- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.441
günaydın canım bugün seni böyle mutlu görmek güzelllllüzme bi daha bizide kendinide panik yapma tamammı güselimmmmm
evet allah hepimizi böylemutlu etsin...kendimde panik oldum...sizleride panik yaptım...
neyseki geçti gitti...böyle duygusal gel gitlerim oluyooo işte...benimde defom bu....
sen nasılsın ?iyisindir umarım ...
iyiyim canım adet olamadım daha onun stresi var üstümde ama onun dışında bişey yok allaha şükür
stressss olduysan...bazen benimde gecikiyoooo....ama belkide hamişsindir...ayyy ne güsel olur heee...
mevsim değişikliğinden cnm benimki de 4 gün gecikmişti stres yapma olursun. böyleyken hamile kalma zaten vajiyi yen sonra .sanmam bebeğm 4 gün geciktim ama stresten falan heralde biliyosun durumumu pek ihtimal yok ama yinede rabbim bilir belki ayparda olduğu gibi kaçmıştır falan
evet cnm malesek öyle venüsümüz yok kırıldı kız napsın kimse dinlemiyor onu haklı yani. bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama dinlemeleri gerkeiyor egz. önemli.sanada günaydın canım.bebişi uyuturken bakınıyorum.dünden beri herkeste bir moral bozukluğudur gidiyo.herkes venüsün olmayışına çok üzüldü.nedense sevdiklerimizin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz.yaa ben vajili olmadığım için kimseye bişey söyleme hakkı bulmuyorum kendimde ama çoook üzülüyorum burayı takip edipte hala kendileri için bişey yapmayanlara yada yapamayanlara.Allah onlara çoook büyük bir cesaret versinde bi kerecikte başarıversinler inşallah.ben sadece dua edebilirim onlar için.
saol cnm bakıyorumkızlar kanal d de doğan cüceloğlu var aile içi iletişimden falan konuşuyo izleyin derim fırsatınız varsa
ama tatlıııııııııımmm daha vajiyi yenemedimki nasıl olcakkiiiiiiiiiiikaçmış olabiliyormu böyle durumlarda
kıssss ben seni yendin diye biliyodummmm...öyle olsada kalanlar var ama inş değilsindir o zaman..
bir daha mı uğraşçan sonra...yenelim hep birlikte...sonra hamilede oluruz kısmetse....:)))
günaydın kelebek günaydın naz günaydın gülse...günaydın kızlarrrrrrrrrr
naz olucaksın bence korkma canımm
günaydın tatlımmmm....
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ikinci denemeyide yaptım çok şükür darısı sizlerin başına
hakkaten vajinismusla ilgili bişey konuşulmaz olmuş geçmiş yazılanlara baktımda.ben bişey yazmazdım ama yazanlar sayesindede çok şey öğrendim ve faydasınıda görüyorum azda olsa.soğuk havalardan deneyesimiz gelmiyo bu aralar :))) ama ya çok kararsızım şu haydar dümenin reçetesini alıp denesekmi nasıl olur bi kaç öyle yapınca belki devamı gelir alışır falan diyorum 1 kere olsa bi şekilde sonra hep olucak gibi geliyo.kasmıyorumda nasıl olsa panikte yapmıyorum.bilemiyorum yaa napsamm?hellppppppp
kızlar mum da olduuuu ama ben şu nefesi hep unutuyorum girmiyo diyip duruyorum oturup uzun uzun deneyemiyorum hemen olmadı diyip çıkıyorum nefes alınca gerçekten giriyo ama ben nefes gögüsten veriyorum anca olmayınca aklıma geliyor
ay gerçi gitgel yapamadım bide okadar kırmızı yok diyonuz ama illa oturup bekliyorum
bide muma geçince vajınal sıvılarda başlıyormuşş
alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyor sen ne yaptin denediniz mi gene?
yaaaaa gelsinnnnnn....beni bi duysaydı ya.....keşkeeeee.....öffffff....sıkılıyorummmmm...işte böyle olunca
kime kızdı niye kızdı ne den kızdı acep...ya banamı kızdı acaba ?bilen varsa söylesin ya.....
ama tatlıııııııııımmm daha vajiyi yenemedimki nasıl olcakkiiiiiiiiiiikaçmış olabiliyormu böyle durumlarda
16 cım hoşgeldin cnmcm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?