- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.741
tımam o daha iyi olur seni kocan yisinben seni bekliyom bak ona göre hadi yap da o parmacıkları beraber yiyelim
tacem ve burcum86 ne yaptınız egsersizler nasıl gidiyo?
bak hemen kulakları çınladı aradı kociş daha yola çıkmış 1saat sonra gelir yemek yer uyur yine tatlı yemez okadar da talım der ay biz hafta sonu bazende erken gelirse coşabiliyoz
yenem hem kelebeke gidince belki 3müzünde olur siz acık fantazik yapın beni bekleyin bakam
ay ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin bi komşumuz var 4. tüp bebiş denemeleri onada
yok canm ya öfke demeyelim sitem diyelim bişey olduğu yok
ay ben dün şamdan mumu aldım hareket etmedi buğün evde değildim şimdi kocişe beyaz mum tembihledim akşamda onla denerim yarın da yokum evde akşam yaparsam yarın da pamuklara sararım mumumu
kızlar öptüm sizi ben çıkam acık
tacem ve burcum86 ne yaptınız egsersizler nasıl gidiyo?
anlamıyorum kısım ...sizi..yahu siz gerekeni yapıyosunuz....zati...daha ne sitem ediyosun...
aboooooooooooooooooooowwwww siteye bakkkkkk.....
aldırma gitsiiiiiinnnnnnnn......
cnm ben hala kulak çıbuğundayım pamuklu kısmında ileriye ittiremiyorum .
ne kadar beceriksizim,kendimden utanıyorumm
sen gene iyisin canım ya ben hala aynaya bakma aşamasındayım delircem yakında az kaldı
ittirmeye çalışıyorum ama korkuyoruym hala.
daha kulak çubuğunu beceremeyen ben diğer aşamalara nasıl geçicem merak ediyorum.
sen gene iyisin canım ya ben hala aynaya bakma aşamasındayım delircem yakında az kaldı
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
üstüne git illaki olacaktır canm . ayna ile bak ben yanlış yere ittiriyormuşum aynayla bakınca rahat yapmıştım.
derin nefes al ıkın ve ittir inanki kulak çubuğu çok kolay oluo hiç anlamıosun bile.
hepimiz zorlandık o aşamada ama zor olan başlamakmış onu anladım.
illaki olacaktır yeterki üstüne git olayın
selam canım ; ayna aşamasındamısın peki dokunuyormusun vajiye aynı zamanda bir farklılık illaki olur dokundukça eline alışır ve kendini hazır hissedersin başlamaya.
vaji girişinede hafiften dokunmaya çalış inan eline alışıyor o tedirginlik gidiyor sonrasında
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu
her gün yarım saat sadece aynayla inceliyorum vaji içine dokunamıyorum henüz sadece yüzeysel dokunabiliyorum
canım direk pe..sle yapanlar da var tabi mesela ilk gece yapanlar gibi.ama malesef biz onlar gibi olmadığımız için bence kulak çöpünü yap sonra parmağa ya da muma geç ondan sonra pe..se geçersin.kolay olanı seçiyosunuz ama biz direk pe..sle yapabilsek vajili olmazdık be tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?