- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.681
ay evet ilk başta ecrinde duymuştum mumu o ozaman lar mum yapıyodu hemen mum denemiştim olmamıştı :26:
önce kulak çubuğu pasta mumu bunları 2 li 3lü alıp anca kaleme sonra muma geçilecekmiş
ben bi anda yapcam sanmışım ama delik bile yokken buralara geldik ya kısmet
evet canım direk deneyince olmuyor
önceki egzersizlerle başlıyorsun orası alışıyor yavaş yavaş :)
sonra geçiyon muma . evet başta deliğimiz olduğuna bile inanasımız gelmiyordu
buraya kadar gelmişken gerisi çok çabuk gelecektir Allahın izni ile. .
canım benım coooooooooooooooooooooooook sevındım bu haberı beklıyordum ıste oldu bak sana demıstım elıkulagında dıye hadı bakem taze gelın ıyı kudurmalar
teşekkür ederim canım valla sizlerin sayesinde insan tam ümidi kesiyo siteye girince tekrar ümitleniyo. Allahıma çok şükür darısı diğer arkadaşların başına.
teşekkür ederim canım valla sizlerin sayesinde insan tam ümidi kesiyo siteye girince tekrar ümitleniyo. Allahıma çok şükür darısı diğer arkadaşların başına.
eeee esının tepkısı nasıl
çok tebrik ederim inşallah bundan sonra herşey güzel olur , çok şanslısın site karıştı ama sen vajiyi yendin olan bize oldu
bide ben yenebilsem şunu(geçen akıntımdan dolayı muayeneye gittim doktor ultrason cihazını sokarken bile gerildim ama eskisine göre daha az oldu.gerçekten seksin zevk veren bi olay olduğuna emin bile değilim
tmm jasminin :) öyle yaparım dua edin eşimle kavga etmeyim yoksa ben biterim.
10yildir evliyim bende vajinismusum daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?
selam arkadaslar bende 4 yıllık evlıyım ve tabıkı vajılıyım yardımcı olursanız sevınırım
çok tebrik ederim inşallah bundan sonra herşey güzel olur , çok şanslısın site karıştı ama sen vajiyi yendin olan bize oldu
hemşommmmm nasılsınnnnnn kısssssssss......
valla çok güzel maşallah sanki balayında gibiyiz tabi daha öle gitgeller falan tam yapamıyoruz ama yavaş yavaş o da olcak. 6,5 senenin acısını çıkarıyoruz.
hoşgeldin canım valla ben başardığım halde biraz korkuyorum muayeneden hem parmakta da rahatmışsın bence çok kolay aşarsın lütfen topiği sürekli takip et canım
canım en iyisi eşini bi süre görmezden duymazdan gel mecburen.bu işi başarırsan belki herşey çok daha güzel olur
hoşgeldin canım aramıza.sene önemli değil canım istedikten sonra sen de başarabilirsin topikten ayrılma canım fırsat buldukça girmeye çalış lütfen
hoşgeldin canım burda yardım edicek o kadar çok kişi var ki sen yeter ki iste topiğimizi sürekli takip edersen başarmaman için hiç sebeb yok canım
pardon size ne oldu ki?
iyiyim kısss cimcime sen nasılsın?
fatmagülün şuçu neeeeeeeeeee baslamıs ıyıce dızıkolık oldum be dızı bıtsın ıs cevırcezzzzzzz
fatmagülün şuçu neeeeeeeeeee baslamıs ıyıce dızıkolık oldum be dızı bıtsın ıs cevırcezzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?