- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.221
ecrinnnnnn canımolurda ben yenersem özelden çalarım kapını ve 1ay çok arada dal sohbetimize bak pandooo da gitti aklı burdadır eminim senin de öyle olur canım iyi bak kendine
ben buakşam geçte gelse kocişi yakaladım çabuk yat bakam dedim ama başı acık girdi dicem amanerdeeeeeeee anlamadım bakınca başı giriyo gibi ama giren de yok ilerleyende bide konuşup beni gülmekten iştende soğutuyo bu canım
bende o duşa girince yine mumuma döndüm canım o seviyo benihemen söz dinliyo yarında sarıp sarmalıyım bakam
Herkese Günaydın nasılsınız ? Çok şükür ben iyiyim akşam boş durmadım hemen egzersiz yapmaya başladım önce 1 tane kulak çöpünü zorda olsa sokabildim içinde hareketler yaptım, git geller yaptım, daha sonra çıkarıp tekrar soktum :) daha daha sonra 2 tane kulak çöpünü yaşasın sokabildim yeni içinde hareketler yaptım git geller yaptım çıkarırken bir canım yandı bir daha deneyemedim hiç yapamayan için bunlar güzel gelişmeler değil mi ? çok şükür bu akşam 2 tane kulak çöpü ve mumla deneyeceğim rabbim nasip ederse :)
Herkese Günaydın nasılsınız ? Çok şükür ben iyiyim akşam boş durmadım hemen egzersiz yapmaya başladım önce 1 tane kulak çöpünü zorda olsa sokabildim içinde hareketler yaptım, git geller yaptım, daha sonra çıkarıp tekrar soktum :) daha daha sonra 2 tane kulak çöpünü yaşasın sokabildim yeni içinde hareketler yaptım git geller yaptım çıkarırken bir canım yandı bir daha deneyemedim hiç yapamayan için bunlar güzel gelişmeler değil mi ? çok şükür bu akşam 2 tane kulak çöpü ve mumla deneyeceğim rabbim nasip ederse :)
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT="] 52- Donne_rammarico
[/FONT][FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT="]1- Aylin06[/FONT][FONT="]
[FONT="]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]5- Burcum86 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Nill87 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]10- [/FONT][/FONT][FONT="]Ozum34 [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- [/FONT][FONT="]Antibiyotik [/FONT][FONT="]
[FONT="]12- [/FONT][/FONT][FONT="]Sardunya84[/FONT][FONT="]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT="]14- [/FONT][/FONT][FONT="]Pandoo [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- Yagmurcukkusu[FONT="]
[/FONT][FONT="]16- Mano
[/FONT][/FONT][FONT="]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT="] 18- Zeinax[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT="]- Tacem
[/FONT][FONT="]21- Besteee
[/FONT] [FONT="]22- Asmincan
[/FONT][FONT="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!![/FONT]
selam arkadaşlar.... ben ayna egzersizi aşamadasındayım..... 10.03.2011 perşembe günü ilke kez baktım iyice açtım dudakları ve küçük dudakları gördüm orası popoya doğru oval bi şekilde uzanıyor içerisi karanlıkbiraz rahatladım bi 7-8 kez falan bakmışımdır.... ilk başta zor oldu bakmam ama sonra alıştıkça baktım sürekli.... ikinci bakmamdan sonra tekrar açtım orayı zarı göreyim dedim ama göremedim :44: içerde et gibi bişiyler vardı.. küçük dudakları ellemeye çalıştım çok hassastı... hemen elime geldi.... tuaf oldum ama bakmak bile çok önemli id benim için.... eşimlede konuştum parmak egz. yaptığımda kan gelmezmiş dedim o da sen bunu yen gerisi önemli değil dedi... mutluyum azimliyim sizleri seviyorummmm.... kendimi çok yalnız hissediyordum ki burayı buldum..... hertkesten Allah razı olsun.... burada yazılan bir kelime bile benim için çok önemli..... yalnız kızlar çok kuduruyonuz heeee okumam günlerimi alıyo
canım benim bakcağın kadar bakmışsın artık hadi şimdi pamuk eller vajiyeegsersiz zamanın gelmiş senin artık.kulak çöpünden başla zaten ıkınınca açıldığını görmüşsündür deliğin kulak çöpü ne gelicek ki küçücük o hem ne acı ne sızı hiçbişey olmuyo.yüzlerce kişi tarafından tescillendi artık bu eşin de anlayışlı daha ne olsun azimli olman çok güzel umudunu sakın kaybetme tatlım.hadi bir an önce egsersize başla ve başar ki birlikte kuduralım.kuduruklar listesi kabardı iyice zati
Eskileri okumaktan gözüm bozuldu bide kızlığım bozulsaydı hayırlısıyla
günaydınlar kıslarrrrrrr....nasılsınız bakemmmmm...yeni gelenler hoş geldiiii.....
oda olucak inş....tatlım...o kadan önemli bişey deil zaten bu muymuş diyeceksinnnn...inan bana...
inşallah herkes için inşallah, sen başaranlar arasındasın dimi
oda olucak inş....tatlım...o kadan önemli bişey deil zaten bu muymuş diyeceksinnnn...inan bana...
inşallah herkes için inşallah, sen başaranlar arasındasın dimi
günayydınn herkesee
oyy çok uykum vardı ama uyuyamadımm
günaydın kıslarrrrrrrryaw pandomm gittiğinden beri hiç gelmedi deilmiiiii gelemedi demekki ne yaptı acaba merak ettim onuuuuu
günaydın tatlımmmmm
ne omuştu pandommmaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?