- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.441
canımmm egzersizleri denemeyi düşünmedin mi hiç.inan haydar dümen reçetseinden çok daha faydalıç.birçok şeyi öğreniyosun egzersizlerde.vajinin doğru açısını,gevşemeyi,nefesle rahatlamayı.p...ile yapabiliyorsan bence birde parmakla yada başka aparatla mesela mum gibi şeylede deneyebilrisn.canım birçok kişi listeye bakarsan azımsınmayacak bir rakam burda egzersizler sayesinde yendi bende buna dahil.hem paran cebinde kalsın hemde evinde rahat rahat yapabilirisn.ben sana ısrarla öeniriyorum.herkes burda yardımcı olmaya hazır.bir başlasan bizler ne yapman gerektiğini söylerdik.bence sen yapabilrisin bunu tatlım
önceden isimler altınharflerle yazılıyordu şimdi yazılmıyor mu
yookkk benim gidiceğim doktor o değil haydar dümene gidermiyim hiç internetten reçetesini buldum evde denemek istiyorum gitmeden.e peki reçetedekileri yapmana rağmen olmadımı 1 kere bile?of ya of yaaa, ya bak dene tamam ama sakın gitme parana yazık, zaten yaptığı şeyler çok basit evdede yapabilirsin sıcak suyun buharına oturtuyor seni ve aynı sitedeki gibi emla sürüyor vaji içine, orayı uyuşturuncada hadi yapın diyor bukadar, ve ben ilk gittiğimde bu reçetesini bile bile gittim, bana telefonda hayır aynı reçeteyi yapmıyoruz dedi aptal karısı çok özür dilerim ama gerçekten paracı bi karısı var, ve aynı reçeteyi yaptılar hiiiiiiiiiiiiiiiçbir farkı yok bende dünyanın bi parasını bayıldım geldim ve jinekoloğa gittiğimde kapı gibi kızlık zarın duruyor dedi bana
haydi bakalım canım inşallah.egzersiz yap sen p.. geçmeden rahatlat kendini.sonra sana göre uygun pozisyonda biti bu işi[
inşallahhh dua edin benim için tamam mıııı ne olur dua edinnn artık bitircemmm kurtulcam bu vaji belasındannn zaten eğer bunu yenersem yetim sevindirecem ...
canım o yazıları crescent arkadaşımız yazıyordu ama o her zaman giremiyor bazı sağlık sorunları da var o yüzden yani.yoksa seve seve yazardı
canım o yazıları crescent arkadaşımız yazıyordu ama o her zaman giremiyor bazı sağlık sorunları da var o yüzden yani.yoksa seve seve yazardı
şu egzersizler banada eşimede çok itici geliyo.o yüzden p...le deniyoruz.hedefe bu kadar yaklaşmışken biraz daha deneyelim olmadı alternatif yollara bakıcaz.
ah canım o tatilleri yine hiç sorma.ben de hep bi ümitle gidiyodum bu sefer olucak bu sefer balayı gibi olucak diye ama sonuç hep hüsrandı inşallah bu yaz gerçek bi balayı yaşıycaz kısmetse
hiç umudunu yitime madem öle p..ile denemeye devam çünkü sadece p...ile deneyerekte yenen çok arkadaş var tatlım.ondada yapman gereken yine nefesle hareket etmek.yani p... aldığın zamanda takıldığın yerde duracaksın rahatlamaya çalışcaksın p... çıkrmadan sonra rahatlayınca nefsele ıkınarak ilerleteceksin.zaten biryer var p.. geçmeye başlayınca açıldığını biraz geridiğini hissecedeksin orada rahatlayıp devam edersen mutlu son canım.umarım kendiniz hallerdersiniz paranızda tatil parası yada başka bir ihtiyaç için cebinizde kalır.
kızlar evlenmeden önce eşimle bazen cinsellik konusunda konuştuğumuzda veya erotik bişiler gördüğümde vajimde bi kasılma ve hafif acı hissediyordum sizlerde hiç böyle birşey oldumu? hatta bazen bile oluyor ama eskisi kadar değil.
haydi bakalım canım inşallah.egzersiz yap sen p.. geçmeden rahatlat kendini.sonra sana göre uygun pozisyonda biti bu işi[
inşallahhh dua edin benim için tamam mıııı ne olur dua edinnn artık bitircemmm kurtulcam bu vaji belasındannn zaten eğer bunu yenersem yetim sevindirecem ...
BÜTÜN DUALARIM SENİNLE BİRTANEM
inşallah canım burdaki yazılanları okudukça dahada gaza geliyo insan ama nefes egzersizininde faydası oluyomu onu denemedim hiç.
sanırım söyliediğini bende yaşıyordum tuhaf bir acı .ama o kullanılmamış vajinin verdiği bir tepki sanırım.sonrasında ıslanma oluyordu dimiii
İnşallah bu yaz balayının acısını çıkarırsınız...Ayy biz bu yaz gidemeyizde şimdi bebişden dolayı ama iki yaşına falan bir gelsin,o zaman artık..
elbette oluyor tatlım.vaji nefes verdikçe p..içine alıyor.hem birşey daha sadece egzersiz için değil ilerde orgazm içinde faydası oluyormuşbirde canım p..ile denerken eşini sen yönlerdnir dur it şeklinde senin rahatlamana göre davransın.bir ipucu daha yatak ucu bacaklar yukarda vajiyi açan en uygun pozisyon aklında bulunsun.bacaklarını vajiden uzaklaştırma
evet canım oluyordu ama ben o kasılma ve acıya anlam veremiyordumhatta bazen yine oluyo
yeni tiolarla denemelere devam o zaman.şu bilgilerin öyle faydası oluyoki geçen gece nasıl sevindim anlatamam.ıkınmanın bile çok faydası oluyomuş demekki ama ben nefesimi tuttum bunu yaparken bi dahakini nefes alıp veriyim.bide eşim git gel yapıyo nefesi ayarlayamıyosun ama gerekli ön bilgiyi onada veririm yeniliklere açığız
vaji demekki nasıl davranacağını bilmiyordu garip hoşuna giden bişe var hem utanıyo hem bişe bişe oluyor.ondan heralde
evet canım sizin için riskli olur biz de bu yaz bebiş çalışmalarından önce gitmek istiyoruz sonra da bebiş inşallah.siz sonra acısını çıkartırsınız tatlım bebiş sağlıkla doğsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?