Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence öle haftalara gerek yok durumun hangi safhada onu bilmiyorum ama..kendini rahat hissettiğinde aparat mum çubuk dilatör her ne ile çalışıyosan bir üstüne geçmen gerekli..bu kiminde 1 gün kiminde 1 hafta sen kendi durumunu nası değerlendiriyosun bu önemli..
ama dürüstçesi şu tatlım gevşeyebilirsen çok kısa bi zamanda başarırsın burdaki arkadaşlar bu konuda uzman ...kesinlikle burdaki arkadaşlardan faydalan...

Kızlar ya ben mum aparatını kullanmıştım perşembe günü o günden beri benim vajinamda şişlik oldu Evet şiş bildiğiniz şişlik bende o günden beri egzersiz yapmıyorum

merhaba kızlar ben geldim 2parmağın tamamını aldım ama gitgel yapmadı öyle içerde beklettim parmağımın tam oratsına gelen bi yerde acayip gerilme oluyo diğer taraf öyle değil de acıdan kıpırdatamadım o sırada rahatlamaya çalıştım ama bi daha aynısını yapabilirmiyim bilmiyorum

yaparsın tatlımmmm...tekrar oraya gelice idrarını yaparmış gibi yap kendiliğinden gidecekkkkk...olmadı diyip çıkarma yeter...

iyi geceler arkadaslar nasılsınız bakalım
benimde canım çok sıkkın sadece konuşmak için yazıyorum
ama eğer rapor isterseniz eş parmağıyla 1.5 boğum oldu ve inşallah devamıda gelir.
sadece 4
gündür egzersiz yapıyoruz ve hergün ilerleme oluyor
Böyle giderse zafer çokta uzakta olmasa gerek değilmi?

aynen öyle tatlımmm

canım alışacaksın yavaş yavaş iki parmağınada alışacak orası yaptıkça. bida yapabilirsin tabiki ve her yaptığında dahada rahat olacaksın emin ol.
o gerilme bende de oluodu ama sonrada geçiyor o ilklerde sıkıntı oluo yaptıkça gevşeyecek

Slm canlar nasilsiniz bakalim varmi baska mujdeli haber ??? Bende yok :-( Depresyondayimmmmmm

selam canımm. ilerlemeler gösterenler var ve nazende arkadaşımız yendi maşallah.

sende de olacak ilerlemeler bak bi git üstüne nasıl kalkacaksın altından bu vajininn
başaracağına inan en başta Allahın izni ile olacak

merhaba kızlar bıraz gec oldu herkes uykuda sanırım ben anca vakıt bulabıldım pc basına oturmaya malum calısma yaptık bıras :) egzersız ıyı gectı ama ılerleme yok hep aynı yerdeyız yarısına kadar alıyorum sonra sıkıyorum kendımı off ..

yenen arkadaslar varmıs cok sevındım. darısı bızım basımıza kendınıze ıyı bakın....

arkadaşlar dün gece giremedim
dün akşam 8 itibariyle bu iş bitmiştir
darısı vajili arkadaşlara
o kadar basitmiş ki
çok rahat olduuuu

canımmmm tebrik ederim çok sevindim.haftasonu için senden bi atraksiyon bekliyodum zatenAllahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah bundan sonra çok güzel bi haberrrrr
:92::92::92::92::92::92:

ya 2 saattir okuorum bitiremedim yaaa....napmışsnız yaww.valla haftasonu bırakmaya gelmio sizi keşke evde de pc im olsa...neyse
günaydınnnnnnnnnnnnn:87::87::87::87:

ya 2 saattir okuorum bitiremedim yaaa....napmışsnız yaww.valla haftasonu bırakmaya gelmio sizi keşke evde de pc im olsa...neyse
günaydınnnnnnnnnnnnn:87::87::87::87:

günaydın meleklerim nasılsınız ben mi çok iiimmmmmmmmmm çünkü BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMIYORUM HALA İNANAMIYORUM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUYM ÇOK SEVİNÇLİYİM

canımmmmmmm benim aferin kız sana bak sonunda oldu çoook tebrik ederim hadi gözün aydın sabah sabah ne güzel haberler aldım.Allah başka dert vermesin inşallah.darısı diğer arkadaşlarımın başına
:92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…