- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.381
ayyyyyyyy canımmmm benmmmmmmm yaaaaaa şuan varyaa inanılmazz sevindimmm
Geç kalmışımm foruma ya okuyacam şimdi tüm yorumları :)
canım arkadaşımm benmmm yaaa allahımmm mutluluğunu daimm etsinn. Başka sıkıntın olmasın bundan sonrasında inşallah canım
çook çok çook tebrik ederimmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ya kuşum var ya sen yen kayınvaldenler geldiğinde banyoyu kaptırma fingirdeyemesinler
kız busaatte yatarsan da geceyi yine nöbette geçirirsin ama :26:
mumu denedikten sonra şişkinlik olmuş,streç yada prez.. Geçirdin mi? çünkü mumdandada mikrop kapmış olabilirsin...bende tam tersiydim mumla çok rahat yapıyordum,kayıp gidiyordu sonuna kadar şaşırıyordum..parmağı ve eş parmağınıda mecburen denemiştim ama bana en kolayı mum gelmişti...sanırım buda kişiden kişiye değişiyor..aparatın ne olduğu o kadar önemli değil zaten ister parmak,ister mum,ister dilatör hiç farketmez...önemli olan beynimize oraya birşeylerin rahatlıkla girebildiğini göstermek ve aslında vajininne kadar geniş ve esnek olduğunu kabul ettirmek...
esra çok sevindim başarmana ,bizlerede dua et arda sırada durumunla ilgili rapor ver bizleri unutma arkadaşım
özüm arkadaşım avatarına bittim one tatlı tavuk öyle ya koptum
ben streç eldiven varya onu kullanıyorum hep egzersizlerimde çok şeffaf kalıyo gerçi ama çok canım yanıyo, ya bide mumun sivri köşeleri zedeliyo heralde, hala orada bi şişlik hissediyorum bugünde egzersiz yapamıcam gibi görünüyo, tabiki beyin hazır olmalı ama bitürlü hazır olmuyo bi beyin zıkkımı
ben streç eldiven varya onu kullanıyorum hep egzersizlerimde çok şeffaf kalıyo gerçi ama çok canım yanıyo, ya bide mumun sivri köşeleri zedeliyo heralde, hala orada bi şişlik hissediyorum bugünde egzersiz yapamıcam gibi görünüyo, tabiki beyin hazır olmalı ama bitürlü hazır olmuyo bi beyin zıkkımı
banyonun kapısında bekleyip hoppppppppppp dicemmm sıranızı bekleyin önce bizzzz dicemmmm
bencede tatlım yok mu onları evleri köyleri
bencede tatlım yok mu onları evleri köyleri
var köyde evlerideeee yazları 6 ay kalıolar kışları bende eltimdeee amaaa bu bölee gitmesssss bu sende geçsin oturup konusacammmmmm
ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam allah razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi
Ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam ALLAH razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi
Ya ben ne çok geri kalmışım 2 gündür misafir stresinden öldüm. Dün gece eşimle parmak egzersizi yapayım dedim önceden yapmıştım kasılıp kaldım ne çok üzüldüm anlatamam ALLAH razı olsun canım kocamdan şu günlerde pek merhametli , pek iyi
başaran arkadaşlarımız var sanırım tebrik ediyorum darısı bizlerin başına esracım sanırım bilgilerine ihtiyacım olacak. Gene sıfırdan başlayacağım güvenim çok azaldı , çok korkuyorum((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?