- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.181
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu
cnm vazelin mantar yapar su bazlı kayganlasıtırıcları tavsiye ediyoruz ultarson jeli zararsız ve ucuz . egz. yaparken p... denemesi yapma cnm dr. tavsiye etmiyor egz. yapdınmı hiç cnm
cnm o halde hemen ayna alıp vajini inceliyorsun delik nerde ıkınınca açılıyo onu gör okey sonraki aşamalarıda sölücez ama bizi dinlersen çok kısa zmaanda çözersin buarada forumu oku yenen ark. görünce cesaret gelecek cnmcm
sen parmağını girişe yerletşri sonra ıkın giriyo zaten parmak
kıssssss bende yanlızımmmmm....alüüüüüüü...............
hmmmmm nefis görünüyo kokusu buraya kadar geldilen bütün kocasızlar buraya mı toplandı bu akşam sen,midye,sempati kocişleriniz nerde?
hmmmmm nefis görünüyo kokusu buraya kadar geldilen bütün kocasızlar buraya mı toplandı bu akşam sen,midye,sempati kocişleriniz nerde?
ıkınınca açılmıyor işte, iki parmağı yapmama rağmen ıkınınca açılmıyor heralde ıkınmayı bilmiyorum
benımkı bugun arkadasının yanında refakatcı kalcak canım
anamm sende mi kıss yazık size yaw taze gelinler yalnız bırakılır mı hiç
püffffffffffffffffff canımı istetdiniz ......beaaaaaaaaaaaaaa şimcik kim yapçekkkkkk bana kahveeee.....
kııııısssss hemde pzt kadar yanlısımmmmmm.....viraneyimmmmm..yarın kendimi alışverişe vurcammm..
canım o anda nefes egzersizi yap hiç bi şekilde rahat edemiyorsanda vaji etrafında gezin bir süre sonra hafiften uyarılıyorsun ve vaji kendiliğinden açılıyor deneye deneye kolayını bulacaksın mutlaka çünkü herkes aynı şekilde ilerleyemiyor kimisi ıkınıp rahat oluyo kimisi aynada gördükçe açılıyor kimisi nefesle senin vajininde mutlaka zayıf bi noktası var onuda deneye deneye bulacaksın bebişim ben ilk zamanlar nefesi yapamıyodum ıkınmayı yapamıyodum kendimi saman kafa hissediyodum ama sonra bi baktım ben oralarda gezinince daha rahat ilerliyorum bunun üzerine gittim tabi zamanla ıkınmayı nefesi hepsini öğreniyosun olucak yawrum gayet iyi gidiyosun
püffffffffffffffffff canımı istetdiniz ......beaaaaaaaaaaaaaa şimcik kim yapçekkkkkk bana kahveeee.....
ilk araba kullanmaya başladığımda devamlı dikiz aynasına bakmamı söylemişti hocam ama ben sadece yola bakabiliyordum ALLAHA EMANET kullandım zamanla alıştım, bi süre böyle devam ederim nasılsa zamanla alışır inşallah ozaman erken gelir
ya ben kaç gündür egzersiz yapamıyorum kolum kanadım kalmaz oldu çok halsizim, vajiyi dinliyorum sıkışmış gibi yani kendini büzmüş gibi kuruluk var sil baştana dönmem inşallah çok üzülürüm valla
heh işte yawrum aynen onun gibi ilk zamanlar araba seni kontrol ediyo gibi ama sonra sonra sen ona hakim oluyosun kontrol sana geçiyo vajide öyle bebişimmmm kesinlikle
afiyet şeker olsunnnn bebişimmmmBenimki işte sorun çıkmış pclerde onlarla uğraşıyo
benim bildiiiim taze gelinler kave yapar yawww sen ne tembel bi gelinsinnnn senin yapıp bize ikram etmen lazımdı yarın akşam senden kaveler ona göre
heh işte yawrum aynen onun gibi ilk zamanlar araba seni kontrol ediyo gibi ama sonra sonra sen ona hakim oluyosun kontrol sana geçiyo vajide öyle bebişimmmm kesinlikle
bebişim depresif bi haldemisin bu aralar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?