Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım bugün seni böyle mutlu görmek güzelllll üzme bi daha bizide kendinide panik yapma tamammı güselimmmmm

evet allah hepimizi böyle mutlu etsin...kendimde panik oldum...sizleride panik yaptım...
neyseki geçti gitti...böyle duygusal gel gitlerim oluyooo işte...benimde defom bu....
sen nasılsın ?iyisindir umarım ...

kızlar kanal d de doğan cüceloğlu var aile içi iletişimden falan konuşuyo izleyin derim fırsatınız varsa

evet allah hepimizi böyle mutlu etsin...kendimde panik oldum...sizleride panik yaptım...
neyseki geçti gitti...böyle duygusal gel gitlerim oluyooo işte...benimde defom bu....
sen nasılsın ?iyisindir umarım ...

iyiyim canım adet olamadım daha onun stresi var üstümde ama onun dışında bişey yok allaha şükür

sanmam bebeğm 4 gün geciktim ama stresten falan heralde biliyosun durumumu pek ihtimal yok ama yinede rabbim bilir belki ayparda olduğu gibi kaçmıştır falan
mevsim değişikliğinden cnm benimki de 4 gün gecikmişti stres yapma olursun. böyleyken hamile kalma zaten vajiyi yen sonra .
evet cnm malesek öyle venüsümüz yok kırıldı kız napsın kimse dinlemiyor onu haklı yani. bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama dinlemeleri gerkeiyor egz. önemli.
kızlar kanal d de doğan cüceloğlu var aile içi iletişimden falan konuşuyo izleyin derim fırsatınız varsa
saol cnm bakıyorum

ama tatlıııııııııımmm daha vajiyi yenemedimki nasıl olcakkiiiiiiiiiii kaçmış olabiliyormu böyle durumlarda

kıssss ben seni yendin diye biliyodummmm...öyle olsada kalanlar var ama inş değilsindir o zaman..
bir daha mı uğraşçan sonra...yenelim hep birlikte...sonra hamilede oluruz kısmetse....:)))

canım ya bak sana daha önce de söyledik haydardan ümidini kes bence artık.o kadar ilacı kullanıcaksın olsa bile bi kerelik olucak bence.egsersiz yapmak inan ki daha kolay bi başlasan gerisi gelicek zaten

aferin tacem bak mumu da aldın hızlı ilerliyosun maşallahdur acık ısınayım ısınayım derken yakında pe..si de alıcaksın gibi hadi hayırlısı

alistim tatlim 2.nin ustunden cok gecti bacimvala sanki bunu ben yasamamisim giibi simdi surekli yapmak istiyorum.ilki acemilik oluyor ama ikincisi ustalik eseri oluyorsen ne yaptin denediniz mi gene?

aynen canım ben de eskiden daha isteksizdim şimdi isteğim arttı

kız gülse hala bana mı kızdı diyosun dün ben sana ne dedim.işte buna kızıyor o bişeyleri anlattığı halde hala aynı şeyleri söyleyenler aynı soruları soranlar ve hala egsersiz yapmamak için binbir bahane üretenler var.kızın dilinde tüy bitti aynı şeyleri anlata anlata ama karşılığını alamayınca kırıldı haliyle

ama tatlıııııııııımmm daha vajiyi yenemedimki nasıl olcakkiiiiiiiiiii kaçmış olabiliyormu böyle durumlarda

kaçar mı kaçar canım belli olmaz bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…