Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaayyy o bende de oluoduuuu ama bilemedim o zamanlar yapamayacağımı genede
egzersz yaparkende düşündükçe oram acıyordu ama sonra egzersizlerde ilerleyince geçti birden resmenn psikolojikmiş yaw

ya tatlım biliyonda niye yazmadın bizimde isimlerimiz yaldızlı.nasıl imreniyodum benide yaz esrayıda yaz herkeside yaz hadi ceza sana

inşallah canım yaaa inşallah.bi olsa öyle rahatlıycamki.doktora gidip jinekololojik muane bile olamıyo insan.doğum kontrol hapı almak için bile adet günümde gidicem alttan muane etmesin diye.

tatlım doğum kntrol hapı için muane olmana gerek yok sanırım .birde reglden önce başlaman lazım diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim.yasmin diye bitkisel olduğunu söylediği bir hap vermişti aman bidaha kullanmam.regl gecikti ben şiştim hiç sevmedim yani.

canım bende adetin 1.günü başlanıyo diye biliyorum.doktorla görüşmüştüm jinekolojik muane olman gerek dedi.bende o yüzden adetimin 1.günü gidiyim diyorum.bazı tahlillerde yapılıyomuş sanırım.

ben kaçar ciciler.yemek yapacam...huuuuuu sadece okuyan ciciler yazın yazın birazda.ne yaptnız ne yapıyosunuz.derdini sölemeyen dermanını bulamıyor öle kalmayınnn...hadi bakalım kaçtım bennn.gene gelecem inşallah....

görüşürüz canım aynen bende kaçar yemek hazırlamam lazım.gelişmelerden haberdar edicem seni.

kızlar egzersiz yaparken ıkınıyorum vaji deliği açılınca kalemi falan sokmuştum ama daha kalın şeyleri sokarken delik o kadar açılabilecekmi????? delik kalemden daha geniş oluyodu öyle sokabiliyordum ama kalın aparatlarda nasıl olacak canlarım bilgilendirebilirmisiniz????[/QUOTE]

kız vala ne bilim arkadaşa ayıp olmasın die şeyettirmiştim ama giremiyor heralde :44:

tamam balımm senide yazarım hepinizi yazarım siz isteyin yeterki

tamam o zaman döndüğümde eski ama hala taze gelinimiz ranasena diye istiyomm

hımm evli olduğun için olabilir o zamn ben evlenmeden önce almıştımm.hadi bakalım tatlım bak bakalım o zaman.senden güzel haberler bekliyorum ona göre.ben kaçtım şimdilik

[/QUOTE]

yavaş yavaş kalınlaştırıyorsun ya yavaşça başlayarak ittiriyorsun orası açılıyor zaten gittikçe .
yani oradan çocuk çıkıyor düşün o kadar açılabilen biryer endişe etme canım kalına geçince yavaşca başla tıkandığın yerde bekle açılıyor emin ol canım

aşağıdaki arkadaşların bi çoğuu meraktan okuoo herhaldeee aslındaa evli olupta bu sorunu yaşamayan insanlarında yardımcı olabilceni yardımcı olmasalr bile kendilerini tanıtıp neden burda olduklarını yazmaları gerekirrrbence serpil arkadaşımız gibi saolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…