Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tımam o daha iyi olur seni kocan yisinben seni bekliyom bak ona göre hadi yap da o parmacıkları beraber yiyelim

bak hemen kulakları çınladı aradı kociş daha yola çıkmış 1saat sonra gelir yemek yer uyur yine tatlı yemez okadar da talım der ay biz hafta sonu bazende erken gelirse coşabiliyoz

yenem hem kelebeke gidince belki 3müzünde olur siz acık fantazik yapın beni bekleyin bakam

ay ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin bi komşumuz var 4. tüp bebiş denemeleri onada

tacem ve burcum86 ne yaptınız egsersizler nasıl gidiyo?

ay ben dün şamdan mumu aldım hareket etmedi buğün evde değildim şimdi kocişe beyaz mum tembihledim akşamda onla denerim yarın da yokum evde akşam yaparsam yarın da pamuklara sararım mumumu

kızlar öptüm sizi ben çıkam acık

aa geç geliyomuş baya eşin.iyi canım yapında haftasonu mu olur artık ne zamansatamam kuşum bekliyoruz şimdilik ama elini çabuk tut kocalar bekliycek mi bakalım
Allah yardımcısı olsun canm komşunun da.vajiden kurtulalım derken rabbim böyle sıkıntılar da vermesin hiçbirimize

ne gezentisin kız sen öyletamam canım o beyaz mum o kadar rahat giricek ki sen bile şaşırıcaksın streçle sar bolca jelle cup diye kayıcak
iyi geceler tatlım

anlamıyorum kısım ...sizi..yahu siz gerekeni yapıyosunuz....zati...daha ne sitem ediyosun...
aboooooooooooooooooooowwwww siteye bakkkkkk.....
aldırma gitsiiiiiinnnnnnnn......

len hemşo görmüyo musun sen venüs de gitti olan bize oldu demiş pardon ama biz neciyiz burda

cnm ben hala kulak çıbuğundayım pamuklu kısmında ileriye ittiremiyorum .
ne kadar beceriksizim,kendimden utanıyorumm

canm öyle düşünme hepimiz zorlandık zaten en zor kısmı başlamak.nefesini verirken ittiriver inan ki bişey olmuyo ağrı acı hiçbişey olmuyo.kulak çöpünü streç filmle kapla jeli de sür tam sokucakken ıkın ki delik açılsın sonra da açılır açılmaz ittir.içerisi bomboş zaten

ittirmeye çalışıyorum ama korkuyoruym hala.
daha kulak çubuğunu beceremeyen ben diğer aşamalara nasıl geçicem merak ediyorum.

cnm ben hala kulak çıbuğundayım pamuklu kısmında ileriye ittiremiyorum .
ne kadar beceriksizim,kendimden utanıyorumm

üstüne git illaki olacaktır canm . ayna ile bak ben yanlış yere ittiriyormuşum aynayla bakınca rahat yapmıştım.

derin nefes al ıkın ve ittir inanki kulak çubuğu çok kolay oluo hiç anlamıosun bile.

hepimiz zorlandık o aşamada ama zor olan başlamakmış onu anladım.

illaki olacaktır yeterki üstüne git olayın

ittirmeye çalışıyorum ama korkuyoruym hala.
daha kulak çubuğunu beceremeyen ben diğer aşamalara nasıl geçicem merak ediyorum.

canım öyle bi yaparsın ki sen bile inanamazsın benim hala başardığıma inanamadığım gibi

sen gene iyisin canım ya ben hala aynaya bakma aşamasındayım delircem yakında az kaldı

canım biyerden başlamak gerekiyo.kulak çöpüyle başlamayı denesen zaten bi kere başlayınca arkası mutlaka gelicek emin ol

sen gene iyisin canım ya ben hala aynaya bakma aşamasındayım delircem yakında az kaldı

selam canım ; ayna aşamasındamısın peki dokunuyormusun vajiye aynı zamanda bir farklılık illaki olur dokundukça eline alışır ve kendini hazır hissedersin başlamaya.
vaji girişinede hafiften dokunmaya çalış inan eline alışıyor o tedirginlik gidiyor sonrasında

aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu

her gün yarım saat sadece aynayla inceliyorum vaji içine dokunamıyorum henüz sadece yüzeysel dokunabiliyorum

canım direk pe..sle yapanlar da var tabi mesela ilk gece yapanlar gibi.ama malesef biz onlar gibi olmadığımız için bence kulak çöpünü yap sonra parmağa ya da muma geç ondan sonra pe..se geçersin.kolay olanı seçiyosunuz ama biz direk pe..sle yapabilsek vajili olmazdık be tatlım

sakın böyle bişeye kalkışma canım sonra hayal kırıklığı oluyor malesef egzersiz aşamalarından geçmedikçe o anda yapamıyoruz.

kulak çubuğunu alınca başını derin nefes al verirken ıkın ve ittirmeye çalış bak gör nasıl alacak iiiçine korkulacak hiç birşey yok

inanki hiç acı duyulan bir yer değill.

çok kolay oluyor bende inanamamıştım ilk ittirdiğimde nasıl ya demiştim oluomu şimdi

popo yönüne doğru ittir emin ol olacak endişeni at üstünden cesaretini topla ve düşün

orada canını yakacak bir şey yok yemin ederim

her gün yarım saat sadece aynayla inceliyorum vaji içine dokunamıyorum henüz sadece yüzeysel dokunabiliyorum

evt ne güzel gene dokunduğun bir gün elini çekme hemen vajinin üstünde olsunn 10 dakika falan çekme elini ve endişen gidecek emin ol

sonra kulak çubuğunu streçleyip başlayabilirsin korkma hiç korkulacak birşey yok o kadar kolay ve rahat oluyorki . jelde kullan kayıp gitsin içerisi çok kaygan oluo o zaman

he birde bacaklarını açmayada alıştır kendini hep bacakların iyice açık olsun o şekilde dokun

haklısın canım yaa.. hayal kuruyoırum bazen denicez ve olucak egzersiz yapmadan diee:) umut fakirin ekmeğii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…