- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.881
bu arada mümin sekmanın bi yazısını gördüm geçen sayfalarda kendisinin yeni kitabı çıktı henüz almadım ama netten baktım süpper telkinler var tavsiye ediyorum herkese
cnm sabırsızlanman demek iyiye işaret olacak bebişim devamTamam cnm ayyy konuşması bile çok güzel yaaaaolucak inşallah ilk defa bu kadar çok güveniyorum kendime sizlerede çok teşekkür ediyorum canım benim bu aşamalara gelmem sizin sayenizde
len şunlara bak hele başarmışlar da kocalarına ders veriyolar acımıycak etmiycek aferin size kızlar maşallaaaaaaahhh
günaydın canlarımmmmmm.hayırlı cumalar hepinizeeeee. geçmiş sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı yaffffvenüüüüüüüüüüüüsüüüümmmmmmm hoşgeldin bebemmmmmmm ösledik seni yaaaaaaaaaa
ya günaydın dedik aloooooooooooooooo
Herkese selam. Cumanız mübarek olsun. Rabbim hepinizi duaları kabul olunan kullarından eylesin :)
Başka güzel avatar yok ki bende gözükenler bunlar sizlerde varsa maille yollayın yapayım :) citlembikim_84@hotmail.com
günaydın canlarımmmmmm.hayırlı cumalar hepinizeeeee. geçmiş sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı yaffffvenüüüüüüüüüüüüsüüüümmmmmmm hoşgeldin bebemmmmmmm ösledik seni yaaaaaaaaaa
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr.........nasılsınız kızlar...........
Bana kızmayın olur mu ?
günaydın canım sana da hayırlı cumalar
sana da hayırlı cumalar canm iyiyiz sen nasılsın?
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr.........nasılsınız kızlar...........
arkadaşlar regl olamamamın 5. günündeyim dün ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı ama hala olamadım regl. gece heveslendim bari egzersiz yapayım dedim kalemi streçledim hazırladım bolca jelledim ama bi türlü inat vaji almadı içine her zaman aldığı şeye uyuzluk yaptı. eşim telkin verio sakin ol falan diyo kaç kere inat edip denedim 1-2 boğum kadar alıo ama daha ileri gidemedim. parmağımı sokamazken o kadar hırslanmışımki deliği parmağımla bile genişletmeye çalıştım delik genişlio ıkınıncada destekliyo ama alamadım kalemi. :26::26::26::26:
arkadaşlar regl olamamamın 5. günündeyim dün ne olur ne olmaz diye test yaptım negatif çıktı ama hala olamadım regl. gece heveslendim bari egzersiz yapayım dedim kalemi streçledim hazırladım bolca jelledim ama bi türlü inat vaji almadı içine her zaman aldığı şeye uyuzluk yaptı. eşim telkin verio sakin ol falan diyo kaç kere inat edip denedim 1-2 boğum kadar alıo ama daha ileri gidemedim. parmağımı sokamazken o kadar hırslanmışımki deliği parmağımla bile genişletmeye çalıştım delik genişlio ıkınıncada destekliyo ama alamadım kalemi. :26::26::26::26:
bebeğim günaydın sanada gülommya günaydın dedik aloooooooooooooooo
amin canım inşallahhhHerkese selam. Cumanız mübarek olsun. Rabbim hepinizi duaları kabul olunan kullarından eylesin :)
günaydın cnm hayırlı cumalar teftiş var komutan geldi sıraya geçin bakayım.
canm bazı dönemler öyle olabiliyor bi de senin şimdi aklında regl vardır neden olamadım diye kafan ona takılmıştır o yüzden olmamıştır.bak eşin de ne güzel seni destekliyo eş faktörü çok önemli bu konuda
cnm regl gerginliği vardır olur öle şeyler takma kafana stresten geikmiştir benimkide 4 gün gecikti bide hava değişiminden oluyor daha olmassan gidersin bir dr. şimdilik ara ver cnm egz. dinlen azcık
canm bazı dönemler öyle olabiliyor bi de senin şimdi aklında regl vardır neden olamadım diye kafan ona takılmıştır o yüzden olmamıştır.bak eşin de ne güzel seni destekliyo eş faktörü çok önemli bu konuda
canim stresten olmus olabilir takma kafani.ama esin vajinin uzerine bosaliyorsa eger bir supriz de olabilir.bence sen simdi regli stresindesin ya o yuzden kalemi yapamadin.arada oluyor oyle seyler uzulme sen.bir kere yaptin zaten biliyorsun girmemesi icin neden yok tatlim.takma kafaya
tatlım eşim hiç vajinin üstüne boşalmadıki ama boşaldıktan sonra beni tatmin etmek için uğraştığında olabilir tek ihtimal bu var oda çok düşük bir ihtimal.saolsun eşimde dedi canım girdiğini beraber gördük dimi bi daha niye girmesin gerginsin ondan olmuodur takma kafana dedi. ayyyy iyiki varsınız içimde böleeeeee bi coşkuuuuuuuuu var oynamak istiooooommmmm
herkese slm,hayırlı cumalar şekerler..namazımı kıldım hepinize duamı ettim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.bugünde gelecek günde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahh.
Venüstencim sende hoşgeldin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?