- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.641
emiin ol öyle canım. zevk olmasa onca kadın nasıl yapacak herşey karşılıklı olmalı . filmlerde de görmüşündür illaki kadınar daha coşkulu oluo
sen hangi aşamadasın canım
tmm jasminin :) öyle yaparım dua edin eşimle kavga etmeyim yoksa ben biterim.
slmm kıslarrr...... başaranları tbrk ediorumm darısı başımıza inşallah..... arkadaşlarrrr ulusoyla yendim dien arkadaşlar belden aşağı uyusturuldum dien arkadaşlarr bu tarz seyleri yazmayın lütfennn buraya yanlış anlamayınnn beni ama yaazmayın umut ediliorrr başvuruluor parası olan var olmayan var ... bende eve anestesizci çağırdım narkoz vurdu gene olmadııı ...bana söylendi ben hemen egsersizi bıraktım anestesici çağırdım pokupkunada para verdimm olmadııı yaniii dicem odur egserisden başka çaresi yok ben bunu çok iyi anladımmmm.... .....
kelebekcim o ne seksi avatar öle
cnm üzme kendini kaynananların ben varya taaaaaaaaaaaaaaaslmm kıslarrr...... başaranları tbrk ediorumm darısı başımıza inşallah..... arkadaşlarrrr ulusoyla yendim dien arkadaşlar belden aşağı uyusturuldum dien arkadaşlarr bu tarz seyleri yazmayın lütfennn buraya yanlış anlamayınnn beni ama yaazmayın umut ediliorrr başvuruluor parası olan var olmayan var ... bende eve anestesizci çağırdım narkoz vurdu gene olmadııı ...bana söylendi ben hemen egsersizi bıraktım anestesici çağırdım pokupkunada para verdimm olmadııı yaniii dicem odur egserisden başka çaresi yok ben bunu çok iyi anladımmmm.... .....
cnm parmak yapabiliyorsan sorun yok üzme klendini daha cok yenisin bak ben bosu bousna 3.5 yılımı zehir ettim egz. devam et cnmcm yapabilirsin cnmcmben parmağımla rahat yapabiliyorum,eşime de yaptırdım ama 2 haftadır yanında değildim yapamadık.parmağıma böle pütürlü bişeler takıldı,eşim yapınca da çok garip hissettim ama zevk değildi sanki bilemiyorum ağlıycam ya 3 aylık evliyim doğru düzgün ne mutlu oldum ne mutlu edebildim kendimden nefret ediyorum
ben parmağımla rahat yapabiliyorum,eşime de yaptırdım ama 2 haftadır yanında değildim yapamadık.parmağıma böle pütürlü bişeler takıldı,eşim yapınca da çok garip hissettim ama zevk değildi sanki bilemiyorum ağlıycam ya 3 aylık evliyim doğru düzgün ne mutlu oldum ne mutlu edebildim kendimden nefret ediyorum
10yildir evliyim daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?
tatlımmmm çıldırma sakınnnn...ay geçen akşam banada öle oldu...boşuna sinirlenmişim...
önce sakin ol...altına yastık al bacaklarını kendine doğru çek...ve asla ne kadar girdi diye
bakma...misal ne hayalin varsa ona odaklan misal ben çocuğum olmuş onun böle mis kokulu
ayacıklarını öperken kendimi hayal ediyordummm...kendini kaptırırsan hoppppp gidiyooo..
nefeslerinide unutmazsan oluyoooo...garantili denendi....
ben dün akşam denedim p...s ucu girdiii normalde yarısını alıodum oda egsersiz yapmadım içinnn bayağıdır egsersiz yapmıorummmmm bu çok etkilediii....ah ahhhhh ben şimdiye başarmıştımdaaaa hayırlısııııı ne diyimiiii.......
canım sakin ol dur çok iyi yerdesin sen hemde daha 3 aylık evlisin yenisin ne güzel erkenden bu kadar yol katetmişsin.
mutlu olacaksın sende yeterki bırakma egzersizi.
pütürlü şeyler mi geldi korkma kız o bi kere bendede olmuştu afedersn tuvaletm varmış heralde ondan öle olmuş :) arkaya yakın ya etkiliyor demekki
yoksa orası kaygan esneyen bir yer. kayganlaştırıcıda kullanıon demi. korkma normalde öle olmuo kayıp gidiyor.
devam et bırakma hiç ne güzel rahat alabiliomuşsun parmağını
cnm o pütürlü şeyler vajinin yapısı işte büzgülü gibi içi içine giren şeye göre esniyor cnmcm bebek çıkarken düşünsene o büzgüler açılıyor. uyarılma sırasındada vaji uzuyup esniyor p... şekline göre şekil alıyor
canım sakin ol dur çok iyi yerdesin sen hemde daha 3 aylık evlisin yenisin ne güzel erkenden bu kadar yol katetmişsin.
mutlu olacaksın sende yeterki bırakma egzersizi.
pütürlü şeyler mi geldi korkma kız o bi kere bendede olmuştu afedersn tuvaletm varmış heralde ondan öle olmuş :) arkaya yakın ya etkiliyor demekki
yoksa orası kaygan esneyen bir yer. kayganlaştırıcıda kullanıon demi. korkma normalde öle olmuo kayıp gidiyor.
devam et bırakma hiç ne güzel rahat alabiliomuşsun parmağını
10yildir evliyim bende vajinismusum daha bunun üstesinden gelemedim bana yardim edicek 1.ri varmi?
cnm hoşgeldin öncelikle bu site sayes,nden yendim bende 3.5 yıllık evliyim nekadarlık evli olduguna takılma 5-6 yıllık hatta 17 yıllık evli ark. 3 çocugu vraken çözdü senin cocugun varmı neler yaptın anlat yardımcı olalım cnmcm
gülse ağlattın beni yabebeğimin mis kokulu ayacıkları kelimesi niyeyse çok duygulandırdı.bu aralar ne hikmetse herşeye ağlıyorum.bende senin dediğin gibi yapıcam olacak bebişlerimi düşünücem.
teşekkür ederiö kızlar güç veriyosunuz,ne bileyim evli insanları görüyorum havalarda uçuyolar ben kimseye derdimi anlatamıyorumvazelin sürerek yapmıştım ama kayganlaştırıcımda var onla denesem daha mı kolay olur?birde sormak istediğim bu süre zarfında eşimle tekrar denemelimiyiz yani egzersiz nereye kadar sürecek aşamaları nelerdir bilmiyorum kasılma olmayana kadar mı?
evet dimi ama bende de birkere çok itici bişey olmuştu pütür pütür bişiler hissetmiştim normalde
olmuodu ben diğer sebebden sanmıştım kız
cnm vazelin mantar yapar su bazlı kayganlasıtırıcları tavsiye ediyoruz ultarson jeli zararsız ve ucuz . egz. yaparken p... denemesi yapma cnm dr. tavsiye etmiyor egz. yapdınmı hiç cnmteşekkür ederiö kızlar güç veriyosunuz,ne bileyim evli insanları görüyorum havalarda uçuyolar ben kimseye derdimi anlatamıyorumvazelin sürerek yapmıştım ama kayganlaştırıcımda var onla denesem daha mı kolay olur?birde sormak istediğim bu süre zarfında eşimle tekrar denemelimiyiz yani egzersiz nereye kadar sürecek aşamaları nelerdir bilmiyorum kasılma olmayana kadar mı?
cnm o halde hemen ayna alıp vajini inceliyorsun delik nerde ıkınınca açılıyo onu gör okey sonraki aşamalarıda sölücez ama bizi dinlersen çok kısa zmaanda çözersin buarada forumu oku yenen ark. görünce cesaret gelecek cnmcmhic hirsey yapmadik hep ben kendi kendime cabaladim esim önce isciydi para sikintisi vardi 6senedir is.yeri var iyi kazaniyor ama üstüne düseni yapip beni türkiyeye götürmedi tedavimiz icin hic yapici olmadi üstüne düseni yapmadi onun icin ona kizginligim hic gecmiyor cocugum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?