- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.941
çaktırma hocaaammmmmmoda girdim. kızlar inanın bana hiç ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç acı falan yok bunca zamanı boşuna geçirmişiz olaya odaklanın ve sadece zevk alacağınıza inanın g noktasını bi bulun zaten hiç kaybetmiceksinizzzzzz ranacım g noktası diyorum bak sende o ışığı görüyorum sanırım sende en kısa zamanda yeneceksin. hadi kızlaaaaaaarrr kızılcık sopası gelio haaaaaaa
bak tatlım öncelikle sakin olmalısın unutmaki vaje bizim bir organımız lütfen ona üvey evlat muamelesi yapmayalım.öncelikle aynanın karşısına geçip vajiyi incelemelisin daha sonra oraya masajlar yaparak dokun. sonra parmağını veya kulak çubuğundanda başlayabilirsin güzelce jelle ve delikten içeriye popo yönünde ittir. ıkınınca ve nefes egzersizleriyle bu işlemi dahada kolaylaştıracaksın. zamanla aparatları kalınlaştırarak pe.....e geçeceksiniz hadi bakayım göreyim siziiiiiiii
venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
korkuyorum bakamıyorum vajime aman ya içerden el çıkarda beni yutarsavenüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
hocam ben noktayı bulduktan sonra ne yapcam tekrar kaybedersem bi daha bulamam çekip çıkarammı o noktayı oradan yada kolay bulunan bi yere koysam zırt pırt aramak zorunda kalmasak olmazmı
hocam ben noktayı bulduktan sonra ne yapcam tekrar kaybedersem bi daha bulamam çekip çıkarammı o noktayı oradan yada kolay bulunan bi yere koysam zırt pırt aramak zorunda kalmasak olmazmı
o noktanın orada anlamı var yafffruuuummm çık adamın üstüneee kıvır biraz bulursunnnnn :26::26::26::26::26::26:
korkuyorum bakamıyorum vajime aman ya içerden el çıkarda beni yutarsanasıl olcak şimdi vaji ne kulak çöpü ne ben kimim nerdeyim ben
aman seni napsın vajiii pe....i bi bulsunda napıo gör bakalım. sen adamı dokundurtma kendine bak öleeeeeeeeeee daha çooooooooookkk beklersin
waaaayyy hatuna bak nelerde biliyo tabi sen yendin ondan öyle konuşuyosun ben çok korkuyorum daha yenemedim nasıl yencem hiç bilmiyomki p...s olmadan kocişin üstüne çıkıp kıvırsam olurmu ?
olmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa
Bir ay eşimle birlikte olamadım ay bir sıkıntı her gece ağladım yok böle bişien sonunda eşimin cnaına tak etti ellerimi tuttu yapma korkuyorum ben yapma derken içeri girdi bile çoktanYa bu seferde girdimi die inanamadım çünkü o kadar basit ki acı yok bişi yok korkacak hiçbirşey yok eninde sonunda yapcaksınız kndinize eziyet yapmayın eşinizede zevkini çıkarın Birde kan gelcek çok kan gelior die korkuttular beni zaten orası açılınca eşiniz devam etmese fazla kan gelmez
Bir ay eşimle birlikte olamadım ay bir sıkıntı her gece ağladım yok böle bişien sonunda eşimin cnaına tak etti ellerimi tuttu yapma korkuyorum ben yapma derken içeri girdi bile çoktanYa bu seferde girdimi die inanamadım çünkü o kadar basit ki acı yok bişi yok korkacak hiçbirşey yok eninde sonunda yapcaksınız kndinize eziyet yapmayın eşinizede zevkini çıkarın Birde kan gelcek çok kan gelior die korkuttular beni zaten orası açılınca eşiniz devam etmese fazla kan gelmez
ooo harika cnm güle güle harca banada dua et kız bebik için:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kelebek sen bebikten vazgeçmemiş miydin yavvvvvvvvvvvvvv
hatun hesapta oluruna bırakacaktı ama rahat durmuyoki
ben bu ayda bebek göremeycem galibaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?