Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu egzersizler banada eşimede çok itici geliyo.o yüzden p...le deniyoruz.hedefe bu kadar yaklaşmışken biraz daha deneyelim olmadı alternatif yollara bakıcaz.

yookkk benim gidiceğim doktor o değil haydar dümene gidermiyim hiç internetten reçetesini buldum evde denemek istiyorum gitmeden.e peki reçetedekileri yapmana rağmen olmadımı 1 kere bile?

kızlar evlenmeden önce eşimle bazen cinsellik konusunda konuştuğumuzda veya erotik bişiler gördüğümde vajimde bi kasılma ve hafif acı hissediyordum sizlerde hiç böyle birşey oldumu? hatta bazen bile oluyor ama eskisi kadar değil.

şu egzersizler banada eşimede çok itici geliyo.o yüzden p...le deniyoruz.hedefe bu kadar yaklaşmışken biraz daha deneyelim olmadı alternatif yollara bakıcaz.

hiç umudunu yitime madem öle p..ile denemeye devam çünkü sadece p...ile deneyerekte yenen çok arkadaş var tatlım.ondada yapman gereken yine nefesle hareket etmek.yani p... aldığın zamanda takıldığın yerde duracaksın rahatlamaya çalışcaksın p... çıkrmadan sonra rahatlayınca nefsele ıkınarak ilerleteceksin.zaten biryer var p.. geçmeye başlayınca açıldığını biraz geridiğini hissecedeksin orada rahatlayıp devam edersen mutlu son canım.umarım kendiniz hallerdersiniz paranızda tatil parası yada başka bir ihtiyaç için cebinizde kalır.

ah canım o tatilleri yine hiç sorma.ben de hep bi ümitle gidiyodum bu sefer olucak bu sefer balayı gibi olucak diye ama sonuç hep hüsrandı inşallah bu yaz gerçek bi balayı yaşıycaz kısmetse

İnşallah bu yaz balayının acısını çıkarırsınız... Ayy biz bu yaz gidemeyizde şimdi bebişden dolayı ama iki yaşına falan bir gelsin,o zaman artık..

inşallah canım burdaki yazılanları okudukça dahada gaza geliyo insan ama nefes egzersizininde faydası oluyomu onu denemedim hiç.

sanırım söyliediğini bende yaşıyordum tuhaf bir acı .ama o kullanılmamış vajinin verdiği bir tepki sanırım.sonrasında ıslanma oluyordu dimiii

inşallah canım burdaki yazılanları okudukça dahada gaza geliyo insan ama nefes egzersizininde faydası oluyomu onu denemedim hiç.

elbette oluyor tatlım.vaji nefes verdikçe p..içine alıyor.hem birşey daha sadece egzersiz için değil ilerde orgazm içinde faydası oluyormuşbirde canım p..ile denerken eşini sen yönlerdnir dur it şeklinde senin rahatlamana göre davransın.bir ipucu daha yatak ucu bacaklar yukarda vajiyi açan en uygun pozisyon aklında bulunsun.bacaklarını vajiden uzaklaştırma

sanırım söyliediğini bende yaşıyordum tuhaf bir acı .ama o kullanılmamış vajinin verdiği bir tepki sanırım.sonrasında ıslanma oluyordu dimiii

evet canım oluyordu ama ben o kasılma ve acıya anlam veremiyordum hatta bazen yine oluyo

İnşallah bu yaz balayının acısını çıkarırsınız... Ayy biz bu yaz gidemeyizde şimdi bebişden dolayı ama iki yaşına falan bir gelsin,o zaman artık..

evet canım sizin için riskli olur biz de bu yaz bebiş çalışmalarından önce gitmek istiyoruz sonra da bebiş inşallah.siz sonra acısını çıkartırsınız tatlım bebiş sağlıkla doğsun da

yeni tiolarla denemelere devam o zaman.şu bilgilerin öyle faydası oluyoki geçen gece nasıl sevindim anlatamam.ıkınmanın bile çok faydası oluyomuş demekki ama ben nefesimi tuttum bunu yaparken bi dahakini nefes alıp veriyim.bide eşim git gel yapıyo nefesi ayarlayamıyosun ama gerekli ön bilgiyi onada veririm yeniliklere açığız

ya bak işte tatlım bütün arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyoruz buraya gelip sadece okumak sorunu çözmüyr ne yaptığını yazarsan sana yarayacak bilgiyi alıyosun.sende denedikçe yaz paylaş bitanem.yararlı yeni şeyler öğrenip ilerleme katedeceksin inşallah.hadi bakalım umut var umt sende söleyim doktora gerek kalmayacak

evet canım sizin için riskli olur biz de bu yaz bebiş çalışmalarından önce gitmek istiyoruz sonra da bebiş inşallah.siz sonra acısını çıkartırsınız tatlım bebiş sağlıkla doğsun da

Haklısın canım...Bir doğsun bebişimizde sonra acısınıda çıkarırız... Sizde belki tatilde başlarsınız bebiş için çalışmalara sinir,stres yok....ohh öyle bir ortamda kafaya birşey takmayınca dahada güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…