Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet baktım kendi kendine olacak iş değil uzun bir aradan sonra tekrar dilatörlere döndüm ama gene parmakla yapamıyorum

evet baktım kendi kendine olacak iş değil uzun bir aradan sonra tekrar dilatörlere döndüm ama gene parmakla yapamıyorum

evet malesef kendi kendine çözülmüyor bende beklemştim onu ama dönüp dolaşıp gene egzersize döndümm.

parmakla yapamıosan aparatlarla dene canım mutlaka başta yapamıo gibi oluyor ama gittikçe olduğunu anlıyorsun ben şok olmuştum çok şaşırmıştım ilerlediğimde bakamıyordum dokunamıyordum oraya ama oluyrmuş. beklemek boşa vakit kaybı. mucize yok tek çözüm egzersiz işte napcan.
ama korkulacak bişey değil egzersiz yavaştan yavaştan başlıosun gersi gelio zaten

benim egzersizlerde sorun yok zaten çok rahat yapıyorum şu an 3.boy dilatördeyim sorun p... ye gelince olmuyor

benim egzersizlerde sorun yok zaten çok rahat yapıyorum şu an 3.boy dilatördeyim sorun p... ye gelince olmuyor

oo maşallah ne güzel o zaman sende mi heyecan yapıon o ana gelince.

p..s ne kadar alabilionmu peki hiç içine. oda olur mutlaka sende heycan yapıondur bende yapıodum o ana gelince egzersizde problem yoktu ama p...s deyince hemen kkasılıodum tedirginlikten sanırım.

cnm p... bakma görünce heyecan yapıyorsundur düzenli girsen çözerdin şimdiye nerdesin ne zmamndır cnm bak belinin altına yastık koy kayganlasdtırıcı sür. sonra bacaklarını iyice aç ve karnınına dgoru çek yda eşinin omzuna koy vaji ozman iyice açılıyor ve p... tamamı giriyor p... yarıya kadar ark. tavsiyedir hemde girdiğini anlamıyorsunuz bile . en rahat poz. tavsiye ederim.
cnm p... bakma görünce heyecan yapıyorsundur düzenli girsen çözerdin şimdiye nerdesin ne zmamndır cnm bak belinin altına yastık koy kayganlasdtırıcı sür. sonra bacaklarını iyice aç ve karnınına dgoru çek yda eşinin omzuna koy vaji ozman iyice açılıyor ve p... tamamı giriyor p... yarıya kadar ark. tavsiyedir hemde girdiğini anlamıyorsunuz bile . en rahat poz. tavsiye ederim.
dedik sana cnm dimi olcak diye sen bizi sallamadın ama
cnm sen yanlış biliyorsun g noktası orası deil o bahsettiğin klitoris ve klitoral orgazm vajinal orgazm farklı ve g noktası vaji girişinden 1-2 cnm içerde kadının üstte oldugu poz. çok kolay uyarılır klitoral orgazm uyarılma içindir dogru ama g noktası kesinlikle içerde malesef bunca yıl yanlış yerde aramışsın.

cnm egz. son hangi aşamadasın egz. yaparken p... denemeyin olmayınca üzülüyorsunuz diye defalarca söledik ama siz bizi dinlemiyorsunuz bunu dr. sölüyor biz uydurmuyoruz lütfen bizi dinleyin düzenli egz. yapın p... boyutunda aparatıda kasmadan aldıktan sonra p... deneyin diyoruz bakın nazende ark. dediği gibi 1 haftada çözülecek bişey siz egz.aksatarak 1 ay 2 ay ugrasıyorunuz sonrada sıkılıp olmadı diye bırakıyorsunuz cesaret ve sabır düzenli egz. %100 çözümü var lütfen dinleyin bizi.

günaydın kızlar ben hala regl olmadım offff yaaaaa biraz başım ağrıo biraz midem bulanıo neyim var beniiiiiimmmmmm.

kızlar günaydın nazcım nasılsın ne aşamadasın? serpilcim hoşgeldin oglun nasıl? gülse senide kulaklarından tavana ascam aferin sana da bak gördünmü bikere olunca gerisi geliyor kafaya takcak bişey yok cnmcm bazen o gün yaşanan herhangi bir streste o gün zor geçmesine neden olabilir bu normal bizde de oluyor o yüzden böyle durumla karşılaşınca no panki ok ıslanma sorunu varsa da kayganlasıtırıcı ultrason jeli ya da femolub jel tavsiye edilir vazelin bebe yagı gibi kremler mantar yapar su bazlılar tavsiye edilir.

evvetttt öleymiş tatlımmm...sonunda anladımmm....neysem geçti gitti işteeeeee...
olalaaaaaa....öpüyürum seni ...günaydınlar burada herkeze ....

evvetttt öleymiş tatlımmm...sonunda anladımmm....neysem geçti gitti işteeeeee...
olalaaaaaa....öpüyürum seni ...günaydınlar burada herkeze ....

günaydın canım bugün seni böyle mutlu görmek güzelllll üzme bi daha bizide kendinide panik yapma tamammı güselimmmmm

sanada günaydın canım.bebişi uyuturken bakınıyorum.dünden beri herkeste bir moral bozukluğudur gidiyo.herkes venüsün olmayışına çok üzüldü.nedense sevdiklerimizin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz.yaa ben vajili olmadığım için kimseye bişey söyleme hakkı bulmuyorum kendimde ama çoook üzülüyorum burayı takip edipte hala kendileri için bişey yapmayanlara yada yapamayanlara.Allah onlara çoook büyük bir cesaret versinde bi kerecikte başarıversinler inşallah.ben sadece dua edebilirim onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…