Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emiin ol öyle canım. zevk olmasa onca kadın nasıl yapacak herşey karşılıklı olmalı . filmlerde de görmüşündür illaki kadınar daha coşkulu oluo

sen hangi aşamadasın canım

ben parmağımla rahat yapabiliyorum,eşime de yaptırdım ama 2 haftadır yanında değildim yapamadık.parmağıma böle pütürlü bişeler takıldı,eşim yapınca da çok garip hissettim ama zevk değildi sanki bilemiyorum ağlıycam ya 3 aylık evliyim doğru düzgün ne mutlu oldum ne mutlu edebildim kendimden nefret ediyorum

tek şey biliyorummmm geçmişte ciddi sıkıntılar yaşamayan herkes bu sorunu burda çözebilir..
parası olsun olmasınnn...bir kere insan bi yıkıma uğruyor bu derdi bir hekime anlatmaya çalışırken..
eksik hissediyor kendini...egz gerçekten çok önemli tatlımmmm...

kelebekcim o ne seksi avatar öle

cnm üzme kendini kaynananların ben varya taaaaaaaaaaaaaaa
cnm parmak yapabiliyorsan sorun yok üzme klendini daha cok yenisin bak ben bosu bousna 3.5 yılımı zehir ettim egz. devam et cnmcm yapabilirsin cnmcm

canım sakin ol dur çok iyi yerdesin sen hemde daha 3 aylık evlisin yenisin ne güzel erkenden bu kadar yol katetmişsin.
mutlu olacaksın sende yeterki bırakma egzersizi.
pütürlü şeyler mi geldi korkma kız o bi kere bendede olmuştu afedersn tuvaletm varmış heralde ondan öle olmuş :) arkaya yakın ya etkiliyor demekki
yoksa orası kaygan esneyen bir yer. kayganlaştırıcıda kullanıon demi. korkma normalde öle olmuo kayıp gidiyor.
devam et bırakma hiç ne güzel rahat alabiliomuşsun parmağını

10yildir evliyim daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?

cnm hoşgeldin öncelikle bu site sayes,nden yendim bende 3.5 yıllık evliyim nekadarlık evli olduguna takılma 5-6 yıllık hatta 17 yıllık evli ark. 3 çocugu vraken çözdü senin cocugun varmı neler yaptın anlat yardımcı olalım cnmcm

gülse ağlattın beni ya bebeğimin mis kokulu ayacıkları kelimesi niyeyse çok duygulandırdı.bu aralar ne hikmetse herşeye ağlıyorum.bende senin dediğin gibi yapıcam olacak bebişlerimi düşünücem.

evet o bende de oluo yarısı olurken bazen olmuodu

ara verince oluyor demekki malesef. egzersizde yapsan aslında gene çok faydası olur .

cnm o pütürlü şeyler vajinin yapısı işte büzgülü gibi içi içine giren şeye göre esniyor cnmcm bebek çıkarken düşünsene o büzgüler açılıyor. uyarılma sırasındada vaji uzuyup esniyor p... şekline göre şekil alıyor

evet dimi ama bende de birkere çok itici bişey olmuştu pütür pütür bişiler hissetmiştim normalde

olmuodu ben diğer sebebden sanmıştım kız

teşekkür ederiö kızlar güç veriyosunuz,ne bileyim evli insanları görüyorum havalarda uçuyolar ben kimseye derdimi anlatamıyorumvazelin sürerek yapmıştım ama kayganlaştırıcımda var onla denesem daha mı kolay olur?birde sormak istediğim bu süre zarfında eşimle tekrar denemelimiyiz yani egzersiz nereye kadar sürecek aşamaları nelerdir bilmiyorum kasılma olmayana kadar mı?

10yildir evliyim bende vajinismusum daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?

hoşgeldiniz

doktor tedavisi oldunuzmu egzersizlerle ..

burada 17 senelik evli bir arkaşımız vardı oda burda kısa sürede yenmiş.

siz neler yapmıştınız egzersiz yapmışmıydınız . bu rahatsızlığın en kalıcı ve kesin çözümü egzersizmiş

%100 tedavisi mümkün bir rahasızlık elbetteki üstesinden geleceksinizdir burayı takip edin bence

kafanıza takılanları sorun en başta

hic hirsey yapmadik hep ben kendi kendime cabaladim esim önce isciydi para sikintisi vardi 6senedir is.yeri var iyi kazaniyor ama üstüne düseni yapip beni türkiyeye götürmedi tedavimiz icin hic yapici olmadi üstüne düseni yapmadi onun icin ona kizginligim hic gecmiyor cocugum yok

kelebekcimmmm herşeyin hayırlısı ne diyelim benimde başarscm bigün vardır elbetttt......aşağıda bayağı yabancı kişi var yenen oldukçaaa vajınusmuslu başka arkadaşlar gelio galiba.....ALLAHIN İZNİYLE YENMEYEN KALMAZ İNŞALLHHHHH....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız..hg yaşlandım..bende 2 buçuk yıllık evliyim inşallah çözeriz beraber..17 yıllık evli bi arkadaşımız çözdü burda..

gülse ağlattın beni ya bebeğimin mis kokulu ayacıkları kelimesi niyeyse çok duygulandırdı.bu aralar ne hikmetse herşeye ağlıyorum.bende senin dediğin gibi yapıcam olacak bebişlerimi düşünücem.

ağlama tatlımmm...zati yıllarca ağladık..şimdi güleceğiz,güldereceğiz...ben öyle hırslanıyorummm
çünkü bebiş istiyorummmmm hemde çokkkkkk.....allah biliyor ya çocuk istemesek belki
yıllarca öyle yaşayacaktık..kocam bu konuyla ilgili beni hiç üzmedi...hep bekledi halada öyle..
biz sorun etmedik niyeyse...ama ben çocuk istiyorum, kocamı istiyorum,herkez gibi olmak istiyorum..
farklı olmak istemiyorum,anne olmak istiyorummmmmm...o sevdiğim adamdan bir parça istiyorummm..
bunlar bana hırs veriyorrrr...

evet bizde anlatamıoduk taki burayı bulana kadar kimseyle paylaşamıyorsun bu derdi

evet vazelin kayganlık pek sağlamaz sanki ben ultrason jeli kullandım hem uygun hem bol bol kayganlık sağlıyor daha iyi oluyor kayganlaştırıcılar

egzersiz sırasında ilişki denemeyin bence doktorlarda bunu tavsiye etmiyor sürtünme olsun diyorlar hani endişe gitmesi açısından

sen şimdi bir parmağınımı rahat alıyorsun

eğer bir parmakta rahat isen iki parmağını dene canım küs işareti şeklinde yapıyorsun daha kolay giriyor o şekilde onada hepsini almaya alıştınmı eşinlede deneyin içinde parmağı rahat gitgeller yapana kadar devam edin.

sonra p...s denemesine geçebiliyorsun

evet dimi ama bende de birkere çok itici bişey olmuştu pütür pütür bişiler hissetmiştim normalde

olmuodu ben diğer sebebden sanmıştım kız

cnm vazelin mantar yapar su bazlı kayganlasıtırıcları tavsiye ediyoruz ultarson jeli zararsız ve ucuz . egz. yaparken p... denemesi yapma cnm dr. tavsiye etmiyor egz. yapdınmı hiç cnm
cnm o halde hemen ayna alıp vajini inceliyorsun delik nerde ıkınınca açılıyo onu gör okey sonraki aşamalarıda sölücez ama bizi dinlersen çok kısa zmaanda çözersin buarada forumu oku yenen ark. görünce cesaret gelecek cnmcm

PARMAK EGZERSİZİ ADIM ADIM YAPILMASI GEREKENLER

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…