Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlarrrrrrrrr guzelliklerrrrr
bugun fazla konusamadim sizle ozledim ulen siziiiiiiiiiiii
ben cikiyom minnoslar kendinize iyi bakin allaha emanet olun.

fazlada kaynatmayin sonra okumasi zor oluyo

Tmm özlemcim tşk ederim bende eşim nöbette olduğu zamanlar girebiliyorum mutlaka yazarım sizin desteğinizle bu sorundan kurtulacağıma inanıyorum dualarınızı eksik etmeyin <Rabbim yar ve yardımcnız olsun <ALLAH' a emanet olun Beni lütfen unutmayınnn.

Amanııııııın...:18::18::18: yandık desene bütün kirli çamaşırlarımız çıkacak ortaya..Ajan mısınız siz,yoksam?

yok be güzelim kime neyin ajanlığını yapıcas işin şakası bu bebişim ben kardeşimin kız arkadaşının tarafında olurum her zaman kadınların yanındayımdır kardeşim bile der abla noluyo senin kardeşin benim neden hep onun tarafındasın diye merak etmeyin benden sır çıkmaz ama bizim yakışıklı delikanlılar çok bursada mutlaka birinizi kandırmışlardır diye tahmin ediyorum

Canım benim şaka tabiki.. Evet bizim yanımızda olun ne güzel,bende diyordum bak ne güzel eltide yok,görümcede yok..Herkes şikayetçi zaten,sen hala olcaz deyince dedim...anam görümcemde oldu sayenizde birsürü,siz yine teyze olun daha iyi olur..Kadın dayanışması herzaman,en iyisi Vallahi kandık sizin delikanlılara ama hiç pişman değilim çok şükür..

çek anammmm çekkkkk....belkim tanışıyoruzdur bellimi olur....beaaaa...
zati şüphelendiğim bi kaç kişi vardııııı....hihihiiiiiii..........

anam tanışsak nolur yawwww bu kadar özel bişeyi kimse kimseye anlatmaz hiç merak etmeyin

venüscüm ben şimdi çıkıyorum sen nazlıyla gülsenin icabına bakarsın
herkese iyi akşamlar görüşmek üzere

ok bebişim merak etme sen sıkı takipteyim

bi kaç ajan var sanırsammmmmm...bu kadar mı olur leynnnn...kırkta bir şurda ferahlayalım dedik...
ne komik yahu....
o kadan da gizledik ...tüh boşuna gittti onca çabamız...

kan çekiyo demekki havasındanmıdır suyundanmıdır artık

vayyy hemşoma bak ayol...hemencik sattı benii....

kız sattıda kşme sattı bende hemşonum ayol yoksa sen beni beğenmiyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…