- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.921
kızlar şoktayımmm patron maaşımı yatırdı hemde çektiğim avansı kesmeden yatırmış artı bide üstüne bana hediye verdi anam cuma saati dua ettim bu kadarmı kısa sürede kabul etti rabbimayyyyy vajililerede tek tek listeden nicklerine göre dua ettimmmmm ayyyy inşallah kabul olur hemencecik herkes kurtulurrrrr
esra_öğr hyrlı olsun yenmişsin seninle özelden konuşmak istedim ama msj atamıyorummsnemi ekleyebilirmisin rica etsem..mylifechildren1987@hotmail.com
kızlaar cumanız mübarek olaa
rabbim tüm dualarınızı tez zamanda kabul edee
aaamiiiiinnn
kızlaar cumanız mübarek olaa
rabbim tüm dualarınızı tez zamanda kabul edee
aaamiiiiinnn
aminnnn,hoşgeldin tatlımmm
hoşşbuldumm canım venüs gelmişş çok sevndmm
güle güle harca canım Allah razısun duaların için
ooo harika cnm güle güle harca banada dua et kız bebik için:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
oleyyyyy venüüssss gelmişşşş
hoşşbuldumm canım venüs gelmişş çok sevndmm
evet tatlım bendee.özünde var iyilik gidemzdi zatenn
kızlar şoktayımmm patron maaşımı yatırdı hemde çektiğim avansı kesmeden yatırmış artı bide üstüne bana hediye verdi anam cuma saati dua ettim bu kadarmı kısa sürede kabul etti rabbimayyyyy vajililerede tek tek listeden nicklerine göre dua ettimmmmm ayyyy inşallah kabul olur hemencecik herkes kurtulurrrrr
egzersiz yapanlardan 1 kişi var yenenlerden 10 kişibiz tekrar yencez bu gidişle vajiyi nazda bizim hocamız olcak nazcım parmak sokamıyorum ne yapmalıyım ????
egzersiz yapanlardan 1 kişi var yenenlerden 10 kişibiz tekrar yencez bu gidişle vajiyi nazda bizim hocamız olcak nazcım parmak sokamıyorum ne yapmalıyım ????
bak tatlım öncelikle sakin olmalısın unutmaki vaje bizim bir organımız lütfen ona üvey evlat muamelesi yapmayalım.öncelikle aynanın karşısına geçip vajiyi incelemelisin daha sonra oraya masajlar yaparak dokun. sonra parmağını veya kulak çubuğundanda başlayabilirsin güzelce jelle ve delikten içeriye popo yönünde ittir. ıkınınca ve nefes egzersizleriyle bu işlemi dahada kolaylaştıracaksın. zamanla aparatları kalınlaştırarak pe.....e geçeceksiniz hadi bakayım göreyim siziiiiiiii
bak tatlım öncelikle sakin olmalısın unutmaki vaje bizim bir organımız lütfen ona üvey evlat muamelesi yapmayalım.öncelikle aynanın karşısına geçip vajiyi incelemelisin daha sonra oraya masajlar yaparak dokun. sonra parmağını veya kulak çubuğundanda başlayabilirsin güzelce jelle ve delikten içeriye popo yönünde ittir. ıkınınca ve nefes egzersizleriyle bu işlemi dahada kolaylaştıracaksın. zamanla aparatları kalınlaştırarak pe.....e geçeceksiniz hadi bakayım göreyim siziiiiiiii
leynnnnn bu laflar bana tanıdık geldi sanki ben yazıyomuşum gibiama olmuyor yapamıyorum gitmiyo siz nasıl başardınız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?