- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.601
arkadaşlar şimdi egzersizden geldim 3.boy dilatörü alıyorum ama 4.boy dilatör olmuyor ya ne yapacağım be egzersizlere tekrar denemeye başlamışken:95:
arkadaşlar şimdi egzersizden geldim 3.boy dilatörü alıyorum ama 4.boy dilatör olmuyor ya ne yapacağım be egzersizlere tekrar denemeye başlamışken:95:
canim bende son zamanlar artik diyodum ki esime bende problem yok sen nereye sokacagini bilmiyorsun deyip kiziyordumbende sürekli eşime yanlış yere yapıyosun modundayım adamı delirtiyorumama elimde değl sanki yanlış bişey yapacak gibi hissediyorum ben alttayken denedik genelde ama pe... kısmında başarılı değilim dediğim gibi duvar var sanki eşimde öyle hissediyo eşimin parmağıyla denerkende sıkıyo gibi hissediyomuş... eğer bu akşam regl olmazsam deniyelim bakalım tekrar
canim hic darlatma kendini 3. oluyorsan 4.de olacak emin ol.sende 3.le icinde git gel yap kendini rahatlat.sonra gene denersin bir buyugunu.arkadaşlar şimdi egzersizden geldim 3.boy dilatörü alıyorum ama 4.boy dilatör olmuyor ya ne yapacağım be egzersizlere tekrar denemeye başlamışken:95:
doktor ulusoy un sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve evet haklısınız burda anlattıkları ve benim kabul edip onaylayacağım şeyler mantıklı gelmedi parayı verdikte sonra mecbur hissedip yapacağım şeyler bunlar sanırım ve hipnozun payı daha düşük gibi geldi benim durumumdaki biri için çünkü zaten ben belli aşamları yapmışım farkında olmadan ve 5 yıl içinde denemem o kadar azki benim çünkü biz kabullenip akışına bıraktık hep... daha çok çabalasaydım bu kadar uzamazdı çok kızıyorum şimdi kendime çok....
bende sürekli eşime yanlış yere yapıyosun modundayım adamı delirtiyorumama elimde değl sanki yanlış bişey yapacak gibi hissediyorum ben alttayken denedik genelde ama pe... kısmında başarılı değilim dediğim gibi duvar var sanki eşimde öyle hissediyo eşimin parmağıyla denerkende sıkıyo gibi hissediyomuş... eğer bu akşam regl olmazsam deniyelim bakalım tekrar
4. hiç olmuyor ama 3.boy dilatör hem rahat hemde gelgitleri yapabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaa halbuki o kadar dr a gittim benim sanırım herşey kafamda bitiyor herkes dr a gidip başarıyor ben dr a gidip tedavi olduktan sonra daha bir korktum ancak kendimi toparlıyorum
4. hiç olmuyor ama 3.boy dilatör hem rahat hemde gelgitleri yapabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaa halbuki o kadar dr a gittim benim sanırım herşey kafamda bitiyor herkes dr a gidip başarıyor ben dr a gidip tedavi olduktan sonra daha bir korktum ancak kendimi toparlıyorum
bu dilatörleri kendimiz temin edebileceğimiz bi yer yok mu..? mum bana daha itici geliyo belki dilatörle daha kolay olur ama onu almakta sorun gerçiutanırım ben
gerçekten çok yoruldum neyse bugünlük bu kadar yeter bana hem penis için yeterliymiş yarın devam ederim artık egzersizlere
merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı ara ara okuyorum.bu sayfa sayesinde iki parmak egzersizine kadar geldim ondan sonra ilerleyemedim.eş parmağı ve penis denemesi yapamıyordum.anestezi uzmanına gittik belime kateter taktı şuan belimde kateter var verdiği anestesi enjektörlerini evde eşim yapıp bel altını uyuşturdu ilk defa dün akşam iki defa ilişkiye girdik bugün ise regle oldum ondan 4-5 gün ara verdik inşallah sonrada rahat şekilde yapıp kateteri çıkaracağız.
merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı ara ara okuyorum.Bu sayfa sayesinde iki parmak egzersizine kadar geldim ondan sonra ilerleyemedim.eş parmağı ve penis denemesi yapamıyordum.anestezi uzmanına gittik belime kateter taktı şuan belimde kateter var verdiği anestesi enjektörlerini evde eşim yapıp bel altını uyuşturdu ilk defa dün akşam iki defa ilişkiye girdik bugün ise regle oldum ondan 4-5 gün ara verdik inşallah sonrada rahat şekilde yapıp kateteri çıkaracağız.
merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı ara ara okuyorum.Bu sayfa sayesinde iki parmak egzersizine kadar geldim ondan sonra ilerleyemedim.eş parmağı ve penis denemesi yapamıyordum.anestezi uzmanına gittik belime kateter taktı şuan belimde kateter var verdiği anestesi enjektörlerini evde eşim yapıp bel altını uyuşturdu ilk defa dün akşam iki defa ilişkiye girdik bugün ise regle oldum ondan 4-5 gün ara verdik inşallah sonrada rahat şekilde yapıp kateteri çıkaracağız.
kuşum penis daha kolay
ya umarım bir an cesaretim geliyor ama belli bir süre sonra tamamen dibe çökmüş oluyorummm sence penise geçmelimiyim yoksa 4.dilatörü alana kadar uğraşmalı mıyım
bence sen artik p...is denemesine gecmelisin.cunku normalde de 2 parmaktan sonra geciliyor.4. hiç olmuyor ama 3.boy dilatör hem rahat hemde gelgitleri yapabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaa halbuki o kadar dr a gittim benim sanırım herşey kafamda bitiyor herkes dr a gidip başarıyor ben dr a gidip tedavi olduktan sonra daha bir korktum ancak kendimi toparlıyorum
canim ya yaptigin sey tehlikeli falan olmasin sakin.katater dedigin seyi senden duydum canim ben.ama bak yapmissiniz zaten cok sukur.bence cikart o seyi bundan sonra yapabilirsin tatlim.egzersizde de son asamadaymissin zaten.p...is icin olmayacak bisey yok tatlim.olduysa geriside gelir insallah.merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı ara ara okuyorum.Bu sayfa sayesinde iki parmak egzersizine kadar geldim ondan sonra ilerleyemedim.eş parmağı ve penis denemesi yapamıyordum.anestezi uzmanına gittik belime kateter taktı şuan belimde kateter var verdiği anestesi enjektörlerini evde eşim yapıp bel altını uyuşturdu ilk defa dün akşam iki defa ilişkiye girdik bugün ise regle oldum ondan 4-5 gün ara verdik inşallah sonrada rahat şekilde yapıp kateteri çıkaracağız.
doktor bu şekilde 2-3 defa deneyin sonra anesteji olmadan deneyin dedi ondan sonra çıkartırız demişti.hiç acı macı yok arkadaşlar penisin girmesi parmaktan daha kolay oluyor çünkü vajina penise göre yaratılmış parmakla yaparken her seferinde zorlanıyordum parmak zor oluyor penis nasıl olacak diyodum ama dün denediğimizde p.. kendiliğinden rahat bi şekilde girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?