Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence bana direk kızmak yerine bu yolu seçtin, cadısın sen

kız sen düzenli gelip bişeyler yapmaya çalışıyosun gelenlerin poposuna kızılcıkla vurmak varken niye yazıyla vakit kaybedeyim sizi böle saçınızdan tutup sayfada tura çıkaracam hele bi yenmeyin zeynep22, beril26, balbocuu mesela nerde bu hatunlar ? daha aklıma gelmiyo çok var bunlardan

emeğine sağlık tatlımmm.alın ciciler size yararlı özet bir bilgi.dönün dönün okuyun ve azimli olunnn

[FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar :

1-
[FONT=&quot]Aqua_83[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]2- Happyselly[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]3- Msbactery[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]4- Aylin06[/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]5- Masalelif[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]6- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]7- Kardelenima[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]8- Aydazeren[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]9- Nuruum[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]10- Filesta[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]11- Masumcat(2 parmak/eş) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]12- Bus45[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]13- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]14- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]15- Nursesila [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]16- Dilber1983[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yagmur2010[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]18- Nilayy_84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]19- İlayda_23[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]20- Obsess (1 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]21- Canan1345[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]22- Sarısekerim86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]24- Coolfresh [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]25- Burcum86 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]26- Sachertart[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]27- Unfaithful24[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]28- Hevalll[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]29- Deniz1987[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]30- Medusaaa[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]31- Sahara84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]32- Vaveyla86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]33- Hfz_kubra[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]34- Nill87 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]35- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]36- Zezeze[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]37- Sadekahve [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]38- Zeytin96
39- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]40- Vagi (2 parmak)[FONT=&quot]
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34 (eş parmağı-serçe)
44- Hhasret
45- xxsevdaxx[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]46- Missbon (3 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]47- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Antibiyotik [/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]48- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Sardunya84[/FONT][FONT=&quot]
49- Yaren46
50- Bulutlar
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]51- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]52- Yagmurcukkusu[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]53- Mano
54- Soyafilizim [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]55- Mitokondris
[/FONT]
[FONT=&quot]56- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Zeynep_22
[/FONT]
[FONT=&quot]57- [/FONT][FONT=&quot] Life83 [/FONT]
[FONT=&quot] 58- Sore
59- Gunısıgımmm
[/FONT][FONT=&quot]60- Yapamadimbenonu
61- Violina86
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]62- Zaferli
63- Zeinax
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]64- Gonokok[/FONT][FONT=&quot] (2 parmak 2 boğum)
[/FONT][FONT=&quot]65- Beril26
[/FONT][FONT=&quot]66- Yasam42
67-
[/FONT][FONT=&quot]Dilekser[/FONT]
[FONT=&quot] 68- Yagmur1987
[/FONT][FONT=&quot]69- Prenses43
70- Tacem
71- Balbocuu (tek parmak)
72-
[/FONT][FONT=&quot]Diloyloy[/FONT]
[FONT=&quot] 73- Donne_rammarico
[/FONT][FONT=&quot]74- Besteee[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
[/FONT]

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!

sinirlenme venüscüğüm ya boşver onları biz varız

bi dönem umutsuzluk oluyo egzersiz yaparken, mesela ben kendim yapamıyorum diye cuma günü yıllık iznimden 5 gün aldım hafta sonu bizim şu ünlü doktorlardan birine gitmeye karar verdim, sonra biri vazgeçirdi yine para dökceksin yapma şunu diye, kendi adıma söyleyeyim ben tembellik yapıyorum evet istesem ve egezresizlerim istikrarlı devam edebilseeeeem bakın devam edebilsem diyorum, kısa zamanda başarırım, ben çok yoğun bi işte çalışıyorum, akşama evime çok yorgun düşmüş geliyorum, ev hali yapılması gerekenler derken uyuyup kalıyorum kocamla bile oynaşamıyorum yaww

canım merhaba mesajını aldım ama özel mesaj gönderemiyorum nedense daha önce gönderiyodum biliyosun sitede yazmış olduğunuz mesaj sayısı 100 veya daha fazla olması gerekiyo diyo.bu nerden çıktı yaaa

bencede gitme tatlım o kadar büyüttüğümüz kadar bir şey değil bende sen gibiydim aynı

canım merhaba mesajını aldım ama özel mesaj gönderemiyorum nedense daha önce gönderiyodum biliyosun sitede yazmış olduğunuz mesaj sayısı 100 veya daha fazla olması gerekiyo diyo.bu nerden çıktı yaaa

tuhaf cidden.neyse amacım sana ulaşmaktı zaten ne yaptın tatlım.yazmıyosun sende varmı bir problem?.neler yaptın

bencede gitme tatlım o kadar büyüttüğümüz kadar bir şey değil bende sen gibiydim aynı

bir haydar dümen vakasıyım, yeni bir vaka yaşamak istemiyorum ama umutlarımızın azaldığı dönemlerde pskolojimiz bizi bu vakalara sürüklüyor sağolsun arkadaşlarım izin vermediler iyiki gitmemişim en azından şimdilik böyle düşünüyorum yeniden moralim bozulursa haydar dümene ikinci kez bile giderim dermişim allaaaaaaaaaaaaah korusun kimse gitmesin ona sakıııııııııııııııın

canım sadece 1 hafta şu işi hayatının merkezi yap yatmadan önce yarım saatini ayır sadece 1 hafta bebişim sen zaten neyin ne olduğunu anladın az çok kurtul şu illetten..bak sor istediğin kişiye ne zamanki bu işe asıldılar oldu bitti bu iş...benimde hayatım mükemmel değil iş hayatımda stresli çoğu zaman öğle yemeği yemeye vaktim olmuyor vajiyi yendiğim zamanlar akşam 9 da evde oluyodum sabah 6da evden çıkıyordum eskiler bilir her gün misafirim vardı yemek yapmayı bile bilmezdim bide onun stresi vardı evin düzeni yemeği geleni gideni gelenlerde hep ağır misafirlerdi geçiştirilecek kişiler değildi yeni evliydik boğazımıza kadar borcumuz vardı çoğu zaman üstümde yol parası dışında 1 krş fazla para yoktu doktora gitmek için karttan nakit avans çekerdik bu kadar zor şartlar altında oldu yinede bak tamam türlü bahanelere bi süre tembelliğe lafım yok hepimiz bunu erteledik bende çok zaman kaybettim ama sonunda silkelendim...anacım yapım şunu kurtulun hem benden hem vajiden yawwwww....sizin yenmenizin bize hiç bir faydası yok heee sizin adınıza mutlu oluruz bu ayrı konu kendi zamanınızdan çalıyorsunuz vakit geçtikçe daha zorlaşıyor herşey sabır dayanmıyor bu kadar üzüntü çekmeye değermi bi haftada halledilebilecek bi şey için ?????

tuhaf cidden.neyse amacım sana ulaşmaktı zaten ne yaptın tatlım.yazmıyosun sende varmı bir problem?.neler yaptın

burdan cevaplıyim artık yapıcak bişey yok.çok fazla giremiyorum o yüzden takip edemiyorum cnm.bu ay gidicektik ama gidemiyoruz malesef para mevzuları yüzünden randevuyu ilerki tarihe aldık.ama bi bakıma iyi oldu kendi denemelerimizi arttırdık.hatta geçen gece eşim ilk kez bu kadar ilerlediğini hissettim dedi ne kadar oldu bilmiyorum artık.ben sürekli ıkındım.ıkınıncada kasamıyo insan sanırım kendini.daha çok deniycez.belki bi umut gidene kadar hallederiz 5.000 tlde bize kalır.aslında haydar dümenin listesini alıp onları yapıp denemek istiyorum kesin olur gibi geliyo ama bilmiyorum işte napsam.:44:

evet bugün parmak egzersizi yapayım onda daha rahatım, artık kocamın raporlarınıda ben yazarım onun eli meşgul olacak

Yap canım...sakın pes etme,hergün şukadar zaman egzersiz yapacağım de şartlandır kendini...Ben evde olduğum halde erteleyecek bahaneler buluyordum kendime...Hangisi daha rahtsa onunla yap...Allahun izniyle sende başaracaksın..
En çok üzüldüğümde evliliğim boyunca iki yaz tatile gittik ikisindede birşey olmadı..İkinci tatilden dönüşümde başladım bu siteyi iyice araştırmaya,daha önce görmüştüm burayı ama inanamamıştım...onun için üye bile olmamıştım,ziyaretçi olarak bakıp çıkıyordum..keşke ilk bulduğum zamanlar girseymişimde bu kadar uzamasaymış...Neyse bundada bir hayır vardır..

hay alllahım sen ne iyi insansın yaaaaa...ne güsel anlatmışsın be arkadaşımmm...

venüscümmm bende sana geçenlerde listede yokum dedim gün gelmeyenleri listeden ayırda az kişi oldumuzu görüp rekabet olsunn birbirimizi geçmek yada o listeyi azaltmış olmak gibi daha azimli olalım moru ayır bacım kırmızılarla moru ayır tembeller çalışkanlar dieeee ciddi diom kimse yanlış anlamasın daha azimli olabilmemiz içinnnn kırmızılar listesi ayrı olsun...

bacım ben şimdi dışardan geldimm anasağlığa prezarvatif almaya gittimmm kadın verirken nasıl kullanıldını bilionmu demesinmi Allahım yaaa normalde başka kıs vardı bugün başka kısss neysee.. ordan eczaneye senin spreyi sormaya gittimm ben sessiz sessiz kadına soruom çaktırmasın dieee bu bizde yok okey var diiee bağırmasınmı hay senin ananıııı ben dediiimmmmm

başka eczaneye gittimmmmm spreyii 38 mi dedi yuh dedimmm onu hiç göstermeden gitgelenın kremi varmış 20 gr mı 10 tl daha ucuz dedi yok kalsın dedim bende sen kaça aldın bacım

canımmm egzersizleri denemeyi düşünmedin mi hiç.inan haydar dümen reçetseinden çok daha faydalıç.birçok şeyi öğreniyosun egzersizlerde.vajinin doğru açısını,gevşemeyi,nefesle rahatlamayı.p...ile yapabiliyorsan bence birde parmakla yada başka aparatla mesela mum gibi şeylede deneyebilrisn.canım birçok kişi listeye bakarsan azımsınmayacak bir rakam burda egzersizler sayesinde yendi bende buna dahil.hem paran cebinde kalsın hemde evinde rahat rahat yapabilirisn.ben sana ısrarla öeniriyorum.herkes burda yardımcı olmaya hazır.bir başlasan bizler ne yapman gerektiğini söylerdik.bence sen yapabilrisin bunu tatlım

of ya of yaaa, ya bak dene tamam ama sakın gitme parana yazık, zaten yaptığı şeyler çok basit evdede yapabilirsin sıcak suyun buharına oturtuyor seni ve aynı sitedeki gibi emla sürüyor vaji içine, orayı uyuşturuncada hadi yapın diyor bukadar, ve ben ilk gittiğimde bu reçetesini bile bile gittim, bana telefonda hayır aynı reçeteyi yapmıyoruz dedi aptal karısı çok özür dilerim ama gerçekten paracı bi karısı var, ve aynı reçeteyi yaptılar hiiiiiiiiiiiiiiiçbir farkı yok bende dünyanın bi parasını bayıldım geldim ve jinekoloğa gittiğimde kapı gibi kızlık zarın duruyor dedi bana

ah canım o tatilleri yine hiç sorma.ben de hep bi ümitle gidiyodum bu sefer olucak bu sefer balayı gibi olucak diye ama sonuç hep hüsrandı inşallah bu yaz gerçek bi balayı yaşıycaz kısmetse

önceden isimler altınharflerle yazılıyordu şimdi yazılmıyor mu

bebişim onu yazan arkadaş yok olsaydı yazardı ben bilmiyorum nasıl yazıldığını öğrenirsem yazarım hepinizin adını kocişe sorarım bi ara

hay alllahım sen ne iyi insansın yaaaaa...ne güsel anlatmışsın be arkadaşımmm...

bebişim ne demek bizim tek çabamız buradaki arkadaşlara yardımcı olmak onlara en ufak bi faydamız dokunuyosa ne mutlu bize

ben 18 aldım diye hatırlıyorum ama nettenen sipariş edebilirsiniz nette 17,10 TL satışı var ama tanıdık bi eczane varsa ona ben bundan istiyorum deyin ecza deposundan getirtiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…