- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.901
oyna gitsin bacım halaya hazırlık olsun
sana da hayırlı cumalar canım Allah dualarını kabul etsin inşallah
ii cnm bende napim evdeyim işte evi süprücem ütü yapcam sallanıyorum yemek vapcam :26::26:öyle yapayım bari tatlım deliği artık görememe diye bi durumum kalmadı şükür karşımda duruyo her baktığımda istediğim gibi ıkınıp onu yönetmeye başladımda ama gıcıklık yaptı işte. reglden sonraya bıraktım canım. sen neler yapıosunnnnn
oyna şekerim oyna :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:tatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal.saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm
aannem gelmiş Allah kabul etsin annecimherkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.
Venüstencim sende hoşgeldin tatlımmm
gunaydın cnm sen nasılsın ne zmaandır yoksun ?
günaydın canlarımmmmmm.hayırlı cumalar hepinizeeeee. geçmiş sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı yaffffvenüüüüüüüüüüüüsüüüümmmmmmm hoşgeldin bebemmmmmmm ösledik seni yaaaaaaaaaa
Başka güzel avatar yok ki bende gözükenler bunlar sizlerde varsa maille yollayın yapayım :) citlembikim_84@hotmail.com
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr.........nasılsınız kızlar...........
arkadaşlar regl olamamamın 5. günündeyim dün ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı ama hala olamadım regl. gece heveslendim bari egzersiz yapayım dedim kalemi streçledim hazırladım bolca jelledim ama bi türlü inat vaji almadı içine her zaman aldığı şeye uyuzluk yaptı. eşim telkin verio sakin ol falan diyo kaç kere inat edip denedim 1-2 boğum kadar alıo ama daha ileri gidemedim. parmağımı sokamazken o kadar hırslanmışımki deliği parmağımla bile genişletmeye çalıştım delik genişlio ıkınıncada destekliyo ama alamadım kalemi. :26::26::26::26:
tatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal.saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm
herkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.
hoşbuldum bebişim bende ösledimki sisi çooookkkk
canım yukarıda gözüken arama çubuğuna haraketli avatar yaz kkda kullanmaya uygun avatarlar çıkıyor kullitacım sağolsun süper şeyler ekliyorben senin için baktım ama en neşelisini seçme zevkini sana bıraktım
hayırlı cumalar bebişim ben younum malum cuma yoğunluğu ama hala maaşımı alamadımmmm yawwwwwwsen nasıın iyimisen hoşmusan ?
canım baktınki egzersizde bi sorun var hemen bırak egzersizi git seni mutlu eden bişey yap dans et en sevdiğin şarkıyı dinle tv seyret dışarı çık hava al sonra tekrar dene bak göreceksin nasıl açılıyor vajibzen ne kadar inat edersek edelim inadımız ters tepiyor ve olmuyor hemen başka bi yol buluyoruz ben mesela baktımki egzersiz yapamıyodum olmuyodu hemen bırakıyodum gidiyodum dolaptan kocaman bi çikolata alıp onu hüplediyodum sonrasında sırıta sırıta yatak odasına gidiyodum eski halimden eser kalmamış oluyordu
kızzzzzz oynamayannnnnnnnn vajili kalsınnnnnn hadeeeeeee herkes dansa bu günnnnnn hobbbaaaaaa
hoş buldum minik kuşummmmm :13:
iiiim venüsten sen nasılsın
kolay gelsin canım.......iiiiim bebişim uğraşıyom işte iş güç
iyiyim kelebekcim kayınvalidemlere falan gittik yoktum o yüzden
o zaman pek ihtimal yok tatlim rahat ol stresten olmali.canim basariya az var oyna zipla ne istersen onu yap minnosumtatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal.saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm
herkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.
[FONT=georgia,serif]PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV) VEDA HUTBESİ[/FONT]
cnm benim meleğim saol paylaşmının için cnmcm
Allah kabul etsin canım
kızlar şoktayımmm patron maaşımı yatırdı hemde çektiğim avansı kesmeden yatırmış artı bide üstüne bana hediye verdi anam cuma saati dua ettim bu kadarmı kısa sürede kabul etti rabbimayyyyy vajililerede tek tek listeden nicklerine göre dua ettimmmmm ayyyy inşallah kabul olur hemencecik herkes kurtulurrrrr
tatlım şimdi stresli olduğun için öyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?