Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hocam ben noktayı bulduktan sonra ne yapcam tekrar kaybedersem bi daha bulamam çekip çıkarammı o noktayı oradan yada kolay bulunan bi yere koysam zırt pırt aramak zorunda kalmasak olmazmı

ne oluyor orda bende madurum banada yardım lütfen rolleri değiştik sonunda

venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982

tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
korkuyorum bakamıyorum vajime aman ya içerden el çıkarda beni yutarsa nasıl olcak şimdi vaji ne kulak çöpü ne ben kimim nerdeyim ben
hocam ben noktayı bulduktan sonra ne yapcam tekrar kaybedersem bi daha bulamam çekip çıkarammı o noktayı oradan yada kolay bulunan bi yere koysam zırt pırt aramak zorunda kalmasak olmazmı

ıvet venüsüm çekek çıkarak masanın üstüne koyak olmasmı arada severiz

o noktanın orada anlamı var yafffruuuummm çık adamın üstüneee kıvır biraz bulursunnnnn :26::26::26::26::26::26:

o noktanın orada anlamı var yafffruuuummm çık adamın üstüneee kıvır biraz bulursunnnnn :26::26::26::26::26::26:

waaaayyy hatuna bak nelerde biliyo tabi sen yendin ondan öyle konuşuyosun ben çok korkuyorum daha yenemedim nasıl yencem hiç bilmiyomki p...s olmadan kocişin üstüne çıkıp kıvırsam olurmu ?

waaaayyy hatuna bak nelerde biliyo tabi sen yendin ondan öyle konuşuyosun ben çok korkuyorum daha yenemedim nasıl yencem hiç bilmiyomki p...s olmadan kocişin üstüne çıkıp kıvırsam olurmu ?

olmaaaaaaaaaaasssss klitoral orgazmdan bahsediyosun sanırım datlum g noktasının zevkinin yanında klitoral orgazmda neymişşş uçuyosuuuuuuuunnnnn resmeeeennn yaaaaa güven banaaaa

sonunda ben beynime oyun oynuyorummmmm harika bişeymiş ooohhhhhh canıma değsin iyi oluyo beynime hak etti bunuuuu

Bir ay eşimle birlikte olamadım ay bir sıkıntı her gece ağladım yok böle bişien sonunda eşimin cnaına tak etti ellerimi tuttu yapma korkuyorum ben yapma derken içeri girdi bile çoktan Ya bu seferde girdimi die inanamadım çünkü o kadar basit ki acı yok bişi yok korkacak hiçbirşey yok eninde sonunda yapcaksınız kndinize eziyet yapmayın eşinizede zevkini çıkarın Birde kan gelcek çok kan gelior die korkuttular beni zaten orası açılınca eşiniz devam etmese fazla kan gelmez

evet malesef çok korkuttular neyseki sen atlatmışsın tebrik ederimm

paylaşımın için teşekkürler canımcım

ben bu ayda bebek göremeycem galibaaaaaaaa

yawrum oluruna bırak böyle stres yaparsan olmaz sen normal hayatına devam et yaaa rabbim ol dedimi olur o vakti saati gelince olacak sen kendini paralasanda olmadımı olmuyor kaç tane arkadaş vardı ne zaman bıraktılar oluverdi hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…