Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol tatlım benim darısı size inşallah

KIZLAR BAKIN SİZE ne anlatıcam ben evlenmeden önce muyane oldum doktor dediki kızlık zarı kalın bayağı ilk gece bayağı zorlanırsın salak doktor beni vajiye sürükledi ama öle olmasına rağmen hiç acımadı hemde hiç hadi kızlar artık sizinde halayınızı çekelim

gerçekten hiç acımıyor.....acısaydı ki ben kendime bile yalan atmışımmmmm...acımyo ben anlamadım bile....

canım aynı şeyi jinekolog banada söyledi ilişkiye giremiyoruz diye gittim kadın bana kızlık zarın biraz kalın gözüküyor dedi zaten korkuyordum sağolsun iyice korkuttu

canım aynı şeyi jinekolog banada söyledi ilişkiye giremiyoruz diye gittim kadın bana kızlık zarın biraz kalın gözüküyor dedi zaten korkuyordum sağolsun iyice korkuttu

her birimizin ayrı bir durumu vardı...şükür herkes çözme eğiliminde önemli olan bu bence...
zardı, dardı,kalındı filan hep bilinç altımız ,böyle olan insanlarda var ama sadece %1 lik kısım..
gerisi psikolojik kendimizi yeniyoruz vajiyi deil....bu bi hastalık değil.bizlerin kişisel sorunumuz,hapı yok şurubu yok iğnesi yok beynimizi düzelteceğiz,oraya doğru mesajlar ileteceğiz ..oda bizi dinlicek...
çaresi yokkkk...

merhaba bende bugün üye oldum 5 yılı geçti evliliğm ama hala vajinismusla uğraşıyorum 18 martta doktor için randevu aldık bakalım hayırlısı... ve bu arada son adetim 4 şubat ama hala regl olmadım bu ay hadi şubat 28 çekiyo diye 3 gün atladı desek yinede olmuş olmam gerekirdi
gebelik testi yaptım bi ihtimal ama o da neagtif sanırım stresten :S

ben evleneli 6 yıl oldu tatlımmmm...zamana aldırma çözmeye karar verdiysen çözersin...
tatlımmm...

selam canim hosgeldin aramiza
bende evleneli 5 yil olacak ve burda daha yeni cozdum bu olayi.sen hangi doktordan randevu aldin
ben dr.ulusoydan randevu almistim 3 ay sonraya vermisti yani bu aralar anca vakit geliyordu gitmem icin.fakat cok sukur rabbime gerek kalmadan burda cozdum ve benim gibi bir cok arkadasta doktora randevusu vardi ama gitmeden burda cozduler.ben vajinama dokunmayi birak bakamiyordum bile dusun halimi ama cok sukur bitti.sen nasil bir durumdasin simdi anlatmak istersen yardimci olmaya calisiriz canim.bu arada adetinin gecmesi stresten olabilir diye dusunuyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…