- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.461
Haklısın canım...Bir doğsun bebişimizde sonra acısınıda çıkarırız...Sizde belki tatilde başlarsınız bebiş için çalışmalara sinir,stres yok....ohh öyle bir ortamda kafaya birşey takmayınca dahada güzel olur..
vaji demekki nasıl davranacağını bilmiyordu garip hoşuna giden bişe var hem utanıyo hem bişe bişe oluyor.ondan heralde
şşşiiiiiiittttt kim sigara içioooooooo burnuma koku geldiiii
şşşiiiiiiittttt kim sigara içioooooooo burnuma koku geldiiii
ben de öyle düşünüyorum zaten canım yumurtlama dönemlerinde gitmem lazım
kızlar vaji zaten p.........ns vakum gibi çekiyor
ayyyyyyyyy sonundaaaaaaaaaaa kar yağıyoooooooooooooo
hmmmmmm gerçekten vaji aparattan daha mı kolay alıyo pe....i. şimdiden düşününce heyecanlanıyorummmm kızlar. egzersiz yaparken ıkınıyorum vaji deliği açılınca kalemi falan sokmuştum ama daha kalın şeyleri sokarken delik o kadar açılabilecekmi????? delik kalemden daha geniş oluyodu öyle sokabiliyordum ama kalın aparatlarda nasıl olacak canlarım bilgilendirebilirmisiniz????
önceden isimler altınharflerle yazılıyordu şimdi yazılmıyor mu
özümcüm ne oynak avatarın var
önceden isimler altınharflerle yazılıyordu şimdi yazılmıyor mu
canımm ben onu biliom yazimmi ben
yazan arkadaşa ayıp olmasın die hiç kalkışmamıştım
kızlar evlenmeden önce eşimle bazen cinsellik konusunda konuştuğumuzda veya erotik bişiler gördüğümde vajimde bi kasılma ve hafif acı hissediyordum sizlerde hiç böyle birşey oldumu? hatta bazen bile oluyor ama eskisi kadar değil.
aynen bebeğimaaayyy o bende de oluoduuuu ama bilemedim o zamanlar yapamayacağımı genede
egzersz yaparkende düşündükçe oram acıyordu ama sonra egzersizlerde ilerleyince geçti birden resmenn psikolojikmiş yaw
buyrun benim
aynen bebeğim
aynen bebeğim tamamen öle
oynamaktannn bi deri bi kemik kaldı tavukcummmm ona mesir macunu yediridim oyusden duramıooo yerindee
ya bak işte tatlım bütün arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyoruz buraya gelip sadece okumak sorunu çözmüyr ne yaptığını yazarsan sana yarayacak bilgiyi alıyosun.sende denedikçe yaz paylaş bitanem.yararlı yeni şeyler öğrenip ilerleme katedeceksin inşallah.hadi bakalım umut var umt sende söleyim doktora gerek kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?