- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.581
size garip gelebilir belki ama ben vajıme kulak çöpü ,parmak,mum filen hiç sokamadım ,sadece sorunum bacaklarımı tam açamamamak bunu başarabilirsem p yi içime rahatça alabilirim dediğiniz pozisyonda bu olabilir altıma yastık koyup iyice kayganlaştırıcı sürüp bacaklarımı karnıma kadar çekersem bu iş olabilir inşşş kasmam kendimi:44::44::44:
ben de iyiyim cnmhamilleliğin başları biraz sorunluydu sanırım atlattın demi sorun falan yok inş
Geçmişi okurken görmedim msjını,canım...şimdi daha iyiyim,10 gün sonra 3 aylık olacağız...dr gideceğiz bakalım,inşallah bir sorun yoktur..
Geçmişi okurken görmedim msjını,canım...şimdi daha iyiyim,10 gün sonra 3 aylık olacağız...dr gideceğiz bakalım,inşallah bir sorun yoktur..
doktor ulusoy un sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve evet haklısınız burda anlattıkları ve benim kabul edip onaylayacağım şeyler mantıklı gelmedi parayı verdikte sonra mecbur hissedip yapacağım şeyler bunlar sanırım ve hipnozun payı daha düşük gibi geldi benim durumumdaki biri için çünkü zaten ben belli aşamları yapmışım farkında olmadan ve 5 yıl içinde denemem o kadar azki benim çünkü biz kabullenip akışına bıraktık hep... daha çok çabalasaydım bu kadar uzamazdı çok kızıyorum şimdi kendime çok....
doktor ulusoy un sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve evet haklısınız burda anlattıkları ve benim kabul edip onaylayacağım şeyler mantıklı gelmedi parayı verdikte sonra mecbur hissedip yapacağım şeyler bunlar sanırım ve hipnozun payı daha düşük gibi geldi benim durumumdaki biri için çünkü zaten ben belli aşamları yapmışım farkında olmadan ve 5 yıl içinde denemem o kadar azki benim çünkü biz kabullenip akışına bıraktık hep... daha çok çabalasaydım bu kadar uzamazdı çok kızıyorum şimdi kendime çok....
cnm özelden msj yazdım sana okudunmu bakim
okudum bende cevap yazdım
cvp gelmedi cnm
cvp gelmedi cnm[/QU
yolladım ama hatırlamıyorum ne yazdımama emin ol çok öenmli bişey değildi teşekkür ederim ilgilendiğin için
evet cnm bende senin gibiydim...dr. gittim çözüldü...burayı tam son aşamada farkettim ne yazıkki...
aşağı yukarı aynı şeyler...hipnoz burdaki arkdaşların verdiği telkinleri dr.önceden veriyorrr...burda yaşıyosun sıkıntını telkin sonra geliyoooo..bir fark yokkkk...paran elinde kalsın....
ayy ne güzel cnm yaa.darısı bizlere..eminim çok güzel bir duygudur.inş sorun yoktur tatlımmhayırlısıyla alırsın mis kokulu bebişini kucağına
hangi doktora gitmiştin sen tanınmış birine mi..?
canim benim sen farkinda olmadan zaten egzersizlerin cogunu yapmissin p...is asamasina gecmissin bence hic gerek yok burda bir kac gun takilmayla halledebilirsin tatlim.ben de 5 sene bunun egzersizle cozulemeyecegine inandim ve hep baska bir yontem arayisi icine girdim.su anda cok kiziyorum kendime hic bisey hissetmiyorsun ne aci ne baska bisey bunun icin neden bekledim bunca sene diyorum ama rabbimin bildigi birsey vardir mutlaka deyip susuyorum.
tatlim senin yapacagin derin nefes alip verirken yavasca ittirmek sen bu arada bir kac pozisyon dene.hangisinde kendini daha rahat hissediyorsan oyle basla canim benim.
Gülse dr sana nasıl bir tedavi uyguladı egzersiz yapmışmıydın anlatırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?