Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ooo harika cnm güle güle harca banada dua et kız bebik için :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

[COLOR="darkreEy insanlar! ...
Kadınların haklarına riayet ediniz. Bu hususta Allah'tan korkunuz. Siz kadınları, Allah emaneti olarak aldınız; onları Allah adına söz vererek helâl edindiniz. Sizin kadınlar üzerinde haklarınız olduğu gibi, onların da sizin üzerinizde hakları vardır. Sizin kadınlar üzerindeki hakkınız; onların aile şerefini, sizin hoşlanmadığınız hiçbir kimseye çiğnetmemeleridir.

d"][/COLOR]

ne güzel söylemiş sevgililerin en sevgilisi canım peygamberim.

güle güle harca canım Allah razısun duaların için

sağol yawru kuşum hepsi taksitlere gitcek daha harcamak nasip olmadı evlendim evleneli

ooo harika cnm güle güle harca banada dua et kız bebik için :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

etmezmiyim ederim tabi telebeeeeiiimmmm

oleyyyyy venüüssss gelmişşşş

hoşşbuldumm canım venüs gelmişş çok sevndmm

evet tatlım bendee.özünde var iyilik gidemzdi zatenn

kızlar seviyommm uleeeeeynnn sizi

inşşşş....allah kabul etsiiiiiiinnn....tatlımmmm...

öyle patronları çok severimmmmmmmm işte....aferin ona.....öyle kıymet bilsin....

egzersiz yapanlardan 1 kişi var yenenlerden 10 kişi biz tekrar yencez bu gidişle vajiyi nazda bizim hocamız olcak nazcım parmak sokamıyorum ne yapmalıyım ????

egzersiz yapanlardan 1 kişi var yenenlerden 10 kişi biz tekrar yencez bu gidişle vajiyi nazda bizim hocamız olcak nazcım parmak sokamıyorum ne yapmalıyım ????

bak tatlım öncelikle sakin olmalısın unutmaki vaje bizim bir organımız lütfen ona üvey evlat muamelesi yapmayalım.öncelikle aynanın karşısına geçip vajiyi incelemelisin daha sonra oraya masajlar yaparak dokun. sonra parmağını veya kulak çubuğundanda başlayabilirsin güzelce jelle ve delikten içeriye popo yönünde ittir. ıkınınca ve nefes egzersizleriyle bu işlemi dahada kolaylaştıracaksın. zamanla aparatları kalınlaştırarak pe.....e geçeceksiniz hadi bakayım göreyim siziiiiiiii

leynnnnn bu laflar bana tanıdık geldi sanki ben yazıyomuşum gibi ama olmuyor yapamıyorum gitmiyo siz nasıl başardınız ????

hay allahım yaaaaaa....krize soktunuz beni....

leynnnnn bu laflar bana tanıdık geldi sanki ben yazıyomuşum gibi ama olmuyor yapamıyorum gitmiyo siz nasıl başardınız ????

çaktırma hocaaammmmmmoda girdim. kızlar inanın bana hiç ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç acı falan yok bunca zamanı boşuna geçirmişiz olaya odaklanın ve sadece zevk alacağınıza inanın g noktasını bi bulun zaten hiç kaybetmiceksinizzzzzz ranacım g noktası diyorum bak sende o ışığı görüyorum sanırım sende en kısa zamanda yeneceksin. hadi kızlaaaaaaarrr kızılcık sopası gelio haaaaaaa

venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982

tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…