Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay bide önceden yatardık cıkkıdı cıkkıdı denerdik şimdi dur ben alta geçeyim yok olmadı ben üste geçeyim dur yerde olmadı yatağa tüneyelim zati duvarlar ince millet de dicek napıyo bunlar bilseler olan bişey yok taşınıp duruyoz

Herkese Günaydın nasılsınız ? Çok şükür ben iyiyim akşam boş durmadım hemen egzersiz yapmaya başladım önce 1 tane kulak çöpünü zorda olsa sokabildim içinde hareketler yaptım, git geller yaptım, daha sonra çıkarıp tekrar soktum :) daha daha sonra 2 tane kulak çöpünü yaşasın sokabildim yeni içinde hareketler yaptım git geller yaptım çıkarırken bir canım yandı bir daha deneyemedim hiç yapamayan için bunlar güzel gelişmeler değil mi ? çok şükür bu akşam 2 tane kulak çöpü ve mumla deneyeceğim rabbim nasip ederse :)

tatlım çok güzel ya ilerleme var sende demekkiaferin böyle zor kullan işte kocaların keyfini beklerseksen elinle bakarak kontrol edebilirsin başının girip girmediğini.elinle tut yavaş yavaş ilerlet hatta milim milim başı girince rahat ilerliyo zaten.yapamadııkça da muma dön ben de mumumu çok severdim özel bi bağ oluşmuştu aramızda

maşallah sardunyacım valla çok iyi gidiyosun fırsat buldukça egsersizlerini yapman çok güzel ertelemiyosun.kulak çöpünü çıkartırken hızlı çektin belki de o yüzden acı hissetmişsindir.bi de parmağı deneyebilsen aslında çok daha iyi olur canım en azından içerideki boşluğu kendin bizzat dokunarak anlamış olursun şimdilik çok iyi gidiyosun maşallah

tebrikler tatlımmmm...çokkkk sevindim....

günaydınlar herkeseiyi haberleri genelde haftasonu alıyoruz inşallah bu haftasonunu boş geçirmessiniz kızlaralıştık artık güzel haberlere uzun bi süre alamayınca üzülüyoruz

selam arkadaşlar.... ben ayna egzersizi aşamadasındayım..... 10.03.2011 perşembe günü ilke kez baktım iyice açtım dudakları ve küçük dudakları gördüm orası popoya doğru oval bi şekilde uzanıyor içerisi karanlık biraz rahatladım bi 7-8 kez falan bakmışımdır.... ilk başta zor oldu bakmam ama sonra alıştıkça baktım sürekli.... ikinci bakmamdan sonra tekrar açtım orayı zarı göreyim dedim ama göremedim :44: içerde et gibi bişiyler vardı.. küçük dudakları ellemeye çalıştım çok hassastı... hemen elime geldi.... tuaf oldum ama bakmak bile çok önemli id benim için.... eşimlede konuştum parmak egz. yaptığımda kan gelmezmiş dedim o da sen bunu yen gerisi önemli değil dedi... mutluyum azimliyim sizleri seviyorummmm.... kendimi çok yalnız hissediyordum ki burayı buldum..... hertkesten Allah razı olsun.... burada yazılan bir kelime bile benim için çok önemli..... yalnız kızlar çok kuduruyonuz heeee okumam günlerimi alıyo

canım benim bakcağın kadar bakmışsın artık hadi şimdi pamuk eller vajiyeegsersiz zamanın gelmiş senin artık.kulak çöpünden başla zaten ıkınınca açıldığını görmüşsündür deliğin kulak çöpü ne gelicek ki küçücük o hem ne acı ne sızı hiçbişey olmuyo.yüzlerce kişi tarafından tescillendi artık bueşin de anlayışlı daha ne olsunazimli olman çok güzel umudunu sakın kaybetme tatlım.hadi bir an önce egsersize başla ve başar ki birlikte kuduralım.kuduruklar listesi kabardı iyice zati

tebrikler tatlım en zoru başlamaya karar vermek....gerisi çok kaolayyyyy...isteğin ve azmin hiç
kaybolmasın....baktın kaçıyor hemen buraya gir...isteğin üzerine katlanmış olarak sana geri dönecektir...yanlız değilsin...bak burda herkes birbirine yardım için çırpınıyorrrr..

günaydın kıslarrrrrrrr yaw pandomm gittiğinden beri hiç gelmedi deilmiiiii gelemedi demekki ne yaptı acaba merak ettim onuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…