- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.261
mrb kızlar.. yoktum bikaç gndür.. çarşamba akşamı kanamam oldu acile gittikdüşük tehlikesi var dediler iğne yaptılar.. annemde yatıyorum şimdi.. inşallah bişey olmaz dua edin.. bu arada bugün bulantılarımda basladı.. inşallah bişey olmadan atlatırız.. bu arada 5+4 günlüküm
geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle.nazlının da öyle olmuştu bak şimdi iyi çok şükür içini ferah tut canım
Rabbim korusun minik pamukunu canım ve bizede kımet etsin inşallah
geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle.nazlının da öyle olmuştu bak şimdi iyi çok şükür içini ferah tut canım
Gleitgelen jel aldık canım ama jelsiz kendi ıslaklığı sağlandığında çok daha rahat oluyo o yüzden pek jel kullanmıyoruz.denemelere devam cnm.bi yerde takılıyoruz yaa kendimi kasmıyorumda ama çok acıyo orayı bi geçebilsek ama geçemiyoruz işte.dün internetten araştırırken yeşim yerçok diye bi doktor buldum.tek seansta çözüyomuş gidenler çok memnun.2.000 tl miş sanırım ücreti.tek seansta bitmezse ek ücret almıyomuş.ama nasıl tedavi ediyo bilmiyorum.egzersiz hipnoz falan yokmuş.olmadı murat ulusoy yerine buna giderim 3.000 lira karımız olur
ay gercektenmi yaa.. moralim sıfırdı yeni yeni düzeliyorum.. inşallah bununla atlatırım bende sağol canım
amin canım
geçmiş olsun tatlımmm..allah korusun bebişi ve seni...nazarlardan saklasın rabbimmm..
evet canm nazlıya denk gelirsen sorarsın onun da başlarda öyle olmuştu şimdi nerdeyse 3 aylık olucak.yat dinlen bolca istirahat et canm artık düşük riski çok fazla kişide oluyo malesef sıkma canını
yok şeker sen taktın doktora illaki gidecen ondan geçmiyodurneyse hayırlısı bakalım.biz yardımıc olmaya hazırız burdan tatlım.o geçmez dediğin yeri birçoğumuz geçtik doktorsuz.o takıldığın yerde yapman gerekeni söleyim ben genede sana.p... çıkarmadan rahtalamya çalış eşine söle o sırda dursun senden talimat beklesin.sen nefes alırken ıkın sonra nefes verirken p... sen almaya çalışki zaten o sırda vaji p... yutmaya hazır oluyor.o kısmı böle yavaş yavaş atlatabilirsin sonra p.. içerdemi değilmi anlamayacaksın bilee
yaa dediklerinizi yapıyorum ama geçmiyo işte.offffff
daha önce bir jinekoloğa göründün mü tatlım?
yok hiç gitmedim.deliricem yaa kendimi kasmıyorumda ama olmuyo.az önce doktorla konuştum zaten jinekolog zaten kendisi.1 saatlik tek seansta çözüyomuş.egzersizi kendi yapıyo yapılması gerekenleri öğretip eve yolluyomuş evde kendin hemen yapıyomuşsun eşinle.şimdiye kadar çözemeyen olmamış.1 hafta sonra tekrar ücretsiz bi seansta çağırıyo ondada kontrol yapıyo 1 saat yine.2.000 tl ücretide.bayan olmasıda avantaj tabi.gidersem buna gidicem.
mrb kızlar.. yoktum bikaç gndür.. çarşamba akşamı kanamam oldu acile gittikdüşük tehlikesi var dediler iğne yaptılar.. annemde yatıyorum şimdi.. inşallah bişey olmaz dua edin.. bu arada bugün bulantılarımda basladı.. inşallah bişey olmadan atlatırız.. bu arada 5+4 günlüküm
geçmiş olsun bebişimtahmini ne zaman doğacak ona göre listeye yazıyım bide cinsiyeti belli olunca mutlaka haber ver bizede
ah be tatlım 1 saatte nasıl çözücek bunca zaman uğraştık valla 1 saatte olucağına emin olsam ben çoktan giderdim ama bunlar doktorların söylemleri çözemeyiz yapamayız demiycekler ki.parayı alabilmek için tabi ki öyle diycekler.hem eve gönderiyo demişsin bak evde bi mucize mi olucak sanki.egsersiz veriyo bütün doktorlar bu bi gerçek.ya dilatörle ya parmakla.yeşim hanıma başka gidenler vardı aramızda şu an kim olduğunu hatırlamıyorum ama istersen bi araştır eski yorumlarda.tabi yine de karar senin ama bak burda doktora giden arkadaşlar hep söylüyorlar zaten keşke burayı daha önce bulsaydık diye.doktorun da aynı şeyleri yaptıttırdığından bahsediyolar.ama için rahat edicekse git sen yine de umarım pişman olmassın.sonuçta önemli olan bu sorundan kurtulmak öyle ya da böyle
cnm doktorun söylediği şu bu hastalar zaten içeri bişey alamıyolar o yüzden parmak egzersizini yapamazlar tüm doktorların yaptırdığı aynı egzersizler ama hastalar zorlanıyor diyo içeriye bişey alamıyolar zaten parmağı aparatı nasıl alsınlar diyo.kendine özel tekniği varmış.1 saat boyunca egzersizi kendisi yapıyo ve bazı şeyler öğretiyomuş.eve gidincede eşinle yapıyomuşsun şimdiye kadar tek seansta halledemeyen 1-2 kişi olmuş onlarda ileri derece vajiymiş ama 2.seanstan sonra yenmişler.gidenlerin yazdıklarını okudum sitesinden herkes tek seansta yendiğini söylüyo.bide bana senin daha kolay dedi bacaklarını bile açamayan hastalarımız var onlar bile yendiler dedi.bilmiyorum çok içime sindi bu doktor ama araştırıcam tabi.
ben cıkıyorum kızlar dualarinızı eksik etmeyin.. güzel haberlerle görüşmek üzere
hmmm valla ben de çok merak ettim şimdi nasıl yapıcağını gidersen bizimle mutlaka paylaş o zaman canım belki diğer arkadaşlara faydası olur
cnm kendi internet sitesindede ayrıntılı anlatmış.bacaklarını kalçanı kasmamayı nefesini kullanmayı öğretiyomuş ve acısız bir şekilde oluyomuş.tabi bide kendine özel tekniği diyo onu anlatmıyo.erkek doktor olsa gitmek istemezdim ama bayan nasıl olsa bir seansta çözdükten sonra 1 saat dişimi sıkarım utanma duygusunu falan düşünmem kurtulucağımı düşünürüm napiyim.eşle gidiliyo ama seansa girmiyo eş bittikten sonra çağırıp onuda bilgilendiyo.gidersem muhakkak paylaşırım gerçekten tek seansta çözüyosa 2.000 lirayı verebilicek herkes gitsin.ben murat ulusoya gitmeyi düşünüyodum şimdi fikrim değişti.bide arada fiyat olarak çok fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?