- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.661
gunaydin kizlar
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar
günaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn
kıyamam keşke kocişin olsa yanındaanam çay saatin olsa nolcak benim bütün günüm çay saati üst katta bi tek ben varım ata ata eleman bırakmadılar kocaman yayla gibi mutfak var ama paylaşcak biri olmayınca neye yarar tek başıma dolanıp duruyom koca kattahiç bişey içesim yapasım gelmiyo sona bulaşık çıkıyo diye
sende kocişi al yanına bitsin bu yanlızlıkahan da aynı ben işte tek başına neyleyim çayı,yazı kışı,baharıyalnızlıktan yemek bile yemiyorum artık
gunaydin kizlar
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar
günaydın kıslarrrrrrr
sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm
ohh gözün aydın canımgünaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn
günaydın kıslarrrrrrr
sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm
ohaaaaaaa o ne lensen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performans canım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi
valla pes ha özümcüm bence sende hiç durma
ohaaaaaaa o ne lensen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performans canım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi
valla pes ha özümcüm bence sende hiç durma
şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm
valla bende anlamadım . noluyo len öyle. sen ne yediriyon kız onlara
evet canım ne yediriyosun aynısından cimbom da istiyoooo
şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm
gunaydın arrkıdıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumanız mubarek olsun canlarım
burda başka bi topikte görmüştüm bi kız da kayınpederiyle kaynanasını o işi yaparken görmüş.kapıyı da açık bırakmışlar gece o derece yani.bu ihtiyar delikanlılar bizden hızlı vallakız özüm senin neyin eksik onlardan onlar bile yapıyo baksana bu gazla sen de yaparsın
yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum baska bişey demiyorummmmmm bunuda mı duyacaktıkkkkk
günaydın canım sana da hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?