- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.761
evt ne güzel gene dokunduğun bir gün elini çekme hemen vajinin üstünde olsunn 10 dakika falan çekme elini ve endişen gidecek emin ol
sonra kulak çubuğunu streçleyip başlayabilirsin korkma hiç korkulacak birşey yok o kadar kolay ve rahat oluyorki . jelde kullan kayıp gitsin içerisi çok kaygan oluo o zaman
he birde bacaklarını açmayada alıştır kendini hep bacakların iyice açık olsun o şekilde dokun
sakın böyle bişeye kalkışma canım sonra hayal kırıklığı oluyor malesef egzersiz aşamalarından geçmedikçe o anda yapamıyoruz.
kulak çubuğunu alınca başını derin nefes al verirken ıkın ve ittirmeye çalış bak gör nasıl alacak iiiçine korkulacak hiç birşey yok
inanki hiç acı duyulan bir yer değill.
çok kolay oluyor bende inanamamıştım ilk ittirdiğimde nasıl ya demiştim oluomu şimdi
popo yönüne doğru ittir emin ol olacak endişeni at üstünden cesaretini topla ve düşün
orada canını yakacak bir şey yok yemin ederim
haklısın canım yaa.. hayal kuruyoırum bazen denicez ve olucak egzersiz yapmadan diee:) umut fakirin ekmeğii:)
Arkadaşlar ben evlendikten 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk önce şunu söyleyim HİÇ AĞRIMIYOR!Size tavsiyelerim şunar:
-Kendinizi kesinlikle kasmayın.Küçük çişinizi nasıl yapıyorsanız kaslar aynen o şekilde olmalı.Çişiniz geldiğindeki gibi tutarsanız olmazzz...Kendinizi işer gibi bırakın:)
-Parmak egzersizleri yapın..İnternette nasıl yapılacağı bolca var.Acele etmeyin.Önce kendiniz ve sonra eşinizle beraber yapın...Eşinizin parmağını içinizde iyice hissedin...
-kayganlaştırıcı jel kullanın.Kayganlaştırıcı jeller işinizi çok kolaylaştırır.Su bazlı olanlardan alın.İnternetten ve eczanelerden bolca bulabilirsiniz.
Ben ilk başlarda çok ağrı hissediyordum.Hiç yapamayacağım sandım.En güçlü kas gevşeticiler,alkol vs.denedim.Ama iş kendinizde bitiyor unutmayın.Hatta kızlık zarım çok kalın ondan ağrıyor diye düşünüp doktora bile gittim.Kadın doğumcu zarımın kalın olmadığını söyledi.1 krem,bir de kas gevşetici verdi.İnternette parmak egzersizleri var dedi.Ben de parmak egzersizlerini yaptım..İnternette parmak egzersizlerini bebe yağı ile yapın yazıyor ama kayganlaştırıcı ile çok daha kolay oluyor ikisini de denedim ben...Kadın doğum uzmanının verdiği ilaçların poşetini bile açmadım çekmecede duruyor halen...Hiç olmadı hemen bir PSİKİTAYRİSTE gidin...
!!!Parmak egzersizleri çok işe yarıyor...Darısı tüm yapamayanların başına:))))
cumaya kadar ayna ve mesaaj yapıcam cuma akşamı kulak çöpünü deniycem inşallah burda arkadaşlar ultrson jelini önerdi hem uygun hem bolca kullanırsın dediler zararsızmış da internetten sipariş versem olur mu acaba sizin bildiğiniz bi site varsa bana özelden yazar mısınız
evet ultrason jeli çok iyi ve uygun . ben eczaneye getittirmiştim nette pek yok ama medicallerden de alabilirsin.
Yapıcam arkadaşlar bende haklısın acı yoktur orda olsa herkes nasıl yapar, sadece cesaret eksiklğim var.bazen diyorum erken mi ewlendim. 24 yaşında evlendim, 25 oldum. ama bunun yaşlada ilgisi yok kafada bitiyo tabi.
burdaki arkadaşların yardımlarını boşa çıkarmamak için uğraşıcam arkadaşlar.sağolun.
bi gün bende yapıcam...
eczaneden almayı denerim bende
he dene bacım valla eczanelerde olmuyor ama dersin getirtebilirmisiniz diye getirtirler büyük ihtimal
sağolun arkadaşlar 16450 ve jasmin teşekkür ederimm.
ben şimdi çıkıyorum..
iyi gecelre herkese
iyi geceler kızlar öpüyorum sizi
sağolun arkadaşlar 16450 ve jasmin teşekkür ederimm.
ben şimdi çıkıyorum..
iyi gecelre herkese
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?