik yalanlarından bir yalan seçsinnnnnnnnn gelsinnnnnnnn ben bu yolda tekrar yürümemmmmm artık buralardan geçememmm ben bu yaştan sonra ne kara kaşa gözeeee söverim gelmişine geçmişineeeeeeeeee

şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm

burda başka bi topikte görmüştüm bi kız da kayınpederiyle kaynanasını o işi yaparken görmüş.kapıyı da açık bırakmışlar gece o derece yani.bu ihtiyar delikanlılar bizden hızlı vallakız özüm senin neyin eksik onlardan onlar bile yapıyo baksana bu gazla sen de yaparsın

yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum baska bişey demiyorummmmmm bunuda mı duyacaktıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…