Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizzdee seni özzzlediik valla canım

eltin doğummu yaptı hadi hayırlı olsun . darısı tüm isteyenlere inşallah

venusssssssssssssssssssssss hala yok muuuuuuu hepımız gardasızz bu öfke ne dıyeeeeeeee venusuuuuuum sen yokkkkkkennnnnn bu topııııııııııııkkkkkkkkkk aglıyooooooooo ooooooyyyyyyyyyyy venüüssssss oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy gek hadı oyyyyyyyyyyyyy venus oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy özledıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar birkaç gündür foruma bakıyorum ama cok üzülüyorum benim kendimi iyi hissettiğim tek yer burası Allah bu konuyu açan kişiden razı olsun ben başarmadım ama burda çok yol aldım 100 aşkın kişi kısacık bir sürede başardı ve enaz bunun 10 katı kadar aday var bence önceden günde anca iki sayfa ilerlerdi şimdi 10 larca sayfa ilerliyor demekki canlarım bu siteye bende dahil olmak üzere bir çok insanın ihtiyacı var bence burası bizim hastahanemiz başaranlar doktorlarımız biz adaylarda hastalarız inş bizde doktor olucaz ama bu hastane yıkılmasn aklımızı başımıza alalım belki biraz komik ama hiçbir zaman vaji hastası bitmiycek bizden sonrakilerde istifade etsin hepimiz biliyoruzki vajinismus hastaları daha cok alıngan oluyoru biraz daha dikkatli konusalım bizim üzerimizde hakkı olanlara ahde vefayı eksik etmeyelim onlar bu işi hallettik keyfini çıkaralım demediler sanki hiç başarmamış gibi bizim sıkıntımızla üzüldüler...eğer birileri başba birilerinin lafına alındıysa ben onlar adına özürdiliyorum kızlar aklımızı başımıza alalım oyuna gelmeyelım

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

aaaaaaaaaaaaa gonokok yenmısssssssssssssssss ahhhhhhhh ahhhhhhhh amanın yandannnnnnnnnnnn oh ohhhhhhh şıkıdım şıkıdım amannnnnnnn tebrıkler canım cok sevındım aman ah ahhh

çok teşekkür ederim canım. ben hala beyaz klasik mumdayım. bi büyüğünü aldım ama korkuyorum denemeye eskisiyle devam ediyorum kaçgündür. ıkınınca tam tersi dışarı çıkmaz mı ,ben mi yanlış biliyorum.ben sadece nefes alıp veriyorum.

bende sizleri çok seviyorumm arkadaşlarımm inaşallah dediğin gibi bu sayfa

devam eder böyle sorunu olan hiç kalmaz inşallah herkes başarır kısa zamanda

yok canım tamamen açılıyor kız aynayla bakarak dene göreceksin .

ıkınınca açılıyor ve içeri alıyor o zaman resmen.

eskisine alıştıysan gitgel falan yapabiliyorsan korkma bir büyüğüne geç canım deriin nefes al verirken ıkınarak dene bak gör nasıl alacak içine vaji kontrol sende nasıl olsa korkmana gerek yok sıkıntı duyduğunda bırakacaksın herşey senin elinde korkma hiç canım korkacak hiçbişey yok inanki çok esniyor rahat ol

Gonkok tebrikler canim allahim tez zamanda bizide kurtarsin arkandan birde ben basarsam söyle sirayla gitsek cok tebrikler haydi simdi hic durma yok devam tempoya....

günaydınn kızlarr

günaydın canım?

herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…