- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.801
İnşallah bu gece yapıcam bitanem ama genede acıycak mı diye korkuyorum
[/B]
diğer denemeler daha rahat oluyor canım acı macı yok.yapa yapa alışıcaksın iyice.tedirgin olma çok kolay olucak
tamam bebeğim panik yaptım
haklısın canım ben de 2.yi yapıcağım zaman çok tedirgin olmuştum ya yine olmazsa diye ama bi kere yapınca devamı geliyomuş onu anladım
İnşallah bu gece yapıcam bitanem ama genede acıycak mı diye korkuyorum
selam kızlarr nasılsınızzbugün hava ne kadar soğuk öle yaaw karda geldi sonunda
selam kızlarr nasılsınızzbugün hava ne kadar soğuk öle yaaw karda geldi sonunda
iyiyiz canım sen nasılsın valla ben içerdeyken donuyorum Allah dışarda çalışanlara yardımcı olsun hele de evsiz barksızlara
iyiyiz canım sen nasılsın valla ben içerdeyken donuyorum Allah dışarda çalışanlara yardımcı olsun hele de evsiz barksızlara
ay canım buduayı bende hep yaparım belediye de bi dereceye kadar soguk olmadıkça toplamıyordu onları bu soğukta vermişlerdir inşallah 1sıcak çorba
ay kar yok ama soğuk bizde de fırtınada uçup gidecektik dışarda ki ben bu tontiş halimle uçarsam çöpler neolur du bilemem
kızlar hepinizin gecikmelide olsa kadınlar ve bizim kızlargünümüz kutlu olsun seneye kutlarız inşallah
yavru hemşolarım benim en kısa zamanda bi grup msn yapalım kim nedir necidir battı balık yan gider
ben geldimmmmmmmm msnde grup kuralım dimi
ben geldimmmmmmmm msnde grup kuralım dimi
hoşgeldinnnn
kız benmde teyze kızı bursada iyimiiçok güzel yerler oralar çok gezdim bende vala harika yerler
evet canım bakalım bakalım neyin nesiymiş bunlar
kadın olmak çok zor gerçekten.doğum hastalık bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?