Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar şimdi egzersizden geldim 3.boy dilatörü alıyorum ama 4.boy dilatör olmuyor ya ne yapacağım be egzersizlere tekrar denemeye başlamışken:95:

arkadaşlar şimdi egzersizden geldim 3.boy dilatörü alıyorum ama 4.boy dilatör olmuyor ya ne yapacağım be egzersizlere tekrar denemeye başlamışken:95:

olurrrrrr.....nefes egz.atlıyorummm 3. yapabiliyosan onu aşmışsındır demek...uzun uzun tuvaleti yapmıyomuşşsun gibi yap o arada nefesle ittirme yavaş ama sürelki ittirmeye çalış...tıkandığın yerde çıkarmadan ileri geri yap ama çok deil haaaa...onunla egz.pek önermemişti dr.bana..girebildiği kadar girsin sonra bacaklarını uzat ve kapat 3,5 dk beklet yeterli demişti..sadece penise hazırlık için o...
vajiyi biraz genişletsin diye...

canim bende son zamanlar artik diyodum ki esime bende problem yok sen nereye sokacagini bilmiyorsun deyip kiziyordumama bunlar hep bizim kuruntularimiz tatlim.sen o zaman mumla egzersiz yap once kendin de rahatla tatlim biraz kendini iyi hissedersen p...is denersin.
canim hic darlatma kendini 3. oluyorsan 4.de olacak emin ol.sende 3.le icinde git gel yap kendini rahatlat.sonra gene denersin bir buyugunu.

4. hiç olmuyor ama 3.boy dilatör hem rahat hemde gelgitleri yapabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaa halbuki o kadar dr a gittim benim sanırım herşey kafamda bitiyor herkes dr a gidip başarıyor ben dr a gidip tedavi olduktan sonra daha bir korktum ancak kendimi toparlıyorum

canım ben de senin gibiydim hatta denemiyoduk bile.bi mucize olsun diye bekliyomuşum heralde.ben de 1,5 sene sonra yendim.netten bile araştırmamıştım sanki kendiliğinden olucakmış gibi bekliyodum.eşim de anlayış gösterdikçe iyice alıştım bu duruma ama çocuk sorularından artık usanınca bi araştırayım dedim ve çok şükür burasını buldum.

canm sen kastığın için sana duvar varmış gibi geliyo halbuki rahatlasan o duvar sandığın şey açılıyor ve pe..s kolay bi şekilde geçiyo ordan.biz zaten kendimiz yapamıyoruz ama hep eşlerimiz yanlış bişey yapıyomuş gibi düşünüyoruz ama çok büyük bi hata aslında onlar herşeyi çok daha iyi biliyo bizden.fırsat buldukça burayı takip et canım doktora gitmeden bu işi çözersin sen demedi deme

Son düzenleme:

bu dilatörleri kendimiz temin edebileceğimiz bi yer yok mu..? mum bana daha itici geliyo belki dilatörle daha kolay olur ama onu almakta sorun gerçi utanırım ben

haydeeee toparlannnnn çok yorulduysan da olmasss heee...3.dilatör p...nis için yeterli balım öle düşün
o elindeki jubile hatırasııııı, hayde kıs en kolayı kalmış en zoru en ufak olanıdır...sen başlayıp sona gelmişsin..hayde ordan sonrası daha güselllll....haydee....bi dene bakalım...

bu dilatörleri kendimiz temin edebileceğimiz bi yer yok mu..? mum bana daha itici geliyo belki dilatörle daha kolay olur ama onu almakta sorun gerçi utanırım ben

dilatör arama bence..int araştırırsan bulursun erotic shoplarda p...sler varmış boy boy biz bitane almıştık hem hissiyatı aynı oluyooo...ben önceden bunları bilseydimmmm öyle yaprdım..anammm
biz çözmeye yakın uyandık eşimlee....siz bari deneyin bulun....isterseniz bakarım int.

gerçekten çok yoruldum neyse bugünlük bu kadar yeter bana hem penis için yeterliymiş yarın devam ederim artık egzersizlere

merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı ara ara okuyorum.Bu sayfa sayesinde iki parmak egzersizine kadar geldim ondan sonra ilerleyemedim.eş parmağı ve penis denemesi yapamıyordum.anestezi uzmanına gittik belime kateter taktı şuan belimde kateter var verdiği anestesi enjektörlerini evde eşim yapıp bel altını uyuşturdu ilk defa dün akşam iki defa ilişkiye girdik bugün ise regle oldum ondan 4-5 gün ara verdik inşallah sonrada rahat şekilde yapıp kateteri çıkaracağız.

hiç bir şey hissetmedin mi

bende düşündüm bunu yapmayı ama her doktor yapar mı acaba sen bişey hissettin mi peki acı dışında...?

meraba canım.başarmışsın o zaman sende.ilk defa duydum o kateter olayını.peki ne olucak o kateter ne zaman çıkartıcaksın onu?bi de bi kere olduysa tekrar olur canım endişelenme

ya umarım bir an cesaretim geliyor ama belli bir süre sonra tamamen dibe çökmüş oluyorummm sence penise geçmelimiyim yoksa 4.dilatörü alana kadar uğraşmalı mıyım

tatlım bende dilatörü alamadım o kadar canım skıldıki ağladım
eşim birde gel p....ns deneyelim dedi valla o kadar kolay oldu ki bence dene derim

bence sen artik p...is denemesine gecmelisin.cunku normalde de 2 parmaktan sonra geciliyor.
canim ya yaptigin sey tehlikeli falan olmasin sakin.katater dedigin seyi senden duydum canim ben.ama bak yapmissiniz zaten cok sukur.bence cikart o seyi bundan sonra yapabilirsin tatlim.egzersizde de son asamadaymissin zaten.p...is icin olmayacak bisey yok tatlim.olduysa geriside gelir insallah.

doktor bu şekilde 2-3 defa deneyin sonra anesteji olmadan deneyin dedi ondan sonra çıkartırız demişti.hiç acı macı yok arkadaşlar penisin girmesi parmaktan daha kolay oluyor çünkü vajina penise göre yaratılmış parmakla yaparken her seferinde zorlanıyordum parmak zor oluyor penis nasıl olacak diyodum ama dün denediğimizde p.. kendiliğinden rahat bi şekilde girdi.

gözün aydın o zaman canım tebrik ederim.evet kesinlikle pe...s parmağa göre daha kolay giriyor.inşallah bi zararı yoktur kateterin çünkü normalde de anestezi riskli bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…