Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geliyorda bu sayfaya girmicek sanırım bir müddet en azından

sanırım biraz kızdı haklı tabi çok çabalıyor ama dinlemeyenler oluyo

ama emeği çok büyük inşallah gelir

yaaaaa gelsinnnnnn....beni bi duysaydı ya.....keşkeeeee.....öffffff....sıkılıyorummmmm...işte böyle olunca
kime kızdı niye kızdı ne den kızdı acep...ya banamı kızdı acaba ?bilen varsa söylesin ya.....

canımm kişisel değil sanırım genel bir durum anladığım kadarıylan

kızz gelir inşallah yaa bence mesaj atın özelden dönmesi için de .

gülse tebrikler ne güzel sizleri görünce banada heves geliyor.ne kadar zamanda yendin?darısı bizlerin başına inş.dua et bizler için

toplam 25 saatte 4.dilatör e kadar geldik.tatlım sonra dilatör ve p....sle denemeye başladık oldu..
amaaa dün 3.denemede zor oldu çok üzüldümmmmm ve ağladım venüstende belki ondan kızmıştır diyorummmmm....bugün denedik gene olduuuuuuu.....dualarım hepimizle allah hepimize yardım etsinnnn

canım p...s denemesini nasıl yapıyorsun başından sonuna detaylı anlat bakalım bi yerde bi sorun var demektir...

ya canım , benim altta olduğum pozisyonda deniyoruz,çok rahatım başlangıçta ama o ana gelince heyecanlanıyorum,biraz sıkıyorum sanki kendimi. ama dikkat ettim mumla yaparkende kendimi sıksamda giriyor, p... niye girmiyor? mumla çalışır gibi yavaş yavaş yapmasını söylüyorum eşime o şekilde yapıyoruz. egzersizden öncesine göre az bişey fark var,önceden yarısı giriyodu sanırım şimdi ondan bir-iki cm daha fazla giriyor.ne zaman tamamı girecek,ne yapmam lazım?bu şekilde yapmam doğru mu nerde hata yapıyorum? :44:

aaa gittinmii iyi olmuş evde durup napcaktın demi

kocan dönmüşmü eve kız sendemi g noktası arayon bende bulamadım henüz

oda bugün döndü bende c.teside karar verdim gelmişken hasret gidereyim dedim.. efet ya birde g çıktı.. ben zamanla olur sanıyodum ama oda ayrı bi dertmiş yahuu zoru başardık bunuda buluruz herhalde

muma alışmışındır canım bence çok iyi gidiyorsun bak az bir kısmı kalmış. o an heyecanlanıyorsun demekki bende öle oluyodum heyecanlanıodum o an ama o an bekle içinde derin nefes alıp verirken ıkın alacaksın hepsini rahat olmaya çalış kafanı meşgul et sürekli acı falan düşünme hiç
bence çok iyi gidiyorsun hata yok canım bak ilerlemişsin sende farkındasın gittikçe o telaşında gidicek tamamını alacaksın ama ıkınmayı muhakkak sürekli yap içindeyken gerisinide alıyor o zaman

oda bugün döndü bende c.teside karar verdim gelmişken hasret gidereyim dedim.. efet ya birde g çıktı.. ben zamanla olur sanıyodum ama oda ayrı bi dertmiş yahuu zoru başardık bunuda buluruz herhalde

iyi etmişin canımm özlemişindir tabii hasret giderin

buluruz canım buluruz g noktasınıda elbet kaçmaz bizden vajiden sonraki sorunumuzda bunlar napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…