Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
benim de elti adayım var ama kesin evlenicekler gibi.ben daha şimdiden tahammül edemiyorum bi de evlenseler nolur bilmem.ben büyük gelinim afra tafra anlamam valla alırım ayağımın altına
benim elti adayımda bursalı bulg. göçmeni hemşo sizin kızlar
kızlar burada kar yağışı çok fena olmaya başladı akşam trafik felç olucak gibi sağ salim evimize gidebilsek bari şimdiden her yer bembeyaz bizim evin olduğu yeri düşünemiyorum bile
aman kayma dikkat et
ben de geldim ekip tamam oldu mu şimdi
laaaa ben yokum bi venüs farketmiş :2::2::2::2::2::2:
karda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalık jartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz
fingirdek şaziye yok serende yok kaç gündür nerde ki
hoşbulduk tatlım.aaa olmadı ama böle hareket lazım,atraksiyon ,fantaziii lazımmm.hemen ekip kurula kadınlar kudura ayyy bizim günümüz bugünnnn
k.valide vardı kızlar gitti bende geldim kocişim yolda inş. mahsur kalmaz sağsalim gelir
elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee

bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzz bursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten

buyrun hatunlar kahvelerimizde geldi :76:
bensiz kahvemi içtiniz

Bende şok oldum yaa.. Hakikaten çok yakınız semt olarak,bu kadarını bende tahmin etmezdim..Bursaya gelde çek bizi sorguya,hiç sorun değil canım..

benim teyzem dayım amcalarım halam kuzenlerim ve bizim bütün köy akrabalar hepsi orda maşallah adım başı tanıdık araba alalımda gelces

kısssss beğenmemmi ben seni yaaaa....şaka yapıyorum...

kızlarrr bendeee bursadayımmmm ne çok bursalı varmış burda ya acaba biyerde karşılaşmışmıyızdırr çok merak ediyorumm bu arada herkesin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNN öpüyorummm hepiniziii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…