- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.841
benim elti adayımda bursalı bulg. göçmeni hemşo sizin kızlarbenim de elti adayım var ama kesin evlenicekler gibi.ben daha şimdiden tahammül edemiyorum bi de evlenseler nolur bilmem.ben büyük gelinim afra tafra anlamam valla alırım ayağımın altına
aman kayma dikkat etkızlar burada kar yağışı çok fena olmaya başladı akşam trafik felç olucak gibi sağ salim evimize gidebilsek barişimdiden her yer bembeyaz bizim evin olduğu yeri düşünemiyorum bile
laaaa ben yokum bi venüs farketmiş :2::2::2::2::2::2:ben de geldim ekip tamam oldu mu şimdi
fingirdek şaziye yok serende yok kaç gündür nerde kikarda kışta kimse kaynatamıyoya ondan duruldu ortalıkjartiyer gül ortada yok o finkliyodur mersinde hava güzeldir heralde telebein kaynanası geldi bende üşüyorum burda kaynatamıyoz
k.valide vardı kızlar gitti bende geldim kocişim yolda inş. mahsur kalmaz sağsalim gelirhoşbulduk tatlım.aaa olmadı ama böle hareket lazım,atraksiyon ,fantaziii lazımmm.hemen ekip kurula kadınlar kudura ayyy bizim günümüz bugünnnn
elti melti diip de yaralarımı açmayın nennnn....biri bize düğünde küstü gitti ne hikmetse....2side eskişehirde tatilden tatile geliolar kaynanamlara okadar iştee
bulgaristan göçmeniyiz üjjjj bejizzzzzzbursa adım başı tanıdıktırda bizim sülale orda zaten
bensiz kahvemi içtiniz
anam gerçekten çokmu yakınsınız iiii bursaya geldiğimde ikinizide sorguya çekerim
Bende şok oldum yaa..Hakikaten çok yakınız semt olarak,bu kadarını bende tahmin etmezdim..Bursaya gelde çek bizi sorguya,hiç sorun değil canım..
benim teyzem dayım amcalarım halam kuzenlerim ve bizim bütün köy akrabalar hepsi orda maşallah adım başı tanıdıkaraba alalımda gelces
anam tanışsak nolur yawwww bu kadar özel bişeyi kimse kimseye anlatmaz hiç merak etmeyin
ok bebişim merak etme sen sıkı takipteyim
kan çekiyo demekki havasındanmıdır suyundanmıdır artık
kız sattıda kşme sattı bende hemşonum ayolyoksa sen beni beğenmiyomusun
Herkese iyi akşamlar,kızlaaaar..Görüşmek üzere...
Çok teşekkür ederim...Kahve yasak bana ama senin hatırına içerim,canım...Eline sağlık..
kızlarrr bendeee bursadayımmmmne çok bursalı varmış burda ya acaba biyerde karşılaşmışmıyızdırr çok merak ediyorumm bu arada herkesin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUNN öpüyorummm hepiniziii...
aboooooooooooooooooooooooooo topiği vajili timsahlar bastı
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmacıkta parfüm sıkayımmm
missssssssssss gibi kokuttun buraları bacımmmmm
saol bacım süslendim makyajda vaptım kociş gelcek ya
he ya bende süslendim en sexsi çamaşırlarımı giydim vanilyalı losyonumu sürdüm vucudumu parlattım makyajımı da yaptım yerim ben kendimi yawwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?