- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.421
herkese iyi geceler kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz bu arada başaran arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorummm
doktor tedavisi olup da yenemeyenlerdenim
evet baktım kendi kendine olacak iş değil uzun bir aradan sonra tekrar dilatörlere döndüm ama gene parmakla yapamıyorum
evet malesef kendi kendine çözülmüyor bende beklemştim onu ama dönüp dolaşıp gene egzersize döndümm.
parmakla yapamıosan aparatlarla dene canım mutlaka başta yapamıo gibi oluyor ama gittikçe olduğunu anlıyorsun ben şok olmuştum çok şaşırmıştım ilerlediğimde bakamıyordum dokunamıyordum oraya ama oluyrmuş. beklemek boşa vakit kaybı. mucize yok tek çözüm egzersiz işte napcan.
ama korkulacak bişey değil egzersiz yavaştan yavaştan başlıosun gersi gelio zaten
benim egzersizlerde sorun yok zaten çok rahat yapıyorum şu an 3.boy dilatördeyim sorun p... ye gelince olmuyor
ben henüz penisi almaya cesaret edemedim çünkü fazla heyecan varrr
cnm tam birleşmeye izin vermeyip korkuyorsan vajinismus olabilirisn. egz. aşman mümkün ark. dün dediği gibi bizler yardımcı oluruz sen mutlaka yaz 100 ark. bu site sayesinde yendi dahada yenipte yazmayan cok insan vardır. merak etme çözümüğ var ama sen yara varmı diye dr. bir git cnmcm
cnm kendini sen daha ii bilirsin o halde psikolojik bir yardım al derim senin durumun farklı gibi. deliklerimi karsıtırıyosun yoksam kıziyi geceler kızlar venüse ne oldu gerçekten..bu arada fazla egzersiz yapmayanlara kızmışlar ama benim özel durumlarım var kızlar..ben çok egzersiz yaptığım zaman kuyruk sokumu ağrım oluyor anismus yani..mesela 2 gün önce 2 parmağın hepsini aldım bugün ağrıdan popomun üstüne oturamıyorum çok tedavi gördüm ama nedeni belli değil en son psikolojik falan dediler ama anlamıyorum oyüzden egzersizlere fazla yüklenemiyorum daha önce de olmuştu yinede ağrım geçsin yapmaya devam edicem..
cnm sırtüsüt yatıp belinin altına yastık koy bacaklarınıda açıp iyice karnına çek vaji o poz. tam açılıyor ve girdiğini bile hissetmiyorsun acayip rahat öle dene derim.tamam çok sağolun inşallah bir an önce atlatırım.artık sıkıldım böle evlilik yaşamaktanhergün buradayım başka yerlerden bilgiler topluyorum deli gibi bişi oldum.bi belin alıtına yastık koyunca rahat olur diyorlar onu deniycem.popo yönüne ittirin diyorlar biz dümdüz deniyoruz o taktikleride deneyelim bakalım.inş.olursa sevinçle bende buraya yazarım.burdaki tüm bayanlarında Allah yardımcısı olsun dualarım hep buradakilerle insan başında olunca çok iyi anlıyor.
cnm delik tabiki bakınca kapalı durcak p... boyutunda aık dursa mikroplardan ölürüz o ilişki sırasında esneyen bişey cnmcm merak etme sen.sağol canım hep böyle oluyor tam geliyorum bu hastalık çıkıyor..anismus adı.inşallah bende sizler gibi başarırım..2 parmağı aldım tamamen sadece gerginlik olmuştu bakalım aslında giriş çok küçük duruyo ama 2 parmağı aldı..
konuşulmaz tabi kimse son zamanlarda egz. yapmıyor dediklerimiz yapılmayınca biz ne yapalım biz sohbet etsek başka topik açarız burda işimiz ne arada bir geyik yapıyoruz egz. yapanlara moral olsun diye ama son zammanlarada egz. yapanadan cok yenen ark. burda amahakkaten vajinismusla ilgili bişey konuşulmaz olmuş geçmiş yazılanlara baktımda.ben bişey yazmazdım ama yazanlar sayesindede çok şey öğrendim ve faydasınıda görüyorum azda olsa.soğuk havalardan deneyesimiz gelmiyo bu aralar :))) ama ya çok kararsızım şu haydar dümenin reçetesini alıp denesekmi nasıl olur bi kaç öyle yapınca belki devamı gelir alışır falan diyorum 1 kere olsa bi şekilde sonra hep olucak gibi geliyo.kasmıyorumda nasıl olsa panikte yapmıyorum.bilemiyorum yaa napsamm?hellppppppp
cnm nefes önemli unutma ıkın popo yönüne eğimli şekilde ittir çok kolay olacak. rahat ol kasma kendini.kızlar mum da olduuuu ama ben şu nefesi hep unutuyorum girmiyo diyip duruyorum oturup uzun uzun deneyemiyorum hemen olmadı diyip çıkıyorum nefes alınca gerçekten giriyo ama ben nefes gögüsten veriyorum anca olmayınca aklıma geliyor
ay gerçi gitgel yapamadım bide okadar kırmızı yok diyonuz ama illa oturup bekliyorum
bide muma geçince vajınal sıvılarda başlıyormuşş
cnm bende hep kestirmeden olmazmı diye 3.5 yılımı kaybettim gittiğim dr. parmak egz. vermedi. ankara istanbula git tedavi ol paralar verip burda olamassın dediler 2 yıl dr. bulamadık sonra psikologların çzödüğünü ve parmak egz. çözüldüğünü ögrendik. ilaç çözüm deil beynine oranın esnediğini ve acı olmadıgını ancak egz. anlatabilirsin bilimsel olarak dünyanın heryerinde tedavisi bu cnm beyinde çözmedikten sonra ilaçla yapsan ne olacakki. lütfen vakit kaybetme ve egz. başla cnmcm.yaaa valla egzersiz yapıp başaranlara imreniyorum ama hiç istemiyorumda yapmak.kestirmeden halletmenin peşinde koşarken boşa vakit geçiyo.şu ilaçları alsammı yaaa bi denesem en azından içimde kalmasın olmasada öğrenmiş oluyim ama onca ilacın bi zararı olurmu onu bilmiyorum :44:
kızlar zevk olayı zamanla oluyor ve erkekler erken boşalırsa kadın tabi zevk almaz çünkü kadınlar daha geç orgazm oluyor. unutmayınki orgazmda beyinde biten bişey oda psikolojik ve dogru poz. seçildiğinde özellikle kadının üstte oldugu g noktas uyarılır öle elle falan çözüm deil beyide bitiyor ben orgazm olabiliyorum burdaki biçok ark.olmaya başladı netten g noktasını uyaran poz. bakın ve o şekilde ilişkiye girin kayganlık önemli ıslaklık azsa kayganlastırıcı kullanın. dediğim gibi beyinde bitiyor ilişkiye konsantre olacaksınız.valla yapıyoruz sayısını unuttumama içindeyken orgazm olmuyo ya zamanla olurmu acep
valla cnm yukardada yazdım elle olcak diye bişey yok o tercih ama uygun poz. erkekte geç boşalırsa kadın orgazm oluyor çiftlerin uyumu burda çok önemli.kızlar ıcındeyken orgazm olmanız ımkansız g noktası farklı yerde bayanlar sadece ordan olur ve o da elle olur onun da olması ıcın once ılıskıde bulunmanız gerek
cnm sen klitoral orgazmdan mı bahsediyorsun g noktasının vaji girişinden 1-2 cm içerde çünküm.şöyleki ılıskı sırasında sadece sulanmanız olur g noktanız yanı zevk aldıgınız yer delıgın daha ust tarafında kucuk bır et parcası sıvılce kadar ordan zevk alır hatta çıldıracak kadar zevk alır ısersınız ona orgazm dıyorlar ve o da ancak elle bulabılırsınız ya da esınızın penısını orda gezındırerek yanı gıdıp gelme ayrı rgazm yerı ayrı
cnm p... bakma görünce heyecan yapıyorsundur düzenli girsen çözerdin şimdiye nerdesin ne zmamndır cnm bak belinin altına yastık koy kayganlasdtırıcı sür. sonra bacaklarını iyice aç ve karnınına dgoru çek yda eşinin omzuna koy vaji ozman iyice açılıyor ve p... tamamı giriyor p... yarıya kadar ark. tavsiyedir hemde girdiğini anlamıyorsunuz bile . en rahat poz. tavsiye ederim.benim egzersizlerde sorun yok zaten çok rahat yapıyorum şu an 3.boy dilatördeyim sorun p... ye gelince olmuyor
cnm p... bakma görünce heyecan yapıyorsundur düzenli girsen çözerdin şimdiye nerdesin ne zmamndır cnm bak belinin altına yastık koy kayganlasdtırıcı sür. sonra bacaklarını iyice aç ve karnınına dgoru çek yda eşinin omzuna koy vaji ozman iyice açılıyor ve p... tamamı giriyor p... yarıya kadar ark. tavsiyedir hemde girdiğini anlamıyorsunuz bile . en rahat poz. tavsiye ederim.ya canım , benim altta olduğum pozisyonda deniyoruz,çok rahatım başlangıçta ama o ana gelince heyecanlanıyorum,biraz sıkıyorum sanki kendimi. ama dikkat ettim mumla yaparkende kendimi sıksamda giriyor, p... niye girmiyor? mumla çalışır gibi yavaş yavaş yapmasını söylüyorum eşime o şekilde yapıyoruz. egzersizden öncesine göre az bişey fark var,önceden yarısı giriyodu sanırım şimdi ondan bir-iki cm daha fazla giriyor.ne zaman tamamı girecek,ne yapmam lazım?bu şekilde yapmam doğru mu nerde hata yapıyorum? :44:
dedik sana cnm dimi olcak diye sen bizi sallamadın amahihihi vallaaaaa öleymişşşşş....nası mutlu oldum anlatamam ...kocişte bende keyif bile aldıkkkk..
rabbimmmm...çok korkmuştum bidaha olmayacak diye....de..
ya bugün kimseler yok nerdeler yaa...venüstennnn nerde niye yok...kelebek nerde niye yokkkk...
paylaşmak istiyorummmmmm...derdimi dinlediler sende öle mutluluğumu paylaşmak istiyorummm..
cnm sen yanlış biliyorsun g noktası orası deil o bahsettiğin klitoris ve klitoral orgazm vajinal orgazm farklı ve g noktası vaji girişinden 1-2 cnm içerde kadının üstte oldugu poz. çok kolay uyarılır klitoral orgazm uyarılma içindir dogru ama g noktası kesinlikle içerde malesef bunca yıl yanlış yerde aramışsın.(g noktası )Klitoris, kadınlarda vajinanın üstünde bulunan erektik cinsel organ. Erkek penisinin homoloğudur. Ancak penis gibi idrar kanalı tarafından delinmemiştir, başlıca işlevi cinsel haz alınmasıdır. Üzerinde ortalama 80.000 sinir sonlanması vardır. Bu rakam penisteki sinir sonlanmalarının iki katıdır ve tüm organlardaki sinir hücresi sonlanmasından fazladır.
Klitoris de penis gibi sertleşmektedir. Kadınların en çok haz ettikleri bölgeleri olup eğer embiriyonik çağda testosterona maruz kalma olursa büyüyerek penisi oluşturur
Anam 1 bucuk yil ve uc haftada ben 4,5 yildir bu yaz gelirse bes olacak ve bu siteye girdigimden bu yana ve bir sinir olayinda parmagimi soka bildim iki defa esimde girdi p... ama gel gelelim hala korkuyorum oysak korkmuyorum hani korkulacak birsey olmadiginida anladim biliyorum ama iste allahim tez zamanda zevkte nasip eder sana bizede icine girmeyi...
günaydın kızlar ben hala regl olmadım offff yaaaaa biraz başım ağrıo biraz midem bulanıo neyim var beniiiiiimmmmmm.
kızlar günaydın nazcım nasılsın ne aşamadasın? serpilcim hoşgeldin oglun nasıl? gülse senide kulaklarından tavana ascam aferin sana da bak gördünmü bikere olunca gerisi geliyor kafaya takcak bişey yok cnmcm bazen o gün yaşanan herhangi bir streste o gün zor geçmesine neden olabilir bu normal bizde de oluyor o yüzden böyle durumla karşılaşınca no panki ok ıslanma sorunu varsa da kayganlasıtırıcı ultrason jeli ya da femolub jel tavsiye edilir vazelin bebe yagı gibi kremler mantar yapar su bazlılar tavsiye edilir.
günaydın cnmcm hamile olma kız
evvetttt öleymiş tatlımmm...sonunda anladımmm....neysem geçti gitti işteeeeee...
olalaaaaaa....öpüyürum seni ...günaydınlar burada herkeze ....
kızlar günaydın nazcım nasılsın ne aşamadasın? serpilcim hoşgeldin oglun nasıl? gülse senide kulaklarından tavana ascam aferin sana da bak gördünmü bikere olunca gerisi geliyor kafaya takcak bişey yok cnmcm bazen o gün yaşanan herhangi bir streste o gün zor geçmesine neden olabilir bu normal bizde de oluyor o yüzden böyle durumla karşılaşınca no panki ok ıslanma sorunu varsa da kayganlasıtırıcı ultrason jeli ya da femolub jel tavsiye edilir vazelin bebe yagı gibi kremler mantar yapar su bazlılar tavsiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?