- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.701
fatmagülün şuçu neeeeeeeeeee baslamıs ıyıce dızıkolık oldum be dızı bıtsın ıs cevırcezzzzzzz
o diziyi ilk bölümünden dolayı izleyemiyom
ohh vaji bitti şimdii fanfini fonn
fatmagülün şuçu neeeeeeeeeee baslamıs ıyıce dızıkolık oldum be dızı bıtsın ıs cevırcezzzzzzz
aynen ya ben de öyleyim hergün bi dizi hergün bi dizi ağız tadıyla bi kaynatamıyoruz
aynen ya ben de öyleyim hergün bi dizi hergün bi dizi ağız tadıyla bi kaynatamıyoruz
bizimkide kurtlar vadisi manyaağı perşembeleri kitleniyor tv ye
bizimkide kurtlar vadisi manyaağı perşembeleri kitleniyor tv ye
he ya haftasonu bılem dızım var esım homurdanıp duruyo zati
eeee kuzum 3,5 senelık gecıkme var arayı kapatmak lazım wuuuuuuuuu kendımı cok kudurmus gordum:82:
kuduruk seniivallaa çıkarınn acısını kızz
ay o daha da beter Allahtan benim ki bakmıyo ona rahatım
kız yazık ama o kadar beklediler bi de şimdi bu diziler bari sezon bitse de biz de rahatlasak onlar da
meğer hepimiz kudurukmuşuz da haberimiz yokmuş ya herkes çoştu
kuduruk seniivallaa çıkarınn acısını kızz
meğer hepimiz kudurukmuşuz da haberimiz yokmuş ya herkes çoştu
aynısı bende de varrrrrrr kıslar.............
valla kız esım zaten vajıyken hayret ederdı senın gıbı bı ınsan nasıl bunu yapamaz dıye adam rahatladı özüme dönünceben bı kacıp gelıyom ok ballarım
valla kız esım zaten vajıyken hayret ederdı senın gıbı bı ınsan nasıl bunu yapamaz dıye adam rahatladı özüme dönünceben bı kacıp gelıyom ok ballarım
vay vay vayyy kudurukların başı gelmiş cimbomgüllllllllllll kıs napıyosun?
tamam tatlım görüşmek üzere sen işine bakk
sen fatmagulu nası izlion o zaman kıss
bir sayfa önce yazdığım şeyden sonrasını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın bu yüzden venüs farklıydı bu yüzden bu siteye lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?