- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.801
geçsin geçsin haftasonu gelsin bir an önce uyumak istiyorum ben ya:84::84::84:
geçsin geçsin haftasonu gelsin bir an önce uyumak istiyorum ben ya:84::84::84:
bende uyumak istiyorummmmmmm....hemde çokkkkkk....
ben de her haftasonu uyuyacam diyorm ama mutlaka bir şey çıkıyor uykumdan kaldıracak :) az sabret yarından itibaren uyursun
evet yarın da geleyim de pazar günü acısını çıkartırım artık tabi bişey çıkmazsa dediğin gibi bişey planlayınca hep bişey çıkıyo
aynen cnm.nasıl oluyor anlamıyorm ama ne zaman bir plan yapılsa mutlaka bozacak bişeler çıkıor ortaya..en iyisi anı yaşamak..plansız programsız
piştttttttttt napıyosunuzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnn ????? hani yenennnnnnnnnnnnnn niye yokkkk ??? kızılcık geliyo şimdi hepinizeeeee
sabah uyandım kaynanam kavaltı hazırlamış miss gibi göbişimi doyurdum elim kaşınıyor neden acaba demim meğerrrrrr birilerinin canı kızılcık sopası istiyormuş
piştttttttttt napıyosunuzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnn ????? hani yenennnnnnnnnnnnnn niye yokkkk ??? kızılcık geliyo şimdi hepinizeeeee
biri nazlının biri bocusun biri sevcihanın biri de baharın olsunaklıma bunlar geldi şimdilik
gulcel de varr
gunaydin guzeller
cumamiz mubarek olsun.rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.gunumuz hayirlarla dolu bir gun olsun insallah
venussssss hosgeldin bacimmmmm
gunaydin guzeller
cumamiz mubarek olsun.rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.gunumuz hayirlarla dolu bir gun olsun insallah
venussssss hosgeldin bacimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?