- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.021
merhaba kızlar nasılsınınz bakalım,ben regl oldum egzersizlere ara vermek zorundayım maalesef
ya bu arada p..... in yarısının veya biraz fdaha fazlasının girmesi de normal bir ilişki sayılmaz mı_ yani normal kadınlardan da bu tür ilişki yaşayan bu şekilde hamile kalan yok mudur ki,illla tamamının mı girmesi lazım :44: ya da ben kendimi teselli mi ediyorum
bir de yenen arkadaşlara bişey sorucam ilişkişden sonra eşiniz çekildiği an spermlerin bir kısmı dışarı akmış oluyor mu sizinde,yoksa bizde sadece yarısı girdiği için mi öyle oluyor bunu merak ediyorum??
tatlım süpersin son aşamadasın yaaaaa harikaaaaaaa hatta benim gözümde başarmış sayıyorum seni
merhaba kızlar nasılsınınz bakalım,ben regl oldum egzersizlere ara vermek zorundayım maalesef
ya bu arada p..... in yarısının veya biraz fdaha fazlasının girmesi de normal bir ilişki sayılmaz mı_ yani normal kadınlardan da bu tür ilişki yaşayan bu şekilde hamile kalan yok mudur ki,illla tamamının mı girmesi lazım :44: ya da ben kendimi teselli mi ediyorum
bir de yenen arkadaşlara bişey sorucam ilişkişden sonra eşiniz çekildiği an spermlerin bir kısmı dışarı akmış oluyor mu sizinde,yoksa bizde sadece yarısı girdiği için mi öyle oluyor bunu merak ediyorum??
ertesi gün bile spermler geri akabiliyor canım zaten hamile kalmak için sadece bir damlası bile yetiyor
o şekildede hamile kalınır tabiki ben dışarıdan hamile kaldım tabi ben düşük yaptım bebeğim yok
ama ilk önce bu iişi tamamen çözmelisin
yarısını alıyorsan ne güzel işte bak çok az kalmışş o duruma geldiğinde bekleyin ve sen sürekli nefes alıp ver ve ıkın içine alacak hepsini zamanla emin ol
hepsini aldıktan sora sıkıntında olmıcak hiç kasmamaya falan başlıcan
aynılarını bizde düşündük ama malesef fayda etmiyr
olacak illaki yeterki egzersizlerini yap
noldu egzersizleri yaptınmı canım
aynııı bennnn bende bunu çok merak ediorum..eşim bana dedi p...s kucuk olanlar zaten bu tür ilişkiye girio bizimde oldu sayılır işteee dio...bende yarsına alıorum boşaldı 1 keresindeeee yataktan kaldırmadı beni ertesi günnn kalktımda geldiiii sprem bende bunu merak ediom kıslarrr jasmin cvp lamış yenen arkadaşlar sizdede mi oluooo ertesi gün sperm çıkıomuuuuu...
ne demek canım inşallah arkadaşında kurtulur
ama buraya gelirse çok iyi olur gerçekten sınırsız motive var
inşallah canım çok sabırsızlanıyorum,burda başaranları görünce bende bir an önce başarmak istoyrum.. bakalım inanıyorum başaracğıma çoğu gitti azı aldı
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes memnun kaldığı kayganlaştırıcıyı yazarmıııııııı markasıyla birlikteeeee kimler ne kayganlaştırıcı kullanıooo....ben uni bby vazelini kullanıodum artı ultrason jeliniiii ama uni bby vazelin kalmamış aldım yerdeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapcam ben şimdiiiiiii bayağı kayganlaştırıoduuu
benim arkadaşım bebek yağıyla başardı bu işi.
Dün gece uyuyakalmışım jasminin geçirdiğim kötü günler sonrası uykusuz kalmıştım bir de yemek derdi falan filan yorgundum çok fazla elimden geleni yapacağım merak etme :) söz
tatlım bbe yapı mantar yapıyormuş
valla ben de öle gördüm:) sen nasıl çözdn mü problemi canım
Dün gece uyuyakalmışım jasminin geçirdiğim kötü günler sonrası uykusuz kalmıştım bir de yemek derdi falan filan yorgundum çok fazla elimden geleni yapacağım merak etme :) söz
kaynanamlarrrr 20 sinde gitmeyi düşünüorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artık yenmek istiorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
canım bende doktora psikiyatriye hipnoza gittim heryere gittim ama olmadı en sonunda buraya geldim ve arkadaşların desteği ile öğrettikleri ile bir ayda yendim bu parmak egzersizleri ile hergün düzenli yaptım. bir haftada yenen bile oluyor burada.
herşey kendinde başlıyor kafaya bunu yapacağına inandırarak
ve buradaki motive ile de çok destek oluyor ilerlemene takıldığında yardımcı oluyorlar ben takılınca hemen bırakırdım ama Allah razı olsun arkadaşlar hep bi çare devam ettirdiler. öle kurtuldum çok şüüküür . inşallah bu sorunu yaşayan kimse kalmaz
tamam canımmbazen yoğun oluyoruz haklısın sizede hak veriyorum çalışıyorsunuz yoğun oluyorsunuz elinden geleni yapacağına inanıyorumm
ve çok dua ediyorum sanada inşallah tez zamanda çözeceksin bu sorunu..
akşamları yatmadan yapmaya çalışırsın inan hep kendinide rahat hissedersin çünkü sürekli bu stresi yaşıyorsun acaba olacakmı ilerlicemmi bende başaracammı die ..
ama olacak o günlerde gelecek yeterki işin ucunu bırakmayın
kaynanamlarrrr 20 sinde gitmeyi düşünüorlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artık yenmek istiorummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?