Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıvet cnm ama ne olursa olsun egz. bırakmaman lazım cnm senin az kaldı biliyorsun cnmcm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız..hg yaşlandım..bende 2 buçuk yıllık evliyim inşallah çözeriz beraber..17 yıllık evli bi arkadaşımız çözdü burda..

slm cnm hg.

10yildir evliyim bende vajinismusum daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?

HOSGELDIN YASLANDIM
BEN ELIMDEN GELDIGI KADAR HER ZAMAN YARDIM ETMEYE HAZIRIM.10 yillik evli olduguna sakin kafayi takma bende 5 yillik evliyim yeni cozdum.burda 17 yillik arkadasimiz var o da cozdu.canim surekli burayi takip et ve neler hissettigini yaz jasmin arkadasim egzersizleri nasil yapacagini yazmis iyice oku onlari cok kisa zamanda bitecek allahin izniyle bu is bak kendin bile sasiracaksin.
bu arada sende turkiyeden degilsin heralde?

aynen bende artık evliliğimin farkına varmak istiyorum.hala kendimi bekar hissediyor gibiyim bide şu yastık,nefes ve ıkınma taktiklerini deneyip yapamazsam ( ki inş yaparım ) egzersizlere öyle başyacağım bugün doktordan randevu alcaktım yer kalmamış.kayınpeder hastanede çalışıyo baktırabilirse sabah gidicem onunla kaynanamada yalan söledim galiba yara var bi muayne olcam dedim

Jjınekoloğa mı gidicen hayatım?

ultrason jelini nerden alıyorsunuz netten baktım fiyatı çok düşük 1 lt 1.03 tl yazıyor.başka nerelerden alabilirim?

Jjınekoloğa mı gidicen hayatım?

evet canım bi daha baksın bakalım yapamazsan gel demişti.bide giriş solda acı hissediyorum geçenki denemede koyu kan geldi yaramı oldu acaba bi baksın bişeyler önerir herhalde.bi devlet hastanesine gitmiştim uzman bi doktor baktı elini hissetmedim bile yine ona gidicem muayne edişi çok iyi hiç korkmuyorum

bi baktır bakalım..tatlımmm...daha önceden gittiğin biyerse korkmazsın zati....

günaydın canım bekliyorum dört gözle bi gelse artık:44::44::44::44::44::44::44:

nazcım şubattan çıktık tArihini ona göre hesapladınmı
şubattan sonra hep sapıtır benimde
offf kaldığım yerden baktım çok okumam lazım yarım saate başa gelirim ben buğün evde yoktum karnımı doyurdum akşama çalışacam

ben bırcok kadın doguma psıkıyatr uzmanına basvurdum fakat sonuc alamadım hatta en so gttıgım dr bana artık duzeldıgımı soyledı cunku onun muayene sırasında hıc sorun yasamadım parmak ve dılator denedı oldu ama p... olayına gelınce basa gerı donuyorum

canım burda kızlar erteleme hastalığı diyorlar ya gerçekten öyle çogumuz eski evli bizde bebek istekleri ağır basmasa kardeş kardeş yaşamaya alışmıştık deniyoruz olmuyor ben doktora gitmeye çekiniyorum kimseye anlatamıyosun hele komşularım ay adam beklemiş bizimki beklemez diye anlatıyolar ama ben o beklemeyi bizzat yaşıyorum ve bende öyleyim diye anlatamıyorum bile ve bende bakamazken ki hala dokunamıyorum ama dün kalem den muma geçtim ki sen 2parmak alıyosun ne kalmış canım hepimizden önce başarırsın
tabi önce Rabbin sonra burdaki dostların sayesinde

ya venüs yine yok buarada :44:

arkadaşlar kateter ne yahu bi arkadaş belden aşağı kateter yaptırdım vajıyı yendim yazmış bilen biri varmı o nasıl bir şey ilk kez duydum :44::44:

offfffffffffffffffffffffffff nedirrr bizim şu vajinusmustan çektiğimizz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm üzülme sabır egz. yap hadi bakim tembel teneke geliyo sopa bak venüsten aldım sopayı ona göre
arkadaşlar kateter ne yahu bi arkadaş belden aşağı kateter yaptırdım vajıyı yendim yazmış bilen biri varmı o nasıl bir şey ilk kez duydum :44::44:

belden asagı iğne cnm vuruyolar biş ey takıyolarmıs eşi evde ordan iğne yapıyomus tamamen uyusuyo belden aşagısı ben pek taraftar diilim uyuşma olmayınca ne olacak :44::44::44::44::44::44:

selam arkadaslar bende 4 yıllık evlıyım ve tabıkı vajılıyım yardımcı olursanız sevınırım

hoşgeldin canım ;

egzersizlere başladınmı hiç naptın ne ettin. doktora gittinmi .

burayı takip ederek başarabilirsin inan herkes destek oluo takıldığın yerde yardımcı oluolar.

daha fazla geç kalmadan hemen egzersizlere başla derim bana çok itici geliodu ama

dönüp dolaşıp egzersize döndüm ve öle oldu

başaracaksın inşallah canım. ama direk deneme mumu ilk önce kulak çubuğu ile falan yap bir müddet sonra geçersin alıştıra alıştıra yapınca oluveriyor

ay evet ilk başta ecrinde duymuştum mumu o ozaman lar mum yapıyodu hemen mum denemiştim olmamıştı :26:
önce kulak çubuğu pasta mumu bunları 2 li 3lü alıp anca kaleme sonra muma geçilecekmiş
ben bi anda yapcam sanmışım ama delik bile yokken buralara geldik ya kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…