- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.981
Amiiiin,canım...Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah..Demekki hepimiz aynı şeyleri yaşamışız...Senin başarmanda yakın,canım...
inşallah bitanem cinsiyeti ne zaman belli olacak yeğenimin????? inşallah nurulebrar,kelebek,ranasena,venüsten,esra_ogt,cimbom33,gulse811 ve diğer arkadaşlarımında hamiş haberini alırız inşallah
nazlıcım en sondaki çikolatalı hali senin olsunşöle tosun bir kız ama bu erkek :44::44::44: serencim hosgeldin cnmcm nasılsın bebiş nasıl kız mı erkek mı adını ne koydunuz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah bitanem cinsiyeti ne zaman belli olacak yeğenimin????? inşallah nurulebrar,kelebek,ranasena,venüsten,esra_ogt,cimbom33,gulse811 ve diğer arkadaşlarımında hamiş haberini alırız inşallah
venusuuuuuuuuuummmmmm hosgeldın tatlım ınsan yavrılarını bırakıp kacar mıııııııııı hıııııııııııııııııbı da gıtme be ywwwüzülüyozzzzzzzzzzzzzz ölümüne kankiyikkkkkkkkkkkkkk
kızlar merhaba bişi sorucam size. benim bi arkadaşım ilişkiye giremior. ama başka bir muayene için doktora gittiğinde sorun olmamı muayene olmuş alttan. vajinismus değil midir? ilişkiye girememesi psikolojikmidir sizce? tşkler
valla ben dr.muaynesi çok rahat olabiliyordummmm...jinekoloj sen vajinismus filan deilsin
dedi....ama ilişkiye giremiyorduk sonuçta...herkes aynı olmuyorrrrr...ama dr.muaynesi olabilmek ya da
olamamak sadece derecesini değiştiriyormuş bunu sonradan öğrendim....zati vajinismusun %99
psikolojik %1 sadece biyolojik bir durum....
oyyyyy bebişimmmmmmmm geldim aldım yawrularımıııı kanatlarımınnnnn altınaaaaaaa ölümüneeeee tabiiiiiiiii pazara kadar değil mezaraaaaaaaa kadarrrrrrkızlar seren neden kudurma grubunda yok yawww :13:
kızlar merhaba bişi sorucam size. benim bi arkadaşım ilişkiye giremior. ama başka bir muayene için doktora gittiğinde sorun olmamı muayene olmuş alttan. vajinismus değil midir? ilişkiye girememesi psikolojikmidir sizce? tşkler
hmm anladım canım. derecesini değiştirio demek ki. peki istanbul da tedavi için nereye gidilebilir bu konuda
hmm anladım canım. derecesini değiştirio demek ki. peki istanbul da tedavi için nereye gidilebilir bu konuda
evet tamamen psikolojik. psikiyatri ile tedavisi var zaten. normal jinekologlara gittiğinde pek yardımcı olamıyorlar çoğuda anlamıyor neden olmadığını zaten.
altta bir problem yoksa psikolojiktir.
bunun tedavi yöntemide heryerde burada yapılan egzersizler ile çözülüyr kısa sürede
isterse buraya üye olsun...biyolojik bir sıkıntısı yoksa tabiiii...bak burda herkes aynı sorunla uğraşıyor
listelere bakarsan yenenler çok fazla...durumu aşaması ne tabiiki buda çok önemli bence...illa dr.gidecekse tavsiyelerde yardımcı olur arkadaşlar....
ama dr.lara o kadar para dökmeye gerek yokmuş....dr. çözen biri olarak net söylüyorumki
kişi isterse burada sorununu çok rahat çözer....miş ...ben çözmeye yakın buraya üye oldummm..
ben ssk olsun die bakırköye gittim ama doktorla olmadı devam edemedim fazla aslında doktor iyiydi ama sıkıntılar oldu gidemedm doktora ve kaldı öyle
isterse buraya üye olabilir burada başarı oranı daha fazla çünkü yaşayanlar bire bir anlatıyor
ve daha faydalı oluyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?